Max Factor Crème Puff Blush

Max Factor Creme Puff Blush

Ik heb nog nooit zulke mooie blushes van een drogisterij merk gezien als deze nieuwe blushes van Max Factor. De Crème Puff Blushes hebben vier prachtige kleuren met daarin nog een fantasie aan andere kleuren. Toen ik ze zag was ik meteen verliefd, deze moet ik echt aan jullie laten zien!

Max Factor Creme Puff Blush1

Vanaf februari zijn deze schatjes gewoon bij de drogisterij in het schap van Max Factor te koop, nog heel even wachten dus. Maar dan heb je wel wat, want ik kan jullie nu alvast vertellen dat ik echt helemaal gek ben op deze vier prachtige kleuren. Volgens Max Factor is dit echt must-have product voor vrouwen die er jonger uit willen zien. Of dat echt zo is weet ik niet, maar je gaat er zeker mooier mee uit zien!

Max Factor Creme Puff Blush2

Er is natuurlijk iets bijzonders aan deze blushes, maar wat dan vraag je je af. Vaak heb je bij een blush dat ze een duidelijke textuur achterlaten en dat is bij deze blush niet het geval. Hij heeft een hele lichte structuur van hele fijne gemalen multi-tonale pigmenten waardoor de blush aanbrengt als een tweede huid en zie je alleen maar het prachtige effect waar je blush voor hoort te zorgen.

Max Factor Creme Puff Blush3

De blush is heel eenvoudig in kleur op te bouwen, je kunt hem meerdere keren aanbrengen zonder dat het een onnatuurlijk effect geeft. Alleen ik vind de blush al vrij gepigmenteerd waardoor ik meerdere lagen overbodig vind.

Max Factor Creme Puff Blush4

In totaal zijn er dus vier kleuren waar je zeker mee uit de voeten kan. Een mooie lichte blush, een lieve roze, een knallende roze en meer een bronzer kleur. Alle blushes hebben dat magische patroontje en hebben een subtiele shimmer. De blushes brengen echt heel erg makkelijk door hun zachte structuur aan en geven wonder boven wonder helemaal geen fall-out af! Stiekem had ik er eigenlijk ook een zoet geurtje aan verwacht, maar ze zijn helemaal geurloos.

Max Factor Creme Puff Blush8

Alluring Rose

Een echte roze kleur vind ik het niet, want hij neigt toch net iets meer naar het bruine, maar heel erg mooi is ‘ie wel! Hij heeft twee prachtige kleuren gemixt waardoor het de perfecte subtiele bruine tint is voor een gezond kleurtje op je wangen! Hebben jullie trouwens ook het gevoel alsof je naar een MAC limited edition blush aan het kijken bent?

Max Factor Creme Puff Blush7

Gorgeous Berries

Deze knalt er echt uit met haar mooie roze bessen kleur. Een echte knaller die wellicht voor velen te heftig is. Maar gelukkig is hij heel subtiel aan te brengen en de blushes laten zich perfect blenden waardoor je een heel natuurlijk effect krijgt.

Max Factor Creme Puff Blush6

Seductive Pink

Mijn persoonlijke favoriet, een hele bijzondere maar toch subtiele kleur. Deze blush geeft net iets meer kleur aan je wangen en zorgt voor een prachtige en natuurlijke look met een hele mooie glans. Echt als je deze een keer geprobeerd hebt weet ik zeker dat je fan bent!

Max Factor Creme Puff Blush5

Lovely Pink

Als laatst de zachtste kleur van allemaal, een hele subtiele roze kleur, ik denk dat velen hem zelfs kunnen gebruiken als highlighter. Maar daar is hij zeker niet minder mooi om. De kleur is echt fantastisch en geeft je gezicht een hele natuurlijke glow omdat hij vrij dicht bij je eigen huidskleur ligt – tenminste die van mij dan -. Ook dit is zeker een aanrader!

Max Factor Creme Puff Blush10

Swatches van de blushes van links naar rechts: Lovely Pink, Seductive Pink, Alluring Rose en Gorgeous Berries. Zoals je ziet hebben ze echt een prachtige pigmentatie en brengen super makkelijk aan omdat ze zo zacht en fijn van structuur zijn.

Max Factor Creme Puff Blush11

Op deze foto heb ik Seductive Pink aangebracht en heel mooi uitgeblend. Deze blushes kun je echt fantastisch blenden in de huid waardoor het er heel erg mooi en natuurlijk uit ziet!

Max Factor Creme Puff Blush12

En op de wangen! Het geeft mij echt een hele natuurlijke gloed zonder dat het er onnatuurlijk uit ziet. Je ziet de blush zeker zitten maar je als niet weet dat ik blush draag lijkt het gewoon heel natuurlijk. Ik kan dan ook niet anders dan super enthousiast over deze prachtige producten zijn.

Max Factor Creme Puff Blush9

Helaas zijn de Max Factor Crème Puff Blushes pas vanaf februari te koop, we moeten er dus nog even op wachten. Ze hebben een mooie grootte, niet heel groot maar prima om zeker een hele tijd plezier van te hebben. De Max Factor Crème Puff Blush is straks te koop voor € 12,99 bij de drogisterijen en bol.com.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

52 reacties

 • Reply
  Ceetje
  3 januari 2015 at 09:59

  Ik ben echt heel benieuwd hoe deze aanvoelen. Ze zien er iig fantastisch uit!

 • Reply
  chucky1012
  3 januari 2015 at 10:01

  Duidelijke review en goede swatches!
  Prachtige kleuren.
  Mooie doosjes.

  Xoxo

 • Reply
  Diana Carlton
  3 januari 2015 at 10:03

  Ziet er goed uit zeg! Wat een mooi resultaat ook.

 • Reply
  Sandra (beautybysandra)
  3 januari 2015 at 10:04

  Ze zien er mooi uit, ben benieuwd!

 • Reply
  Anke
  3 januari 2015 at 10:05

  Ze zien er echt supermooi uit ! Was het al maar februari ! :D

 • Reply
  Beau
  3 januari 2015 at 10:07

  Ik vind de blushes er erg mooi uit zien, ook het soort ‘patroontje’ wat je er in ziet. Ik ben enthousiast :)

 • Reply
  Beautyjuf
  3 januari 2015 at 10:10

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Het pigment ziet er goed uit. Alluring Rose vind ik een prachtige tint.

 • Reply
  Tessa
  3 januari 2015 at 10:10

  Wat fijn dat je zo enthousiast over de blushes bent, ze zijn inderdaad heel erg mooi en natuurlijk!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Marloes
  3 januari 2015 at 10:12

  Ze zijn heel erg mooi!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  3 januari 2015 at 10:13

  Dat ziet er prachtig uit!

 • Reply
  Sarah
  3 januari 2015 at 10:20

  Wat een onwijs mooie producten! Vooral Gorgeous Berries vind ik een mooie kleur.

 • Reply
  Yvonne
  3 januari 2015 at 10:44

  Ziet er goed uit, ben er zeer benieuwd naar. In februari komt hier in mijn buurt ook nog een nieuwe Kruidvat, dan ga ik meteen kijken. :-)

 • Reply
  Marie Beauty
  3 januari 2015 at 10:44

  Ze zien er echt heel erg mooi en luxe uit!

 • Reply
  Margot
  3 januari 2015 at 10:44

  Wat een mooie kleuren!

 • Reply
  Simone
  3 januari 2015 at 10:51

  Wauw. Alleen vrij prijzig.

 • Reply
  Diolifestyle
  3 januari 2015 at 11:08

  Wauw! Wat zijn ze mooi! Heel gaaf!

 • Reply
  Annelisa
  3 januari 2015 at 11:22

  Wauw, prachtig zeg! Deze blush ga ik zeker aanschaffen in februari :)

 • Reply
  Sara
  3 januari 2015 at 11:48

  Wauw ze zien er inderdaad echt prachtig uit. <3 Wat een bijzondere kleurtjes zeg.

 • Reply
  Kirsten
  3 januari 2015 at 11:51

  Ze zien er heel erg gaaf uit! (:

 • Reply
  Nicolish
  3 januari 2015 at 11:56

  Wat een beauties. Ze zien er zo luxe en mooi uit!

 • Reply
  face2beauty
  3 januari 2015 at 12:01

  Ze zien er echt prachtig uit!! Deze ga ik zeker uitproberen vind de kleuren die ze gekozen hebben ook heel mooi.

 • Reply
  mariëlle
  3 januari 2015 at 12:07

  Ik vind ze iets van MAC hebben, het patroon vind ik erg leuk. Ik houd wel van een kleurtje, deze lijken vrij subtiel, maar misschien koop ik er wel een!

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  3 januari 2015 at 12:28

  Prachtige foto’s en de blushes lijken inderdaad op de blushes van MAC !

 • Reply
  justjaxelle
  3 januari 2015 at 12:36

  wauw ze zien er super uit!

 • Reply
  xwiesx
  3 januari 2015 at 12:38

  Ik vind deze echt verbazend wekkend mooi! <3

 • Reply
  Myrna
  3 januari 2015 at 13:04

  Ik vind ze alle vier prachtig zeg! Hier wil ik er zeker een of twee van hebben.

 • Reply
  Julie
  3 januari 2015 at 13:06

  Oh wauw, deze zien er super mooi uit! Ik vind Gorgeous Berries echt fantastisch er uit zien! :-)

 • Reply
  Miranda
  3 januari 2015 at 13:14

  Wat zien ze er mooi uit.

 • Reply
  inspiredbylifee
  3 januari 2015 at 13:30

  De verpakking ziet er echt super top uit, en de kleuren zijn erg mooi!

 • Reply
  Jana
  3 januari 2015 at 13:33

  Wow wat een mooie blushes allemaal! Het lijkt net of ik naar MAC blushes aan het kijken ben. Ik ga er zeker eens naar gaan kijken als ze uitkomen :D

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  3 januari 2015 at 13:54

  Echt heel mooi! Deze staan nu al op het verlanglijstje!

 • Reply
  Shaz
  3 januari 2015 at 14:10

  Prachtige zachte kleuren!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  3 januari 2015 at 14:29

  Ooooh ik vind ze alle vier verrassend mooi! Goeie review.

 • Reply
  Madeleine
  3 januari 2015 at 14:57

  Wauw ze zien er alle 4 fantastisch uit! Ik ben heel benieuwd, nog even wachten tot februari :)

 • Reply
  lucindainwonderland
  3 januari 2015 at 15:18

  Prachtige kleuren, ze zien er echt goed uit. Zelf ben ik wel een beetje van de aanwezige blush, maar volgens mij kan ik daar ook wel mee uit de voeten. xxx Lucinda

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  3 januari 2015 at 15:37

  Very very very beautiful! Ze zien er heel mooi uit. Het normale volk moet nog even wachten ;-)

 • Reply
  Naomi
  3 januari 2015 at 16:54

  Wauw, mooie blushes!

 • Reply
  Michelle
  3 januari 2015 at 16:58

  Oeh, zien er zeker tof uit! Ik doe weinig met make up, maar vind blush steeds interessanter worden… ik had ze dan ook stiekem allemaal wel op je wangen willen zien! Dat mis ik wel een beetje in de review.
  Iets heel anders, maar had het nog niet gezegd: je nieuwe lay out is tof geworden! Ik hou van deze kleurtjes :).

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  3 januari 2015 at 17:01

  Wat zien die er mooi uit! Ook op je huid! Wauw!

 • Reply
  Nienke
  3 januari 2015 at 17:04

  Erg mooie blushes, hier wil ik er misschien wel 1 of 2 van proberen. Vind Seductive Pink en Gorgeous Berries wel mooi!

 • Reply
  Stella
  3 januari 2015 at 17:18

  Wauw ik wil ze allemaal wel hebben, wat zijn ze prachtig..stuk voor stuk. Nu wachten dus, haha :)

 • Reply
  Lois
  3 januari 2015 at 18:01

  Ik ben hier zoooooo benieuwd naar!! Wat een plaatjes. Moest echt lachen om je MAC LE blushes stukje, want dat dacht ik echt precies.

 • Reply
  femketje
  3 januari 2015 at 18:12

  die zijn gorgeous :D

 • Reply
  Evelien
  3 januari 2015 at 18:46

  Ziet er heel mooi uit! Ben benieuwd hoe ze er in real life uitzien en vooral voelen.

 • Reply
  Joika
  3 januari 2015 at 22:38

  ben benieuwd!! kan niet wachten om ze zelf te proberen!! wat een mooie kleuren!! xx

 • Reply
  BeautyOpinie
  3 januari 2015 at 23:08

  Deze ga ik zeker onthouden! Ze lijken me top!

 • Reply
  Lys
  3 januari 2015 at 23:17

  Seductive Pink lijkt me echt prachtig!!

 • Reply
  Susanne
  4 januari 2015 at 02:24

  De blushes zien er veelbelovend uit, ga ze zeker swatchen als ze in de winkel liggen. En leuk, weer een review, jippie!

 • Reply
  Nathalie Eline
  4 januari 2015 at 12:18

  Ze zien er erg mooi uit! Wat een mooie foto’s heb je ook gemaakt zeg!

 • Reply
  suus
  4 januari 2015 at 16:21

  Mooi! Maar is het nou een creme of een poeder?

  • Reply
   Aranka
   4 januari 2015 at 16:44

   Poeder, waarom het crème heet is me ook een beetje een raadsel.

 • Reply
  Andrea
  4 januari 2015 at 16:45

  Ze zien er echt goed uit, je ziet de blush inderdaad niet duidelijk zitten!

 • Laat een reactie achter