Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipstick

Automatische concepten

Ik denk dat we allemaal de Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipstick kennen. De bekende lipsticks van Max Factor staan voor kwaliteit en mooie kleuren. Nu met het naderende herfstseizoen is het tijd om de collectie wat uit te breiden. Ik laat jullie de drie nieuwe tinten voor de herfst zien die aan het assortiment worden toegevoegd.

Automatische concepten

Max Factor heeft een trouw aantal gebruikers wat betreft de lipsticks. Meer dan 60% van de Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipstick formule bestaat uit verzorgende werkstoffen en anti-oxidanten waaronder shea-, avocado- en aloëboter, én vitamine E, die de lippen direct zacht en soepel maken. Dit zorgt voor fluweel matte lippen, die niet droog worden en er dof uitzien.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Automatische concepten

Zelf vind ik de lipsticks er altijd erg mooi en chique uitzien en vind ze ook fijn in gebruik. Ze glijden echt over de lippen heen en laten een mooie kleur achter. De nieuwe kleuren zijn:

 • 55 Desert
 • 60 Mauve
 • 65 Raisin
Automatische concepten

In de huls en op plaatjes van het persbericht dacht ik dat de kleuren vrij donker waren, maar op de huid valt het echt wel mee. Ik had verwacht dat het donkere kleuren voor de herfst waren, maar ze zijn heel toegankelijk blijkt. Natuurlijk wel een knipoog naar de herfst tinten, maar ik vind ze heel erg mooi.

De lipsticks glijden over de huid heen en laten meteen een goede kleur achter. Het zijn matte lipsticks, maar zoals Max Factor zelf ook al zegt vind ik ze meer fluweel matte. Dit zorgt er wel voor dat ze ook prettig en comfortabel aanvoelen op de lippen.

Automatische concepten

Desert

Ik vind Desert echt een prachtige kleur. Hij wordt omschreven als donker nude en dat is zeker waar. Op de lippen oogt hij net even wat donkerder dan de swatches.

Automatische concepten

Mauve

Mauve is een boterbruine kleur zoals Max Factor zelf zegt. Ik vind het een hele chique kleur die perfect bij de herfst past.

Automatische concepten

Raisin

En als laatst hebben we Raisin wat een diepe pruimenkleur heeft. Ook perfect voor de herfst met die paarse ondertoon.

Automatische concepten

Ik vind de nieuwe Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipsticks zeker een aanvulling voor het assortiment. Mooie warme kleuren die perfect bij het komende herfstseizoen passen. De Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipsticks zijn vanaf nu te koop bij onder andere de drogisterijen en bol.com voor € 14,99 per stuk.

Wat vinden jullie van deze nieuwe kleuren lipstick?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Tineke
  26 september 2019 at 07:22

  Naar een kleur als dessert was ik nog op zoek! Maar ze zijn allemaal heel mooi!
  Liefs

 • Reply
  Fleur
  26 september 2019 at 08:21

  Mooie kleuren en de lipsticks van MF bevallen me sowieso erg goed. Wat zit je foundation trouwens vlekkerig op je neus. Het lijkt wel of het eraf “gezwommen” is.

 • Reply
  chucky1012
  26 september 2019 at 09:16

  Wauw…
  Prachtige ;-)

  Xoxo

 • Reply
  rachel
  26 september 2019 at 09:58

  ondanks ze mij niet zullen staan vind ik ze wel heel mooi :D

 • Reply
  Kelly
  26 september 2019 at 16:15

  Oeh, Desert & Mauve vind ik erg mooi :)

 • Reply
  Mariska
  27 september 2019 at 09:36

  Desert en Mauve vind ik wel heel erg mooi :)

 • Reply
  Lien
  27 september 2019 at 21:10

  Mooie kleurtjes! Ik vind ze alle drie wel leuk eigenlijk

 • Laat een reactie achter