Search
Close this search box.

Max Factor Excess Volume Mascara

 photo Max-Factor-Excess-Volume2_zpsaf0384ac.png

We willen allemaal volume en lekker veel volume in onze wimpers, toch? Max Factor heeft sinds kort een knoepert van een nieuwe mascara, de Excess Volume mascara die aan twee kanten een borsteltje heeft. Het effect? Lengte en volume in één mascara, dat klinkt goed! Laten we hem snel gaan testen!

 photo Max-Factor-Excess-Volume_zps6a0f21fa.png

Uit onderzoek blijkt dat veel vrouwen twee verschillende mascara’s over elkaar heen gebruiken om volume en lengte te krijgen. Vanaf nu hoeft dat niet meer. Nouja eigenlijk wel, maar je hebt geen twee verschillende verpakkingen meer nodig. Vaak is een mascara of voor volume of voor lengte maar eigenlijk nooit voor beiden. Max Factor maakt dat nu mogelijk in een duo verpakking. Nou zegt Max Factor wel dat het minder ruimte in je toilettas inneemt, maar deze mascara is behoorlijk wat dikker dan een normale mascara. Dus veel zal het uiteindelijk niet schelen. Laten we snel gaan kijken hoe het werkt.

 photo Max-Factor-Excess-Volume1_zpsbf9ac10b.png

Stap 1:

De mascara heeft twee verschillende borsteltjes, dat hebben we net kunnen zien. We beginnen bij stap 1, de extreme volume. Deze formule bevat wax, zwart pigment en een volle micro textuur. Dat is de basis van deze base coat voor je wimpers die echt kwaliteit heeft. De formule in combinatie met de grote borstel geven je wimpers lekker veel volume.

 photo Max-Factor-Excess-Volume3_zps8a3ba8cd.png

Dit is de borstel van de eerste stap, geen onbekende borstel als je bekend bent met de Max Factor mascara’s. Het is namelijk dezelfde borstels als de Falsh Lash Effect mascara die echt heel erg geliefd is – ook door mijzelf, heb heel wat mascara’s daarvan versleten -. Hij werkt ook precies hetzelfde als die mascara. Alleen hier vind ik het jammer dat het steeltje zo kort is, het zit niet in de weg, maar het werkt toch wat minder prettig.

 photo Max-Factor-Excess-Volume10_zps263fc583.png

Stap 2:

Voor de volgende stap hebben we weer een ander soort mascara met een andere formule. Dit is een pikzwarte lak finish die dunner is dan de base coat, waardoor het de wimpers makkelijk de juiste dekking geeft. Ze worden hierdoor nog extra zwart gemaakt. De formule is op gel gebaseerd en brengt een top coat op de wimpers aan. Hierdoor zijn de nog voller, gladder en gaan ze de hele dag mee!

 photo Max-Factor-Excess-Volume4_zpsecc64e8f.png

Dit is een heel normaal en basic borteltje, handig wat die kan overal bij! De mascara is trouwens niet waterproof, maar je zou het bijna denken. Want de mascara krijg je er bijna met geen mogelijkheid vanaf op de gewone manier en onder de douche. Ik raad je echt aan een waterproof make-up remover te gebruiken.

 photo Max-Factor-Excess-Volume6_zps6575a2e9.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Max-Factor-Excess-Volume7_zps99d13aa5.png

Mijn wimpers met stap 1 van de mascara! Hier ben ik al erg van onder de indruk! De wimpers zijn zeker verlengt en hebben mooie volume.

 photo Max-Factor-Excess-Volume8_zps49070893.png

Dan als laatst mijn wimpers nog met de stap 2 er overheen aangebracht. Heel veel verschil zie ik niet maar als je goed kijkt zijn sommige uiteindes net iets zwarter gekleurd.

 photo Max-Factor-Excess-Volume9_zpse703719d.png

Het eindresultaat! Enorm volle en lange wimpers met lekker veel volume! De mascara maakt wel waar wat hij belooft! De tweede stap brengt trouwens makkelijk aan zonder te klonteren, dat vind ik ook echt wel een pluspunt!

 photo Max-Factor-Excess-Volume5_zpsca360a06.png

Ik vind de mascara fijn maar eigenlijk vind ik de tweede stap vrij weinig toevoegen aan deze mascara. Dit komt er op neer dat ik dan liever de Falsch Lash Effect mascara van Max Factor zou aanschaffen dan deze. Ook mede omdat ik deze niet erg fijn vind aanbrengen door de korte steeltjes. De mascara blijft trouwens super goed zitten en vlekt niet onder de ogen. Hij is te koop voor € 19,99 bij de drogisterijen.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Ik vind dat altijd zo apart van die producten met 2 kanten. Maar het resultaat mag er wezen. Je ogen knallen gewoon.

  2. Mooi resultaat, maar ik heb nog een stuk of 7 mascara’s liggen (die oud worden) dus eerst die opmaken. Ook denk ik dat ik toch liever een andere mascara koop.

  3. Stap 1 geeft al het meeste resultaat. Ik weet niet of ik zoiets zou gaan kopen, want uiteindelijk droogt het toch uit. Dan liever een mascara met 2-in-1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *