Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

Handig: Chromecast Audio

Een tijdje geleden kreeg ik een groot pakket van Max Factor met daar in de nieuwe producten van dit jaar die ze gaan lanceren binnenkort. Met onder andere deze drie foundations. Ik was zo enthousiast dat ik ze meteen begon te testen en eigenlijk niet veel van het persbericht had meegekregen. Wat blijkt, is het helemaal geen nieuwe foundation, maar zijn het drie nieuwe kleuren van de Facefinity All Day Flawless 3 in 1 foundation!

Handig: Chromecast Audio

Eigenlijk kennen we deze foundation al heel erg lang, zeker al 3,5 jaar in Nederland. Maar ik had er nog nooit eerder over geschreven en het is één van de beste producten van Max Factor, waarom zou ik er dan als nog niet over schrijven. De Facefinity heeft een 3 in 1 werking, dat houdt in dat het een primer, concealer en foundation in één is. Toen hij uit kwam was dat heel bijzonder, tegenwoordig staan we er niet meer zo van te kijken. Ook zit er trouwens een SPF 20 in wat ook fijn meegenomen is!

Handig: Chromecast Audio

De foundation heeft al vijf standaard kleuren in het assortiment en daar komen nu dus drie nieuwe kleuren bij. Eigenlijk twee, want de lichtste kleur Light Ivory hadden ze destijds uit het assortiment gehaald en komt nu weer terug, dat is fijn! Nu zijn er dus de kleuren:

 • Light Ivory*
 • Warm Almond*
 • Nude
 • Natural
 • Rose Beige
 • Golden
 • Soft Honey
 • Caramel*

De kleuren met een * zijn nieuw en fijn is om te zien dat het twee lichtere kleuren zijn die er al waren en een donkerdere kleur voor de getinte huid! Zo is er dus een ruimere keuze qua kleuren, heel fijn! Wel jammer dat hier in Nederland de echt lichte kleuren nog steeds niet te koop zijn, er bestaan namelijk nog 3 lichtere kleuren van deze foundation.

Handig: Chromecast Audio

De verpakking geeft ons niets meteen heel erg veel informatie. Alleen dat het een primer, concealer en foundation in één is. Ik verwacht dus van dit product dat het lang en goed blijft zitten door de primer, het dekkend is door de foundation en concealer. En een fijne bijkomstigheid is dat er een SPF 20 in zit.

Ingredienten:

Aqua, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Talc, Dimethicone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Sodium Chloride, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, PVP, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Ethylene/Methacrylate Copolymer, Trihydroxystearin, Arachidyl Behenate, Methicone, Silica, Sodium Benzoate, Synthetic Wax, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Ethylene Brassylate, Polyethylene,

Handig: Chromecast Audio

De foundation heeft een mooie glazen verpakking die makkelijk en hygienisch werkt met een pompdop. De flacon heeft een inhoud van 30 ml wat een normale hoeveelheid is voor een foundation. Laten we snel de foundation en de nieuwe kleuren gaan testen!

Handig: Chromecast Audio

Handig: Chromecast Audio

Hier kun je goed de nieuwe kleuren zien, je ziet meteen goed het kleurverschil tussen donker en licht. De foundation heeft een romige structuur en verdeelt zich makkelijk over de huid. Persoonlijk vind ik het fijn hem met een kwast aan te brengen, maar met een beautyblender wordt het resultaat ook erg mooi.

Handig: Chromecast Audio

Hier is mijn gezicht zonder enige make-up.

Handig: Chromecast Audio

Mijn gezicht met de foundation in de kleur Light Ivory die dus het lichtst is in Nederland. De kleur sluit goed bij mijn huidskleur aan, maar ik moet wel toegeven dat ik niet eens een super lichte huid heb. Als je dus echt een hele lichte huid hebt zal deze nog te donker voor je zijn. Wel heeft hij een mooie dekking die natuurlijk overkomt, daar ben ik alvast enthousiast over!

Handig: Chromecast Audio

Full-face ziet mijn gezicht er erg gezond uit en heeft het een mooie teint gekregen die er ook matte uitziet. De foundation oogt natuurlijk maar dekt wel goed. Door de primer heb ik de hoop dat hij lang blijft zitten maar dat is helaas niet helemaal zo. Met mijn vette huid gaat de foundation zich toch een beetje verplaatsen en ga ik weer glimmen. Maar ik moet wel toegeven dat dit later gebeurt dan met een gewone foundation.

Handig: Chromecast Audio

Al met al ben ik erg te spreken over deze foundation en snap wel waarom dit zo een goed product is van Max Factor. Ik ben blij dat ze weer twee lichtere kleuren aan het assortiment gaan toegeven en een donkere kleur. De Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation is te koop in drogisterijen en online voor € 14,99. De nieuwe kleuren moeten vanaf januari in de schappen komen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

 1. Jammer dat die hele lichte kleuren niet te koop zijn in Nederland, ik ben altijd al heel benieuwd naar deze foundation geweest! Maar ja, Sneeuwwitje.. Fijne review!

 2. Ik ben benieuwd en dat SPF in zit vind ik echt een fijn idee altijd. Goed dat het precies je kleur en matte finish heeft. Dat er twee lichtere kleuren extra zijn toegevoegd is mooi voor mensen met een lichtere huidskleur.

 3. Wat goed dat er weer een lichtere tint is bijgekomen! Ik vind deze foundation heel fijn. En de kleur warm almond heb ik normaal gesproken van de Miracle touch foundation.

 4. Mooie review ik ben wel nog benieuwd naar de ingrediënten van de foundation, of er bijvoorbeeld siliconen en of parfum in zitten?

 5. Ik wou ‘m laatst kopen maar toen kon ik nog alleen maar de te donkere kleuren vinden, dus heb ik uiteindelijk maar de Miracle Match foundation gekocht, die trouwens ook erg fijn is. Maar ik blijf uiteraard heel erg benieuwd naar deze!

 6. Ik gebruikte deze foundation altijd in de kleur light ivory! Maar sinds een paar maanden hebben ze deze niet meer in het assortiment. En nu komt hij dus weer terug? Of is dit toch een andere kleur? Ik was al massaal aan het inslaan bij een marktkraampje die hem nog wel verkocht lol

 7. Ga wel even kijken voor de kleur caramel. Want met een getinte huid is dat wel fijn dat ze eindelijk een kleur hebben wat past. Fijne review xje liefs Aarti

 8. ik heb vandaag de rose beige gekocht en jee wat goed ik gebruik eigenlijk nooit niet behalve eyeliner en mascara maar omdat ik al een tijdje ziek thuis zit en vermoeid ben door slecht slapen zie mijn gezicht er vermoeid uit maar heb het gekocht en op gedaan me gezicht ziet er gelijk beter uit en je merk gelukkig niet dat er iets op zit ben zeer tevreden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *