Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max Factor Ageless Elixir 2 in 1 Foundation

 photo Max-Factor-Ageless-Elixir-2-in-1-Foundation_zps8eeec7ed.png

Kennen jullie de Max Factor Ageless Elixir 2 in 1 foundation? Het is niet de nieuwste foundation van Max Factor, sterker zelfs, hij staat al een aantal jaar in de schappen maar nog steeds is het één van de best verkochte foundations van Max Factor. Het is een foundation met een serum dat de lijntjes moet opvullen en de huid beschermd tegen huidveroudering. Nu heb ik nog niet zo een oude huid, maar ik ben toch erg benieuwd naar deze foundation.

 photo Max-Factor-Ageless-Elixir-2-in-1-Foundation1_zpse64923c1.png

Speciaal voor diegenen die dus graag wat doen aan huidveroudering is deze foundation. Het is echt een foundation voor vroeg anti age gebruik, want anders voegt het niet heel veel meer toe. Deze foundation die verrijkt is met een serum vult de kleine lijntjes op een maakt je gezicht egaal. Ook bevat de foundation licht reflecterende deeltjes waardoor je gezicht er meteen een stuk jonger en stralender uitziet. Ook de huid wordt meteen beschermd door een SPF15. Tot nu toe vind ik de foundation erg goed klinken. Wat ik ook fijn aan Max Factor vind is dat hun wel altijd een écht lichte kleur in hun assortiment hebben, nummer 50 is altijd perfect voor de lichte huidjes.

 photo Max-Factor-Ageless-Elixir-2-in-1-Foundation2_zps05f118f9.png

Zoals ik al zei beschermd de foundation tegen veroudering van de huid, vult de lijntjes op, geeft je een egale teint en laat je gezicht stralen.

 photo Max-Factor-Ageless-Elixir-2-in-1-Foundation3_zpsf78b3c7f.png

De foundation zit in een standaard Max Factor verpakking. Gouden etiket en een standaard zwarte verpakking. Niks mis mee, maar ik vind het altijd wel een beetje saai. Ik vind altijd dat Max Factor altijd probeert er chique uit te zien maar dat het mijn ogen net niet lukt.

 photo Max-Factor-Ageless-Elixir-2-in-1-Foundation4_zps57db0227.png

De foundation zelf is een soort van mousse, moest wel eventjes wennen aan de dikte, want hij is behoorlijk dik. Vaak bij een mousse foundation krijg je altijd een heel erg cakey effect, dus hopelijk is dat niet het geval met deze foundation.

 photo Max-Factor-Ageless-Elixir-2-in-1-Foundation5_zps2f198714.png

Met het uitsmeren blijft de foundation erg dik en zo zie je meteen dat het een behoorlijk dekkende foundation is. Gelukkig is de kleur wel perfect voor mijn huid! Ik gebruik trouwens een Real Techniques Expert Face Brush om de foundation mee aan te brengen.

 photo Max-Factor-Ageless-Elixir-2-in-1-Foundation6_zps891a6fef.png

Mijn gezicht zonder make-up. Helaas veel oneffenheden voor mijn huidreactie – die gelukkig zo goed als weg is maar ik zit onder de puistjes -.

 photo Max-Factor-Ageless-Elixir-2-in-1-Foundation7_zpse51ddfb0.png

Met de Max Factor Ageless Elixir 2 in 1 Foundation. Ik heb hem dun aangebracht omdat ik bang was voor een cakey effect, gelukkig heb ik daar helemaal geen last van. De foundation dekt ontzettend goed en je ziet niets meer terug van mijn oneffenheden. Ik zie inderdaad dat mijn huid oplicht van de foundation en een mooie glow heeft. Alleen omdat dat van mij altijd snel overgaat in een vette huid poeder ik mijn gezicht toch goed af. Ik vind de foundation voor het afpoederen wel een beetje sticky aanvoelen, maar na een laagje poeder voel je er gelukkig niets meer van!

 photo Max-Factor-Ageless-Elixir-2-in-1-Foundation8_zps93022efb.png

Ik ben enthousiast over deze foundation! Het is zeker een aanrader als je net of al een tijdje met anti-age bezig bent. Maar ook gewoon voor de jonge huid vind ik het een goede foundation. Maar je moet wel van die glow houden, die zie je ook nog wel terug na het afpoederen. De foundation is in vier verschillende kleuren te verkrijgen waarbij de 50 de lichtste is en ook echt licht is. De foundation is te koop bij vrijwel alle drogisterijen voor € 15,99.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. De foundation heeft een heel mooi glowy effect. Like it!
    1 tip: lees een uur nadat je de review hebt geschreven je teksten nog eens na. Sommige zinnen lopen helaas niet zo lekker. (…. Wat ik ook fijn is dat “hun”, moet ZIJ zijn.)

  2. Mmmm hij is wel heel erg mooi. Ik vraag me af of hij de lijntjes inderdaad opvult. Aangezien jij nog een mooie strakke huid hebt is dat niet te zien. Ik heb helaas wel al last van lijntjes en zoek eigenlijk nog iets goed tegen deze lijntjes… Denk dat ik hem oversla tenzij iemand hier zeer goede ervaring mee heeft?

  3. Deze foundation gebruik ik zelf ook, ben nog nooit zo enthousiast over een foundation geweest en ik blijf hem ook zeker kopen! Leuk dat hij bij jou ook goed werkt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *