Search
Close this search box.

Max Factor False Lash Effect Bold Volume for up to 24 hours Mascara

Max Factor False Lash Effect Bold Volume for up to 24 hours Mascara

De Max Factor False Lash Effect mascara was vroeger – hoor mij nou, vroeger – mijn favoriete mascara, ik heb er echt meerdere versleten. Na een tijdje werd ik blogger en kreeg ik andere mascara’s toegestuurd om te testen en is deze een beetje vergeten. Nu heeft Max Factor in Nederland een nieuwe variant, namelijk eentje die 24 uur perfect moet blijven zitten. Ik hoop dat mijn vroegere liefde terug komt.

Max Factor False Lash Effect Bold Volume for up to 24 hours Mascara

Voor Nederland is deze mascara nieuw, want ik had al gezien dat hij in buitenland al een tijdje te koop is. De False Lash Effect mascara is van vele mensen dé favoriete mascara en dat was die ook ooit van mij. Mijn eisen van een mascara zijn een beetje veranderd waardoor deze mascara het toch net niet meer voor mij is. Maar misschien weet deze variant het vuur weer aan te wakkeren.

Max Factor False Lash Effect Bold Volume for up to 24 hours Mascara

Wat is er dan anders aan deze variant? Qua uiterlijk niet echt heel erg veel. Hij heeft precies dezelfde huls en borstel, dat is dus vertrouwd. Maar de substantie van de mascara is wel degelijk anders. Deze blijft namelijk 24 uur lang zitten met veel volume en krul. Vaak zakt een mascara wat in gedurende de tijd, maar deze moet perfect blijven zitten. Ook moet deze mascara niet gaan klonteren en alle haartjes worden één voor één voorzien van een mooi laagje mascara zonder aan elkaar te gaan plakken.

Max Factor False Lash Effect Bold Volume for up to 24 hours Mascara

Het borsteltje is niet heel bijzonder meer. Ik weet nog wel dat de False Lash Effect mascara net uit kwam en iedereen diep onder de indruk was van deze grote borstel. Ik ook, want ik had nog niet eerder zo een grote borstel gezien. Qua werking is hij precies hetzelfde als zijn originele versie. Ik vind het zelf een prettige borstel die makkelijk aanbrengt zonder te vlekken of stukjes over te slaan.

Max Factor False Lash Effect Bold Volume for up to 24 hours Mascara

Na het aanbrengen van deze mascara merkte ik niet echt verschil. Maar toen ik de mascara wilde verwijderen onder de douche met water kreeg ik hem er met geen mogelijkheid vanaf. Er staat niet op dat dit een waterproof mascara is, maar volgens mij is die dat wel. Want je krijgt hem er écht niet vanaf. Op de site staat dan ook dat je hem moet verwijderen met een make-up remover op olie basis en dat verklaart een hoop. Hij blijft dus wel echt goed zitten!

Max Factor False Lash Effect Bold Volume for up to 24 hours Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.
Max Factor False Lash Effect Bold Volume for up to 24 hours Mascara

Mijn wimpers met de Max Factor False Lash Effect Bold Volume for up to 24 hours mascara. Hier zie ik toch al wel dat het een mooie natuurlijke mascara is. Maar tegenwoordig wil ik toch iets meer lengte en volume. Ik snap dat mensen dit een hele fijne en prettige mascara vinden, maar ik zoek toch net iets meer die grens op.

Max Factor False Lash Effect Bold Volume for up to 24 hours Mascara

De mascara belooft 24 uur te blijven zitten. Maar doet hij dat ook? Ja en nee, je krijgt hem er met geen mogelijk vanaf onder de douche of met een gewone reiniger. Maar na een paar uur zag ik er al uit als een panda. Ik droeg deze mascara voor het eerst naar het werk en dacht dat dat geen kwaad kon omdat hij beloofde 24 uur te blijven zitten. Na mijn pauze ging ik naar de wc en had ik echt een hele grote zwarte waas onder mijn ogen, ik liep daar echt voor gek! Misschien heeft het met mijn vette huid te maken dat hij daarom is gaan oplossen, maar dit is echt een no-go!

Max Factor False Lash Effect Bold Volume for up to 24 hours Mascara

Hij is alleen in het zwart te koop voor € 16,99 bij de drogisterijen. Zelf vind ik hem een beetje aan de dure kant voor wat je ervoor terug krijgt. Hij geeft niet echt super veel volume en het panda ogen effect vind echt een tegenvaller. Wat vinden jullie van deze Max Factor mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Wat jammer dat hij een zwarte waas onder je ogen achter liet! Dat moet tegenwoordig bij mascara’s echt niet meer kunnen vind ik!
    Liefs, Iris

  2. Wat zonde en gek dat hij zo uitloopt! Inderdaad een no go als je er een panda van wordt… Echt jammer want het effect vind ik best mooi!

  3. Wat apart dat ‘ie er niet af te krijgen is met remover, maar wel zo uitloopt. Dat vind ik echt de meest vervelende eigenschap van een mascara, dat uitlopen. Echt jammer!

  4. Ahhh nooo panda effect :(! Altijd jammer. Vind het ook niet mega fijn als je je mascara er bijna niet meer afkrijgt. Bedankt voor je review, ik sla hem over!

  5. Jammer! Ik heb false lash effect eigenlijk nooit fijn gevonden, die borstel is om te beginnen al veel te groot voor wie korte en dunne wimpers heeft

  6. De paarse variant hiervan is jaren lang mijn favoriet geweest. Wat jammer dat deze mascara zo tegenvalt! Terwijl het effect in eerste instantie zo mooi is :(

  7. Ik en Max Factor zijn de laatste tijd grote vrienden als het op mascara aan komt. Ook deze vind ik een heel mooi effect geven. Jammer dat je er zelf niet echt tevreden over bent, maar smaken verschillen toch? xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *