Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Matrix Biolage Exquisite Oil

Kennen jullie het kappersmerk Matrix al? Ik moet je eerlijk toegeven dat ik er nog nooit van gehoord had, maar toen ik het aangeboden kreeg ik toch wel heel erg benieuwd was. Het is namelijk een kappersmerk wat alleen bij de kappers verkocht wordt en natuurlijk online en onder andere bij de BarberStore. Ik ben gek op haarproducten met olie die je haar goed moeten verzorgen, dus ik ging met veel enthousiasme dit kappersmerk testen.

De shampoo reinigt en voedt het haar, zodat het er weer gezond en zijdezacht aanvoelt en uitziet. Bovendien wordt pluis onder controle gehouden. Geschikt voor ieder haartype. Formule met Moringa olie: Moringa staat bekend om zijn vele helende voordelen. Moringa kan water zuiveren, weerstand vergroten, glans versterken en veroudering helpen tegen te gaan. Moringa geeft niet alleen lichgewicht voeding om de schoonheid van het haar te herstellen, maar het is ook een van de meest krachtige anti-oxidanten van Moeder Natuur. De shampoo bevat geen parabenen en siliconen (en alle andere producten ook niet), maar helaas wel SLS.

Ik vind de shampoo heel erg prettig in gebruik, maar moest wel weer eventjes wennen. Mijn ervaring met shampoo’s van de kapper is dat het niet zo hard schuimt als andere shampoo’s die je gewoon bij de drogisterij kan krijgen. Maar dat ter zijde, de shampoo maakt mijn haar heerlijk schoon en voelt ook heerlijk zacht na het wassen aan. Ook belooft het product minder te pluizen en dat kan ik goed merken dat mijn haar een stuk minder pluizig is na het wassen. Trouwens, de fles is echt huge, maar liefst 500 ml. Dat is bijna 2x zo groot als een normale fles shampoo.

Matrix Biolage Equisite Oil Shampoo – € 16,95

Matrix Biolage Exquisite Oil Replenishing Treatment op basis van Moringa oil is een lichtgewicht haarolie voeding en bescherming zonder te verzwaren. Helpt het haar te ontwarren, maakt droge punten weer levendig en sprankelend. Geschikt voor ieder haartype.De Matrix Biolage Exquisite Oil Treatment is veelzijdig te gebruiken. Goed te mengen met ander Biolageproducten voor glans en bescherming. Breng enkele druppls aan voor het wassen of meng met elke conditioner. Gebruik een paar druppels tijdens het stylen of als nachtbehandeling om zeer droge haarpunten te hydrateren.

Ik moet eerlijk bekennen, ik ben echt fan van dit product. Ik heb ook de L’Orèal Extraordinary Olie maar ik moet toegeven dat deze echt veel beter is voor mijn haar en het echt super goed voed. Daar kan ik zeker aan merken dat dit een wat duurder product is dan L’Orèal en dus met wat meer kwaliteit. Op dit moment gebruik ik dit product dan ook elke dag na het wassen om in mijn natte haar te smeren om het nog eventjes wat extra te voeden. Ook als ik daarna de stijltang door mijn haar is voelt mijn haar écht zijdezacht aan, ik kan er wel de hele dag aan zitten. Ook beschermt de olie tegen de hitte (maar niet optimaal, maar het is beter dan niets).

Matrix Biolage Exquisite Oil Treatment – € 14,95

Het masker ontwart het haar en maakt het handelbaar, glanzend en zijdezacht. Geschikt voor ieder haartype. Na het gebruik van de Micro-Oil Shampoo in nat haar inmasseren (of natuurlijk een andere shampoo). Meng, voor een op maat gemaakte behandeling, en paar druppels Replenishing Treatment door het masker en laat dit 3-5 minuten inwerken en daarna uitspoelen. Natuurlijk hoef je niet persé de treatment olie erbij te doen, maar het is wel lekker voor nog wat extra verzorging voor het haar.

Het masker is heerlijk romig en heeft een hele subtiele – tsja wat is het – vanille geur en brengt heel makkelijk in het haar aan. Ik gebruik het af en toe met olie en soms zonder olie. Ik moet zeggen dat ik het verschil wel degelijk voel, maar aan de andere kant is het wel onhandig en je kan de olie ook gewoon op je natte haar laten intrekken, het is maar net waar je voorkeuren liggen hoe je het aan wilt brengen. Maar dit masker is dus ook heerlijk voor je haar.

Matrix Biolage Exquisite Oil Ritual Masque – € 19,95

Ik ben echt heel erg enthousiast over deze producten, ik kan echt het verschil merken met producten van de drogisterij, deze producten doen toch écht wat voor mijn haar en het zit gewoon een stuk beter en merk dat mijn haar erg gezond en gevoed aanvoelt. Ik weet dat de producten niet heel erg goedkoop zijn, maar ik vind het zeker een investering voor je haar. De Matrix producten zijn bij de kapper te koop en bij de BarberStore.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Goed artikel! mooie foto’s ! leuk ! :)

    Producten klinken erg fijn, maar inderdaad wel wat prijzig. :) Maar goed. Als het altijd maar werkt, dan vind ik het prima. :) Ben sowieso gek op dit merk!

  2. Ik heb echt zin om m’n vinger in dat masker te stoppen haha. Die subtiele vanille geur, zit dat aan alles? Ik ga denk ik de shampoo en de olie bestellen. Leuke artikel en mooie foto’s!

  3. Ziet er echt heel goed uit! Mijn kapper werkt zolang ik weet met Matrix… De shampoos die ik tot nu toe ervan had geprobeerd, vond ik niet zo geweldig: mijn haar was moeilijk te kammen erna, maar dat heb ik al heel snel (a)

  4. Het is gewoon heerlijk en hoe weinig je er ook van nodig hebt! kun je nagaan hoe lang je er mee doet met een fles van 500 ml doe je tot 200 wassingen probeer dat maar eens met een van de supermarkt of van de drogist! prijs kwaliteit zeg ik altijd maar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *