Search
Close this search box.

Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara

 photo Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara7_zpsnbbs2jqd.png

Als je mij vraagt, wat zijn je favoriete merken qua mascara? Dan is voor mij het antwoord vrij simpel, dat is Max Factor en L’Oréal. Maar ik ben daar niet de enige in, ik weet dat vele anderen deze mening met mij delen. Max Factor doet het gewoon weer, het paradepaardje weer in een nieuw jasje steken. Ik heb het natuurlijk over de welbekende False Lash Effect Mascara. Dit keer in een Velvet Volume variant.

 photo Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara_zpsaokh4dkt.png

Wees eens eerlijk, volgens mij heeft iedereen wel eens een False Lash Effect mascara van Max Factor gebruikt. De verhalen zijn vrijwel altijd lovend en ik maak me er zelf ook schuldig aan. Ik overdrijf denk ik niet dat ik wel 10 verpakkingen heb opgemaakt. Vooral voor het bloggen, ik gebruikte alleen maar deze mascara. Volgens mij was het zelfs de eerste mascara met een grotere borstel – tenminste, bij de drogisterij -.

 photo Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara2_zpsvb8wusep.png

De nieuwe Max Factor Velvet Volume mascara is natuurlijk anders dan de originele variant, maar het grove uiterlijk is wel hetzelfde gebleven. Natuurlijk is deze wat anders versierd om hem te herkennen, maar de vormgeving en de grote borstel is hetzelfde gebleven. Wat is er dan anders aan deze mascara ten opzichte van de normale variant? Deze mascara heeft een ‘soft mousse formula’, hoe Max Factor het zelf noemt. Dit belooft je wimpers er natuurlijk uit te laten zien met veel volume. Klinkt best goed.

 photo Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara3_zpstqe2fuv7.png

De False Lash Effect mascara staat natuurlijk bekend om haar volume, goed gesepareerde wimpers en een vrij natuurlijk effect. Tenminste, daar denk ik aan bij deze mascara. Ook fijn vind ik dat de andere varianten ook erg goed blijven zitten. Geen panda ogen door deze mascara in ieder geval. Maar laten we het nu verder over deze mascara gaan hebben.

 photo Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara5_zpsjnobgd8k.png

Het uiterlijk en het borsteltje zien er precies hetzelfde uit als de andere FLE mascara’s van Max Factor. Maar de inhoud is anders door de ‘soft mousse formula’. De mascara moet je super zachte en verleidelijke wimpers geven, zonder het idee dat je eigenlijk mascara draagt.

 photo Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara6_zpspjrkv6wd.png

Maar ik zei wel dat het borsteltje er hetzelfde uit ziet, als we goed kijken is dat niet waar. Het borsteltje heeft namelijk korte en kleine haartjes, dit zorgt ervoor dat de korte haren de wimpers volume geven en de lange haren je wimpers mooi natuurlijk in model kammen. Dit borsteltje noemt Max Factor ook wel het Lavish Volume borsteltje. Laten we hem snel gaan testen.

 photo Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara8_zpsvr9iwzgb.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara9_zps6ejrjs7u.png

Mijn wimpers met de Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara.

 photo Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara10_zpssd6vqxob.png

Note to myself, ga niet met 31 graden in de woonkamer selfies van jezelf maken, geen goed idee, haha. Maar goed, verder over de mascara. De mascara ziet er heel natuurlijk uit, precies wat ook de bedoeling was. Maar je ziet wel degelijk het effect van de mascara terug op je wimpers. Zelf vind ik hem eigenlijk wel heel erg mooi, vooral voor de zomer. Dan hoeft het van mij allemaal niet té te zijn en is dit een prima oplossing.

De mascara voelt inderdaad erg zacht aan en je hebt helemaal niet veel product nodig. De mascara is ook binnen een handomdraai verwijderd en blijft de hele dag perfect op zijn plek zitten en loopt niet uit. Vaak met zo een zachte formule wil de mascara zijn krul en volume wel eens inleveren gedurende de dag maar daar had ik bij deze mascara geen last van.

 photo Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara4_zpsgaqlbm4h.png

De Max Factor False Lash Effect Velvet Volume Mascara is een fijne en mooie mascara die vrij zuinig in het gebruik is. Hou je van een natuurlijke en luchtige mascara, dan zit je hier aan het goede adres. Toch moet ik altijd even slikken als ik de prijs zie van de Max Factor mascara’s, want € 17,99 vind ik toch best aan de hoge kant. Maar gelukkig zijn er vaak leuke aanbiedingen bij de drogisterijen die het aantrekkelijker maken. Ik ben tevreden over deze mascara, maar vind het niet de wow-factor hebben. Wat vinden jullie? De mascara is trouwens pas vanaf half augustus te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Ik gebruik al maanden de Clump defy mascara van Max Factor, die vind ik echt fijn. Opzicht vind ik het effect van deze mascara ook wel mooi. Wel inderdaad duur hoor!

  2. Ik gebruik al maanden de Clump defy mascara van Max Factor, die vind ik echt fijn. Opzicht vind ik het effect van deze mascara ook wel mooi. Wel inderdaad duur hoor!

  3. Op zich prima, maar er zijn wel nog erg veel andere (goedkopere) mascara’s die hetzelfde resultaat bieden. Heldere foto’s wel! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *