Search
Close this search box.

Max Factor Crème Puff Blush

Max Factor Creme Puff Blush

Ik heb nog nooit zulke mooie blushes van een drogisterij merk gezien als deze nieuwe blushes van Max Factor. De Crème Puff Blushes hebben vier prachtige kleuren met daarin nog een fantasie aan andere kleuren. Toen ik ze zag was ik meteen verliefd, deze moet ik echt aan jullie laten zien!

Max Factor Creme Puff Blush1

Vanaf februari zijn deze schatjes gewoon bij de drogisterij in het schap van Max Factor te koop, nog heel even wachten dus. Maar dan heb je wel wat, want ik kan jullie nu alvast vertellen dat ik echt helemaal gek ben op deze vier prachtige kleuren. Volgens Max Factor is dit echt must-have product voor vrouwen die er jonger uit willen zien. Of dat echt zo is weet ik niet, maar je gaat er zeker mooier mee uit zien!

Max Factor Creme Puff Blush2

Er is natuurlijk iets bijzonders aan deze blushes, maar wat dan vraag je je af. Vaak heb je bij een blush dat ze een duidelijke textuur achterlaten en dat is bij deze blush niet het geval. Hij heeft een hele lichte structuur van hele fijne gemalen multi-tonale pigmenten waardoor de blush aanbrengt als een tweede huid en zie je alleen maar het prachtige effect waar je blush voor hoort te zorgen.

Max Factor Creme Puff Blush3

De blush is heel eenvoudig in kleur op te bouwen, je kunt hem meerdere keren aanbrengen zonder dat het een onnatuurlijk effect geeft. Alleen ik vind de blush al vrij gepigmenteerd waardoor ik meerdere lagen overbodig vind.

Max Factor Creme Puff Blush4

In totaal zijn er dus vier kleuren waar je zeker mee uit de voeten kan. Een mooie lichte blush, een lieve roze, een knallende roze en meer een bronzer kleur. Alle blushes hebben dat magische patroontje en hebben een subtiele shimmer. De blushes brengen echt heel erg makkelijk door hun zachte structuur aan en geven wonder boven wonder helemaal geen fall-out af! Stiekem had ik er eigenlijk ook een zoet geurtje aan verwacht, maar ze zijn helemaal geurloos.

Max Factor Creme Puff Blush8

Alluring Rose

Een echte roze kleur vind ik het niet, want hij neigt toch net iets meer naar het bruine, maar heel erg mooi is ‘ie wel! Hij heeft twee prachtige kleuren gemixt waardoor het de perfecte subtiele bruine tint is voor een gezond kleurtje op je wangen! Hebben jullie trouwens ook het gevoel alsof je naar een MAC limited edition blush aan het kijken bent?

Max Factor Creme Puff Blush7

Gorgeous Berries

Deze knalt er echt uit met haar mooie roze bessen kleur. Een echte knaller die wellicht voor velen te heftig is. Maar gelukkig is hij heel subtiel aan te brengen en de blushes laten zich perfect blenden waardoor je een heel natuurlijk effect krijgt.

Max Factor Creme Puff Blush6

Seductive Pink

Mijn persoonlijke favoriet, een hele bijzondere maar toch subtiele kleur. Deze blush geeft net iets meer kleur aan je wangen en zorgt voor een prachtige en natuurlijke look met een hele mooie glans. Echt als je deze een keer geprobeerd hebt weet ik zeker dat je fan bent!

Max Factor Creme Puff Blush5

Lovely Pink

Als laatst de zachtste kleur van allemaal, een hele subtiele roze kleur, ik denk dat velen hem zelfs kunnen gebruiken als highlighter. Maar daar is hij zeker niet minder mooi om. De kleur is echt fantastisch en geeft je gezicht een hele natuurlijke glow omdat hij vrij dicht bij je eigen huidskleur ligt – tenminste die van mij dan -. Ook dit is zeker een aanrader!

Max Factor Creme Puff Blush10

Swatches van de blushes van links naar rechts: Lovely Pink, Seductive Pink, Alluring Rose en Gorgeous Berries. Zoals je ziet hebben ze echt een prachtige pigmentatie en brengen super makkelijk aan omdat ze zo zacht en fijn van structuur zijn.

Max Factor Creme Puff Blush11

Op deze foto heb ik Seductive Pink aangebracht en heel mooi uitgeblend. Deze blushes kun je echt fantastisch blenden in de huid waardoor het er heel erg mooi en natuurlijk uit ziet!

Max Factor Creme Puff Blush12

En op de wangen! Het geeft mij echt een hele natuurlijke gloed zonder dat het er onnatuurlijk uit ziet. Je ziet de blush zeker zitten maar je als niet weet dat ik blush draag lijkt het gewoon heel natuurlijk. Ik kan dan ook niet anders dan super enthousiast over deze prachtige producten zijn.

Max Factor Creme Puff Blush9

Helaas zijn de Max Factor Crème Puff Blushes pas vanaf februari te koop, we moeten er dus nog even op wachten. Ze hebben een mooie grootte, niet heel groot maar prima om zeker een hele tijd plezier van te hebben. De Max Factor Crème Puff Blush is straks te koop voor € 12,99 bij de drogisterijen en bol.com.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

52 reacties

  1. Wow wat een mooie blushes allemaal! Het lijkt net of ik naar MAC blushes aan het kijken ben. Ik ga er zeker eens naar gaan kijken als ze uitkomen :D

  2. Prachtige kleuren, ze zien er echt goed uit. Zelf ben ik wel een beetje van de aanwezige blush, maar volgens mij kan ik daar ook wel mee uit de voeten. xxx Lucinda

  3. Oeh, zien er zeker tof uit! Ik doe weinig met make up, maar vind blush steeds interessanter worden… ik had ze dan ook stiekem allemaal wel op je wangen willen zien! Dat mis ik wel een beetje in de review.
    Iets heel anders, maar had het nog niet gezegd: je nieuwe lay out is tof geworden! Ik hou van deze kleurtjes :).

  4. De blushes zien er veelbelovend uit, ga ze zeker swatchen als ze in de winkel liggen. En leuk, weer een review, jippie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *