Marc Jacobs opent Tweet Shop in Amsterdam!

 photo MarcJacobsDaisyStreetstunt10_zps688b0102.jpg

Ik ben vast niet de enige social media verslaafde. Ik kijk de hele dag door op Twitter, Instagram en Facebook. Tijd om daar wat mee te gaan doen. Een van mijn favoriete merken dacht daar ook zo over! Marc Jacobs opent donderdag 14 augustus tot en met zondag 17 augustus een Tweet Shop waar je prachtige Marc Jacobs items kan kopen met tweets en niet met geld!

 photo MarcJacobsDaisyStreetstunt21_zps20ccddb5.jpg

Waarom?

Marc Jacobs ziet deze actie als een cadeautje aan al zijn trouwe fans! Waaronder ik, want ik ben groot liefhebber van zijn ontwerpen en natuurlijk zijn geuren. Marc heeft fantastische vrolijke producten die mijn dag elke keer weer goed maken. Ik hoef het maar te ruiken of te zien en er verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht! Marc Jacobs doet wel iets unieks, als eerste in de beauty industrie kan je met tweets betalen in een winkel, gaaf idee toch!

 photo MarcJacobsDaisyStreetstunt113_zps91040201.jpg

2 augustus stonden er een paar ontzettend knappe mannen klaar om Amsterdam kennis te laten maken met Marc Jacobs en de nieuwe Daisy Dream geur die je ook kan krijgen in de Tweet Shop! En dat zag er fantastisch uit niet?

 photo MarcJacobsDaisyStreetstunt6_zps8db9bded.jpg

Hoe?

Klinkt allemaal heel leuk die tweets, maar hoe werkt het nou precies? Er zullen in de Marc Jacobs’ Tweet Shop geen euro’s aan te pas komen. Daisy-fans betalen namelijk met hun geposte tweets met de hashtag #MJDaisyChainAMS. De Tweet Shop heeft een social media-vriendelijke sfeer, met natuurlijk Wi-Fi voor degenen die niet overal internet hebben. Daarnaast is er een live Daisy photobooth en natuurlijk zijn er productdisplays met Marc Jacobs geuren, Marc Jacobs fashion items en accessoires om te gebruiken voor het tweeten. De beste tweet van het uur maakt kans op een Marc Jacobs fashion item, waaronder Marc Jacobs handtassen!

Om een item te ‘kopen’ in de Tweet Shop moeten Daisy-fans het volgende doen. Minimaal 1 tweet posten met de hashtag #MJDaisyChainAMS, hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruiken maken van een speciale Daisy Fotoset in de shop. In ruil voor hun tweet ontvang je een gift variërend tussen een sample, product of fashion item. Een aantal mensen maken zelfs kans op een Marc by Marc Jacobs tas! Klinkt goed toch en dat voor een simpel tweetje!

 photo MarcJacobsDaisyStreetstunt112_zps01515146.jpg

Waar en wanneer?

De Marc Jacobs Tweet Shop komt in de hoeketalage van de Bijenkorf, aan de Damzijde. Iedereen is welkom om de shop te bezoeken van donderdag 14 tot en met zondag 17 augustus.

Donderdag 14 augustus 10.00-21.00 uur
Vrijdag 15 augustus 10.00-21.00 uur
Zaterdag 16 augustus 9.30-20.00 uur
Zondag 17 augustus 11.00-20.00 uur

Ik ga vandaag als het lukt alvast een kijkje nemen en ik ben heel benieuwd. De nieuwe Daisy Dream geur in ieder geval bij mij al een groot succes, maar mijn nieuwsgierigheid is heel erg gewekt door deze actie. En een tweetje wagen voor een prachtige tas is niet mis toch. Dus twitter en lekker op los met de hashtag #MJDaisyChainAMS! Gaan jullie een bezoekje brengen aan de Tweet Shop en wat vinden jullie van het idee?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Dionne Knooren
  13 augustus 2014 at 06:57

  Wat een super leuk en nieuw idee! Helemaal van de tijd!

 • Reply
  Anneloes
  13 augustus 2014 at 07:16

  Ik zou heel graag eens willen kijken en ‘meedoen’ met de actie, maar Amsterdam is voor mij 3 uur reizen. Aangezien ik vanaf dinsdag weer 3 zware (her)examenweken heb lijkt het me helaas niet erg verstandig om te gaan :(.

 • Reply
  Anne Solveig
  13 augustus 2014 at 07:22

  Oooooooh wat leuk! Ik ben helemaal niet in Amsterdam rond die tijd! Maar ik ben zo’n grote MJ-fan!

 • Reply
  MySimplySpecial
  13 augustus 2014 at 07:32

  Wat een leuke actie!

 • Reply
  Hester
  13 augustus 2014 at 08:10

  Enorm leuk idee! Ik vraag me alleen af of je niet gewoon telkens een sample krijgt, dan vind ik het wat minder de moeite waard.

 • Reply
  Beautydagboek
  13 augustus 2014 at 08:18

  Erg leuke actie! Het is iets te ver reizen voor me, maar anders was even een kijkje gaan nemen.

 • Reply
  lucindainwonderland
  13 augustus 2014 at 08:27

  Dit vind ik echt een super goed idee. Je maakt je fans blij en toch een beetje reclame (alsof hij dat nog nodig heeft). Zelf ben ik niet in de gelegenheid om naar Amsterdam te komen de volgende dagen, maar het idee vind ik in ieder geval helemaal super. xxx Lucinda

 • Reply
  chucky1012
  13 augustus 2014 at 08:37

  Super leuke actie maar om zover te gaan reizen zal ik niet doen.

  Xoxo

 • Reply
  Jorien - JorLife.nl
  13 augustus 2014 at 09:23

  Leuke actie! Amsterdam is voor mij best een eind reizen, dus ik ga geen bezoekje brengen aan de Tweet shop :(

 • Reply
  Meike
  13 augustus 2014 at 09:40

  Geweldig concept, het marketingteam van Marc Jacobs is goed bezig zo te horen! Echt heel leuk dat ze ook wat ’teruggeven’ aan de fans. Helaas kan ik zelf deze data niet gaan, maar anders was ik zeker ook even langsgegaan!

 • Reply
  Sophie
  13 augustus 2014 at 09:54

  Wel een heel leuk idee maar weet niet of ik het ook echt zou doen :-)

 • Reply
  Denise
  13 augustus 2014 at 11:16

  Wat een ontzettend leuk idee, super origineel! <3

 • Reply
  Kiss & Make-up
  13 augustus 2014 at 12:32

  Hah, wat een leuke promo :-D

 • Reply
  Shaz
  13 augustus 2014 at 13:55

  Wat een superleuk idee en erg origineel.

 • Reply
  Julie
  13 augustus 2014 at 14:51

  Wat een geweldig leuk concept! Echt een originele manier om reclame te maken! :-)

 • Reply
  mellavieee
  13 augustus 2014 at 16:36

  Wat geweldig! Hopelijk komt Marc met dit initiatief ook een keertje naar België :)

 • Reply
  beautydiaryn
  13 augustus 2014 at 17:55

  Wat een super origineel idee!! Helaas ben ik niet in A’dam!

 • Reply
  Joyce
  13 augustus 2014 at 18:26

  Wat een ontzettend gaaf concept ! Ik zag al enkele foto’s voorbij komen op Twitter met een mega Daisy fles, zo leuk.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  13 augustus 2014 at 22:28

  Supertof!

 • Laat een reactie achter