Search
Close this search box.

Max Factor CC Cream

 photo CCCream_zps63c0aa3c.png

Na de razende hype van BB Creams gaan we gewoon verder met de CC Creams die als paddestoelen de grond uit schieten. Ook Max Factor introduceert nu een CC Cream. Deze CC Cream zorgt niet alleen voor een mooie en egale teint, ook de dekking is zeer goed! Ik was erg benieuwd naar de producten, vooral omdat de lichte kleur ook echt heel licht is!

 photo CCCream1_zps87526576.png

De CC Cream, oftewel Color Correction Cream is ontwikkeld – net zoals de BB Cream – in Korea. De CC Creams combineren de voordelen van huidverzorging met een teintcorrectie tot een slimme formule die ervoor zorgt dat jij een prachtige egale en stralende huid hebt. De Max Factor CC Cream zorgt ervoor dat je na het aanbrengen van deze CC Cream direct een natuurlijke en gezonde glans krijgt.

 photo CCCream3_zpsd908f57d.png

Maar wat maakt deze CC Cream nou uniek? De 9,7 % foundationpigmenten zorgen voor een perfect en egale dekking. De natuurlijke ingredienten voor huidverzorging zoals komkommerwater, glycerine, een extract van rozenbottel en zeeduindoorn die de huid hydrateren en laten opleven. En een bescherming tegen de zon met een SPF 10.

 photo CCCream4_zps4723c9c9.png

De CC Cream is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar:

– Fair 40
– Natural 50
– Tanned 75

Ik heb zelf de Natural gebruikt omdat ik wat bruiner door de zon ben en omdat Fair echt een hele lichte kleur is. Ik denk dat de echte lichte meiden hier heel goed mee uit de voeten kunnen! Dit vind ik echt een goede stap van Max Factor om een echte lichte foundation uit te brengen.

 photo CCCream5_zps66a473c6.png

Zoals je ziet hebben ze een mooie en natuurlijke kleur. Niet met een oranje, geel of rode ondertoon. Het natuurlijke effect zie je ook meteen terug op het gezicht.

 photo CCCream6_zps28d0622b.png

Het aanbrengen is heel gemakkelijk, in vier makkelijk stappen heb je de CC Cream er perfect op zitten. Zelf verdeel ik hem met een kwast over het gezicht maar Max Factor heeft ook nog een paar handige tips!

Neem een kleine hoeveelheid CC Cream op de vingertoppen en wrijf deze licht tegen elkaar in een cirkelvormige beweging. Dit verwarmt het product en zo kan je het gemakkelijker aanbrengen. Breng het eerst onder de ogen aan en bij de neushoeken. Hierdoor komt het meeste product op de plekken die de meeste dekking nodig hebben. Werk het daarna uit over de rest van het gezicht. Heeft je nek een lichtere kleur, werk dan de CC Cream uit naar de nek. Heb je op sommige plekken toch nog wat meer dekking nodig. Breng dan deppend nog wat extra CC Cream aan op de plekken waar je het nodig hebt.

 photo CCCream7_zpsf68c1d48.png

Mijn gezicht met de CC Cream. Ik vind het echt een prachtig effect geven. Wat een egale huid en kleur heb ik hier. Het lijkt net gephotoshopt! Je ziet ook trouwens de natuurlijke glans mooi naar voren komen. Nu vind ik deze erg mooi natuurlijk. De CC Cream van Gosh maakt dit effect juist heel erg wat niet mooi is. Ook in de loop van de dag gaat hij wel iets meer glimmen maar niet storend. Mocht je het wel vinden kan je hem natuurlijk nog een keer afpoederen. De CC Cream voelt prettig aan op de huid en laat geen plakkerige of vette laag achter.

 photo CCCream2_zps2ca4d7cf.png

Het is jullie misschien wel duidelijk ik ben erg enthousiast over deze CC Cream van Max Factor. Hij is dan ook vanaf nu overal te koop voor € 13,99 wat ik best een goede prijs vind.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *