Search
Close this search box.

Marc Jacobs Splashes Cotton

Marc Jacobs Splashes Cotton

Ik maak geen grapje als ik zeg dat Marc Jacobs mijn favoriete merk is qua parfum. Werkelijk waar elke geur die ze uitbrengen vind ik fantastisch en gaan bij mij echt op. Ik heb al verschillende flacons van Daisy opgemaakt en de heerlijke Honey is ook al op. Dit seizoen komt Marc Jacobs met vier splashes die unisex zijn en iedereens hart moet gaan veroveren.

Marc Jacobs Splashes Cotton

Marc Jacobs zijn verpakkingen zijn altijd heel vrolijk en kleurijk. Ik moest dus wel even wennen aan deze verpakking. Want voor Marc Jacobs zijn doen is dit heel klassiek en saai. Natuurlijk ook met een knipoog naar de man, die wil geen bloemetjes en bijtjes op zijn verpakking van een geur hebben staan.

Marc Jacobs Splashes Cotton

Zoals ik al zei zijn er vier verschillende soorten splashes: Rain, Cucumber, Cotton en Pear. Nu moet ik zeggen dat alle vier de varianten we heel erg aanspreken maar ik toch wel heel erg blij was met mijn Cotton versie die ik toegestuurd kreeg. Ik ben sowieso gek op katoengeuren voor in huis en was dus heel benieuwd naar een geur van katoen voor het lichaam.

Marc Jacobs Splashes Cotton

Het woord katoen zegt het natuurlijk al een beetje, het is een frisse geur. Een geur is herinnerd aan puurheid en comfort, zoals een lekker zittend katoenen shirt. Vers gewassen was die aan de waslijn hangt in het zonnetje, dat is voor mij toch echt wel het gevoel van de zomer.

Marc Jacobs Splashes Cotton

De geurnoten van de geur zijn heerlijk fris maar toch ook sprankelend. Zelf vind ik de geur toch meer naar een vrouwengeur neigen dan naar een geur voor mannen, vooral omdat het zo lekker fris is. Wel moet ik er eerlijk bij zeggen dat ik de geur niet echt uniek vind. Als je hem ruikt heb je niet zo van, dit heb ik nog niet eerder geroken.

Topnoten: Perzik, Mandarijn, Bergamot en Aquatisch Akkoord.
Harnoten: Lavendel, Jasmijn, Katoenakkoord en Lelietjes-Van-Dalen.
Basisnoten: Witte Suède, Blanke Houtsoorten en Muskus.

Marc Jacobs Splashes Cotton

De geuren zitten in een flinke fles van 100 ml en zijn maar € 54,44 per stuk. Het is een splash dus het is een geur die je lekker vaak en rijkelijk mag aanbrengen. De geur vervaagt daarom vaak ook wat sneller, maar dat vind ik helemaal niet erg. Tip voor de zomer is om hem in de koelkast te bewaren, dan is hij extra verkoelen. De Marc Jacobs Splashes zijn exclusief te koop bij ICI Paris XL waar ze ook nog eens met 27% korting zijn!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Geuren zijn altijd wat lastig om te beoordelen of het wat voor mij is maar ik vind de fles erg mooi. En hoe je het omschrijft klinkt het ook goed. Dus ik ga zeker eens kijken in de winkel!

  2. De geur lijkt me lekker en dat van de koelkast vind ik een goed idee.
    Vind het wel iets aan de prijzige kant voor een tussendoor opfris watertje.
    Dan zijner goedkopere varianten van zeer goede kwaliteit voor zeker de helft minder……..denk dat ik dze daarom zou laren staan, al zou ik zeker willen proberen als hij in een eau de toilette of parf variant zou uitkomen.

  3. Voor een splash vind ik hem wel prijzig aangezien die dan ook wel sneller op zal gaan, maar ik ben enorm benieuwd naar de geur! Katoen vind ik echt heerlijk ruiken vooral net gewassen katoen net als de yankee candle geurtjes dus ik ga deze zeker eens proberen in de winkel.

  4. Ik ben al eeuwen op zoek naar een parfum die net zo lekker naar verse was ruikt als mijn deo en deze klinkt zo veelbelovend dat ik dat heel graag wil testen.
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *