Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max Factor Clump Defy Extensions False Lash Effect mascara

 photo Clump1_zps951500a9.png

Ik was al groot fan van de Max Factor Clump Defy mascara, maar in maart komen ze met een opvolger die voor wimpers gaat zorgen van Koninklijke klasse. Met deze nieuwe 3-in-1 mascara bereik je tot 200% meer volume en lengte. En dat is niet het enige want je wimpers worden ook nog eens mooi van elkaar gescheiden zonder te klonteren. Je wimpers zien er fantastisch uit, maar dan op een heel natuurlijke manier!

 photo Clump_zpsaf5b13ec.png

Met deze mascara gaat Max Factor nog een stapje verder dan met de Clump Defy die vorig jaar uit kwam. De verpakking is nu voorzien van een Koninklijk gouden randje ook het effect van deze mascara is nog beter! Dat komt door de speciale formule van deze mascara. In de formule vind je namelijk nylon vezels die zich hechten aan de wimpertoppen en hiermee je wimpers kunstmatig verlengen. Maar naast het verlengen geeft de mascara ook volume en kleur zodat ze er fantastisch uitzien.

 photo Clump5_zpse4f438a9.png

De mascara is in het zwart verkrijgbaar! Jammer, had het leuk gevonden als er ook meer vrolijke kleuren voor de lente en zomer kwamen. Maar misschien is dat iets voor een volgende mascara waar Max Factor mee komt!

 photo Clump4_zps36074125.png

De borstel is precies hetzelfde als de normale Clump Defy, een mooie dunne gebogen plastic borstel waar ik fan van ben. Het is een innovatieve anti-klontjes borstel waarbij de ruimte tussen de borstelhaartjes is geminimaliseerd. Hierdoor kunnen geen klontjes ontstaan en scheid het de wimpers perfect.

 photo Clump6_zps5507ee2c.png

Mijn wimpers zonder mascara

 photo Clump7_zps5fd7ef2c.png

Mijn wimpers met een laagje Max Factor Clump Defy Extensions False Lash Effect! Wauw, ze zien er echt fantastisch uit! Natuurlijk, vol, mooi gescheiden en lang! Het borsteltje werkt perfect samen met de formule in de huls. De formule bestaat uit een dual-polymeersysteem dat een flexibele laag over de wimpers legt die langzaam opdroogt. Het is zo ontworpen dat je zo vaak als je wilt over je wimpers heen kan gaan zonder dat het gaat klonteren. Hierdoor kan je zelf bepalen hoeveel volume je wilt geven aan je wimpers.

 photo Clump8_zps925ff514.png

Ik ben razend enthousiast over deze mascara. Hij doet alles wat ik wil! Ik heb goed zwarte wimpers die erg veel volume hebben en lekker lang zijn. Mijn wimpers zien er super vol uit zonder klontjes. En ook een belangrijk punt, de mascara vlekt niet onder de ogen gedurende de dag, terwijl je wimpers de hele dag soepel aan blijven voelen.

 photo Clump3_zpsa089b133.png

De Max Factor Clump Defy Extensions False Lash Effect is vanaf 1 maart te koop bij de drogisterijen voor € 14,99. Ik ben enthousiast, jullie?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

47 reacties

  1. Van zo een type borsteltje ben ik geen fan maar als die echt zo een mooi effect geeft…
    Misschien toch maar eens proberen ;)

  2. Wow, wat een mooi effect dat deze mascara geeft. Ik vind het enkel spijtig dat er geen bruine versie is en normaal werk ik niet graag met dat soort borsteltjes maar je wimpers zien er echt geweldig uit hiermee!

  3. Max Factor is naar mijn mening het beste merk voor drogisterij mascara’s. Normaal koop ik chanel, maar mocht ik die ooit niet meer kunnen betalen, zal het zeker Max factor worden. Gebruikte het vroeger veel, toen ik nog studeerde en niet zoveel te besteden had.

  4. Maarrr is hij ook daadwerkelijk béter dan de Clump Defy? Of in elk geval anders? Ik vind de CD in elk geval wel heel erg fijn, deze ziet er ook goed uit :) Een waterproof versie zou nog wel handig zijn.

  5. Ik ben al groot fan van de originele (heb er ook een review over geschreven) maar deze lijkt mij ook helemaal super. Wat een volume. Prachtig!

  6. Max factor doet het altijd goed met mascara’s en zo te zien hebben ze weer een hele fijne mascara uitgebracht! Ziet er heel mooi uit, ik wil ‘m proberen! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *