Marc Jacobs Divine Decadence

Marc Jacobs Divine Decadence

Eén van de mooiste parfum flesjes uit mijn verzameling is toch wel die van Marc Jacobs Decadence. Als jullie me op de voet volgen weten jullie zelfs dat hij een speciaal plekje heeft onder mijn stolp op mijn kantoortje. Maar vanaf nu is daar nog een prachtig flesje bijgekomen, namelijk het nieuwe zusje van Decadence, Divine Decadence. Een geur die omschreven wordt als sensueel luxueus en stralend. Ik kan niet wachten deze nieuwe variant te ruiken.

Marc Jacobs Divine Decadence

De verpakking is net zo maar als haar originele vorm, alleen er zijn natuurlijk wel een paar kenmerken die anders zijn. Zo heeft deze dop een wat gekleurdere slangenprint en de fles is transparant met een heel zacht groen kleurtje vloeistof. Ik vind de fles er prachtig uitzien, maar iets luchtiger dan de originele variant. Maar het is en blijft zeker een eye catcher voor je make-up tafel of waar je hem dan ook maar neer zet.

Marc Jacobs Divine Decadence

Marc Jacobs Decadence is een verleidelijke maar ook verfijnde geur en is wereldwijd een groot succes geworden. Marc Jacobs tilde haar geuren naar een nieuw niveau van luxe. Nu komt daar dus ook Divine Decadence bij die een heldere en sprankelende bewondering heeft zoals het merk het mooi omschrijft. Divine Decadence is een bruisende bloemengeur die alleen maar schoonheid uitstraalt.

Marc Jacobs Divine Decadence

Grappig genoeg laat de verpakking me absoluut niet aan een bloemengeur denken maar juist een vrij zware klassieke maar toch rebelse geur denken. Maar ik moet ook toegeven dat als je de geur ruikt je niet meteen aan een zachte bloemengeur denkt. Het is een vrij aanwezige geur met vrij krachtige bloemen. Het is zeker geen lief geurtje, maar echt een krachtige en sensuele geur die inderdaad luxe uitstraalt en ruikt.

Marc Jacobs Divine Decadence

De geurnoten doen je misschien niet aan een groot boeket met bloemen denken, maar meer aan een chique feest met luxe drank, heerlijke geuren en overal boeketen met de mooiste en sterk geurende bloemen.

Topnoten: Champagne, Oranjebloesem en Bergamot
Hartnoten: Gardenia, Hortensia-akkoord, Kamperfoelie en Irisbloem
Basisnoten: Saffraan, Vanille en Amber.

Marc Jacobs Divine Decadence

Ondanks dat ik Decadence een prachtige verpakking vind hebben is het niet meteen mijn geur. De geur opent namelijk vrij zacht maar wel heel erg prikkelend, iets waar ik niet echt van houd. Daarna gaat de geur over in een steeds zwaardere basis waar je de saffraan en vanille echt in terug ruikt. Het is een vrij zware geur die je zintuigen meteen prikkelt, maar misschien vind ik het iets te veel van het goede. Decadence is wel echt een unieke geur die zeker niet vaker ruikt, maar je moet er wel van houden. Ik laat ze gewoon prachtig onder mijn stolp staan.

Marc Jacobs Divine Decadence Prijzen:

Marc Jacobs Divine Decadence Eau de Parfum 30 ml – € 60,00
Marc Jacobs Divine Decadence Eau de Parfum 50 ml – € 85,55
Marc Jacobs Divine Decadence Eau de Parfum 100 ml – € 115,55

De nieuwe variant van de succesvolle Decadence geur is vanaf nu te koop bij onder andere de ICI Paris XL, Douglas en de Bijenkorf. Ben je dan van de vorige variant en wil je nu een iets ‘zachtere’ variant maar met ook een hele warme basis, dan is deze geur zeker iets voor jou. Sowieso is hij zeker de moeite om even te ruiken en te zien natuurlijk!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Vanessa
  19 september 2016 at 15:05

  Wauw, de verpakking ziet er heel bijzonder uit. Ik ben nu wel benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  19 september 2016 at 15:35

  Wauw! De verpakking is er inderdaad eentje om onder een stolp te zetten, prachtig! Ik heb zelf eigenlijk nooit geurtjes van Marc Jacobs gebruikt, ik ben hier stiekem wel heel erg benieuwd naar, alleen al door de mooie verpakking (het ook wil ook wat he).

 • Reply
  Annemarie
  19 september 2016 at 15:38

  Deze ga ik binnenkort maar eens ruiken in de winkel, ook al zou ik em bijna voor de verpakking alleen al kopen, zo mooi!

 • Reply
  Teddy
  19 september 2016 at 16:26

  De verpakking is zo mooi! De geur lijkt me ook erg lekker, die ga ik zeker eens ruiken wanneer ik weer bij Douglas ben

 • Reply
  Susan
  19 september 2016 at 16:43

  Oh ik wil de originele versie al zo lang hebben, maar moet van mezelf eerst een ander parfum opmaken haha. Dan ga ik deze ook even ruiken!

 • Reply
  mieke | mieksmind
  19 september 2016 at 16:48

  Weer zo’n schitterende verpakking! i like! Die ga ik ook eens ruiken in de winkel.

 • Reply
  hillybillybeauty
  19 september 2016 at 17:01

  De fles is echt een beauty! Als ik weer eens bij de parfumerie ben ga ik eens ruiken. Wellicht een leuk kerstcadeau ideetje voor mijzelf.

 • Reply
  Kelly
  19 september 2016 at 17:14

  Ziet er weer mooi uit! Ik heb zelf de reguliere Decadence, dus deze laat ik aan mij voorbij gaan. Prachtige foto’s heb je wel gemaakt trouwens! :)

 • Reply
  Mariska
  19 september 2016 at 18:12

  De geur ben ik wel benieuwd naar geworden. En wat heb je mooie foto’s gemaakt!

 • Reply
  femketje
  19 september 2016 at 18:52

  hoe gaaf is die flacon :D

 • Reply
  Saraya
  19 september 2016 at 20:06

  Oehh…hier ben ik zo benieuwd naar, het flesje is weer even mooi als zijn zusje :)

 • Reply
  chucky1012
  19 september 2016 at 22:50

  Prachtige flacon ;-)

 • Reply
  Sherry
  19 september 2016 at 23:30

  Wat leuk. Marc Jacobs heeft altijd leuke geuren.

 • Reply
  Varenka W
  20 september 2016 at 00:53

  Deze ruikt zo super heerlijk….. Love this one

 • Reply
  rachel
  20 september 2016 at 11:40

  ik heb hem geroken en hij is lekker en idd de verpakking is super!! al zou ik hem niet lekker vinden zou ik hem nog kopen voor het flesje hahaha

 • Reply
  Lisanne
  23 september 2016 at 17:21

  Ik vind de flacon prachtig, maar helaas zijn deze geuren zo prijzig!

 • Laat een reactie achter