Search
Close this search box.

Max Factor Colour Elixir Gloss

 photo Max_zps5ce6bb01.png

De trend van nu is lipgloss maar dan met de pigmentatie van een lipstick! Max Factor komt dan dit voorjaar met Colour Elixir Gloss een trendy lipgloss met een hoge pigmentatie! Ze geven ook een intense glans en een heerlijk zacht gevoel aan de lippen. De kleuren zien er in ieder geval ontzettend leuk uit, ik ben benieuwd wat ik van deze lipglosses ga vinden!

 photo Max1_zps182c2dc1.png

In 1930 kwam Max Factor met een eerste lipgloss die prachtige glans aan de lippen gaf. Nu ruim 80 jaar later willen ze het woord glans naar een ander leven tillen door middel van deze lipgloss! Dit komt door de unieke combinatie van verachtende mineraaloliën, voedende candelillawax en glansingrediënten.

 photo Max3_zps79e346dc.png

Het is verleden tijd om te kiezen tussen een lipgloss. Of een mooie glans en plakkerige lippen hebben, weinig kleur en een soepele substantie of veel kleur en een dikke substantie. Max Factor belooft het je allemaal te bieden zonder dat het oncomfortabel aanvoelt.

 photo Max4_zps28f288c5.png

De handige applicator zorgt ervoor dat het product precies opgenomen wordt en het zo genoeg is voor je lippen. Ik merk zelf wel dat het genoeg is voor 1 lip. Je moet dus twee keer aanbrengen om beide lippen te kunnen bedekken. Wel fijn is dat het niet teveel is zodat je vieze plakkerige lippen hebt.

 photo Max5_zps95031311.png

Max Factor Colour Elixir Gloss komt in vijf verschillende kleuren: Polished Fuchsia, Luxurious Berry, Enchanting Coral, Pristine Nude en Glowing Peach. Ik vind de swatches wel mooi, maar waar zijn de intense kleuren die Max Factor had beloofd? Dat vind ik wel een beetje jammer. Nu blijkt dat je de kleuren op moet bouwen voor meer kleurintensiteit, maar dat had ik niet meteen begrepen omdat er geclaimd wordt dat het product een hoge pigmentatie heeft.

 photo Max6_zpsc2c5725d.png

Glowing Peach, een prachtige peach kleur die heel natuurlijk oogt op de lippen, vind hem erg mooi!

 photo Max7_zps12857b39.png

Hij vrij transparant en bevat allemaal kleine zilveren shimmers die de prachtige glans aan de lipgloss geven.

 photo Max8_zps677f98fb.png

Pristine Nude is een nude huidskleur die je haast niet terug ziet op de lippen behalve een prachtige glans!

 photo Max9_zps8718e6b2.png

Dit is een echte nude kleur zonder nog enige shimmer of iets dergelijk, perfect om elke dag te dragen!

 photo Max10_zpsf5cdada4.png

Enchanting Coral, deze kleur vind ik echt heel leuk en past perfect bij mijn vestje! Deze heeft de meeste kleur van allemaal en geeft een frisse tint aan mijn lippen.

 photo Max11_zpsc820d0ca.png

Ook Enchanting Coral is een kleur zonder enige shimmer waardoor hij er heerlijk uitziet!

 photo Max12_zpsbae5bc9e.png

Luxurious Berry ziet er in de verpakking heel knallend uit maar op de lippen valt hij toch wel een beetje tegen, jammer!

 photo Max13_zps4c2aec37.png

Hoewel hij behoorlijk aan de kleur in de huls valt hij op de lippen zwaar tegen vind ik, jammer dit leek mij de mooiste kleur!

 photo Max14_zpsff6431c7.png

Polished Berry is een heerlijk rode kleur die op de lippen toch wat meer roze/paars uitvalt. Hij heeft behoorlijk wat kleur maar toch oogt het heel natuurlijk, ik vind hem leuk!

 photo Max15_zps098728ba.png

Jammer is dat deze kleur best wel in de lijntjes van mijn lippen trekt, voor de rest vind ik het een leuke kleur!

 photo Max2_zpsf56567c6.png

De lipgloss voelt echt enorm zacht aan op mijn lippen, misschien nog wel zachter dan een lippenbalsem. Maar hierdoor is de houdbaarheid ook maar heel beperkt. Maar over de houdbaarheid claimt Max Factor ook niets. Het is dus een super leuke nude gloss met een prachtige glans en draagcomfort. Ik ben eigenlijk best wel enthousiast over deze glossjes! Ze zijn mooi van kleur en hebben een natuurlijk uitstraling waar ik van houd! Maar wil je meer kleur en een langere houdbaarheid, dan zal ik deze toch skippen. De Max Factor Colour Elixir Gloss zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 11,99 bij de drogisterijen.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Lijken mooie kleurtjes in de verpakking, maar 11,99 is toch redelijk duur voor een lipgloss die bijna transparant aanbrengt.

  2. Ik vind de pigmentatie ook tegen vallen inderdaad, ik heb Enchanting Coral maar ik heb best veel pigment in mijn lippen waardoor het net een naturel doorzichtig glossje lijkt :( toch gebruik ik hem heel vaak omdat ik hem heel lekker zacht vind aanvoelen en de geur vind ik ook heerlijk! Al met al toch wel een fijne lipgloss dus! Die nude kleuren staan jou heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *