Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max Factor Dark Magic Instant Dramatic Volume Mascara

Max Factor Dark Magic Instant Dramatic Volume Mascara

Een nieuw telg in de Max Factor familie is deze Dark Magic Instant Dramatic Volume mascara. Een mascara dat zeker nu alle aandacht trekt, want je ziet het overal voorbij komen op reclames. Ik ben over het algemeen heel erg te spreken over de Max Factor mascara’s dus ik was heel erg benieuwd naar deze nieuwe mascara. Met andere woorden, het is tijd om hem uitgebreid te testen.

Max Factor Dark Magic Instant Dramatic Volume Mascara

Max Factor is helemaal vol van deze nieuwe mascara, letterlijk en figuurlijk. Want de Dark Magic moet voor heel veel volume en volle wimpers zorgen. Dit doet de mascara door het bijzondere borsteltje. De eerste indruk van de mascara is goed, hij heeft goede beloftes en ik vind de verpakking erg mooi!

Max Factor Dark Magic Instant Dramatic Volume Mascara

Het is namelijk niet zomaar een verpakking er is echt goed over nagedacht. De mascara heeft namelijk een speciale greep, die zo is ontworpen dat het precies tussen de vingers past. Problemen met het aanbrengen zouden nu niet meer mogen met de zachte, en ergonomische vorm. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het misschien een beetje onzin vond ik het begin, maar de mascara ligt echt heel erg prettig in de hand en merkt makkelijk.

Max Factor Dark Magic Instant Dramatic Volume Mascara

De mascara heeft een bijzondere borstel maar ook een opmerkelijke formule. De wimpers worden namelijk gelijkmatig in een 2:1 verhouding van water versus natuurlijke wassoorten en pigmenten voorzien. De speciale wascombinatie bevat zonnebloemzaadwas en deze creëert vollere wimpers en geeft tegelijkertijd diepte bij elk laagje mascara dat je aanbrengt. Daarnaast geeft de slimme mix van ingrediënten in de mascara de zekerheid van een veegvast, voller makend, intens effect dat de hele dag mooi blijft zitten.

Max Factor Dark Magic Instant Dramatic Volume Mascara

Het wave action borsteltje van de Dark Magic Mascara is zo ontworpen dat alle wimpers een gelijkmatige hoeveelheid mascara krijgen voor een donkere, krachtige en supersnelle finish, terwijl het breed uitlopende puntje het aanbrengen in de lastige hoekjes makkelijker maakt. Het borsteltje ziet er goed uit, want ik hou van siliconen borstels, maar ik ben benieuwd of dit ook in de praktijk fijn gaat werken.

Mijn wimpers zonder mascara.

Max Factor Dark Magic Instant Dramatic Volume Mascara

Mijn wimpers met de Max Factor Dark Magic Instant Dramatic Volume Mascara.

Max Factor Dark Magic Instant Dramatic Volume Mascara

Het eerste wat mij opvalt tijdens het aanbrengen van de mascara is dat de formule vrij droog is en je wel echt moeite moet doen om effect te krijgen. De mascara geeft al aan dat je hem het meerdere lagen moet opbouwen en dat heb ik dan ook gedaan. Ik had het idee na laagje na laagje aangebracht te hebben dat het effect mimimaal was, maar als ik nu de foto’s zie ben ik toch wel positief over het resultaat. De mascara maakt zijn beloftes wel waar.

Max Factor Dark Magic Instant Dramatic Volume Mascara

Ook blijft de mascara goed op zijn plek zitten en loopt niet uit of brokkelt af. De zachte greep vind ik ook prettig en fijn werken, terwijl ik daar eigenlijk nooit echt over nagedacht heb. Wel vind ik het jammer dat je er iets langer over doet om het gewenste resultaat te krijgen, maar als je dat niets uitmaakt is het prima. De Max Factor mascara’s zijn altijd vrij aan de prijs voor een drogisterij mascara en deze ook weer, want hij kost € 19,99. De Max Factor Dark Magic Instant Dramatic Volume Mascara is te koop bij bol.com (waar hij in de aanbieding is) en verschillende drogisterijen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. jammer voor die prijs dat je hem dan als nog moet opbouwen. ben altijd wel fan van max factor geweest en het silicone borsteltje is ook helemaal mijn ding maar ik zou hem niet aanschaffen

  2. Ik deel je mening wel, ik deed er zelf ook iets langer over om de mascara mooi op mijn wimpers te krijgen. Wel ben ik uiteindelijk erg tevreden over het resultaat en blijft hij inderdaad erg mooi en goed zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *