Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max Factor Facefinity All Day Flawless Concealer

Automatische concepten

Ik begin een concealer steeds meer te waarderen. Eerder gebruikte ik er nooit eentje, maar met warmere dagen wanneer mijn foundation snel van mijn gezicht smelt vind ik het wel prettig hier en daar wat concealer te dragen en de foundation achterwege te laten. Max Factor komt met een nieuwe lijn concealers en ik ben heel benieuwd.

Automatische concepten

De verpakking van de concealer ziet er chique uit, precies zoals we gewend zijn van het merk. De verpakkingen hebben een inhoud van 7,8 ml wat ik best wat vind voor een concealer. In totaal komen er zes verschillende kleuren op de Nederlandse markt:

 • 010
 • 020
 • 030
 • 040
 • 050
 • 070

Ik kan geen namen ontdekken van de kleuren, alleen de nummers.

Automatische concepten

Max Factor Facefinity All Day Flawless Concealer review

Of je nu op zoek bent naar een concealer tegen donkere kringen of om je oneffenheden te verbergen, de Facefinity All Day Flawless Concealer kan het allemaal. De concealer heeft een super zachte textuur en blendt mooi in met de huid. De lichtgewicht formule geeft een medium tot volledige dekking.

Automatische concepten

Daarnaast maakt de concealer ook gebruik van de Flexi-hold technologie waardoor de concealer met de huid mee kan bewegen waardoor het er natuurlijker uitziet. Ook belooft de concealer niet in de lijntjes te gaan zitten. Wat wil je nog meer?

Automatische concepten

De concealer heeft een ‘normale’ applicator, zo eentje die je vaker bij een concealer of een lipgloss ziet. Hij is niet groter dan normaal of heeft bijvoorbeeld een klein reservoir in het midden. Zelf vind ik dit prima werken. Fijn dat het ook niet zo groot is waardoor je overal gemakkelijk bij kan. Wel moet je wat vaker weer product uit de verpakking halen, maar daar heb ik zelf niet zoveel problemen mee.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Automatische concepten

Hier zie je de kleuren van licht naar donker op een rijtje. Zoals je meteen wel kan zien is dat de dekking inderdaad medium tot volledig is. De structuur is vrij dun en voelt erg prettig aan. Blenden gaat ook heel gemakkelijk. Ja, zo op het eerste gezicht ben ik tevreden!

Automatische concepten

Mijn gezicht zonder make-up.

Automatische concepten

Mijn gezicht met de Max Factor Facefinity All Day Flawless Concealer in de kleur 030.

Op mijn gezicht lijkt de kleur 030 een beetje oranje, misschien had ik beter 020 kunnen gebruiken. Maar jeetje wat een verschil. Ik had alleen wat op mijn t-zone en kin aangebracht en daarna met een kwast verdeelt, wat een verschil!

Automatische concepten

Met de rest van mijn make-up vind ik het echt een prachtig effect geven! Dit is verder zonder foundation, wat mijn betreft heb je dat helemaal niet nodig.

Automatische concepten

Ik ben enthousiast over de Max Factor Facefinity All Day Flawless Concealer. Hij doet goed zijn werk, blijft goed zitten (beter dan een foundation, die smelt er af bij mij) en trekt niet in de lijntjes. De Max Factor Facefinity All Day Flawless Concealer is te koop bij drogisteren en bol.com voor € 13,99.

Mocht je trouwens enthousiast zijn geworden, bij bol.com is hij nu in de aanbieding voor € 7,00!

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

 1. Concealer is toch bedoeld om donkere kringen en wat oneffenheden mee weg te werken niet om je hele gezicht mee te doen of heb ik het mis :)

  1. Hahaha ja, dat deed ik ook en werkte het uit met een kwast. Had het alleen onder mijn ogen, neus, kin en wat vlekjes op mijn voorhoofd gebruikt. Dit was het resultaat.

 2. Wat een mooi huidje heb je zo met alleen de concealer.
  Dat is voor mij slechts een droom met mijn couperose/rosacea huid ( ik moet altijd een goed dekkende foundation gebruiken om mijn roodheden weg te werken )

 3. Fijn tipje van Bol.com! Ga er nog eens wat meer reviews over lezen om te ontdekken of deze iets voor mij zijn, heb de bodem van mijn concealer namelijk bereikt.

 4. Hoi, kom net pas je site tegen🙈. Je hebt het over de rest van je make up..
  Wat gebruik je verder nog? Ziet er natuurlijk uit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *