Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marc Jacobs Divine Decadence

Marc Jacobs Divine Decadence

Eén van de mooiste parfum flesjes uit mijn verzameling is toch wel die van Marc Jacobs Decadence. Als jullie me op de voet volgen weten jullie zelfs dat hij een speciaal plekje heeft onder mijn stolp op mijn kantoortje. Maar vanaf nu is daar nog een prachtig flesje bijgekomen, namelijk het nieuwe zusje van Decadence, Divine Decadence. Een geur die omschreven wordt als sensueel luxueus en stralend. Ik kan niet wachten deze nieuwe variant te ruiken.

Marc Jacobs Divine Decadence

De verpakking is net zo maar als haar originele vorm, alleen er zijn natuurlijk wel een paar kenmerken die anders zijn. Zo heeft deze dop een wat gekleurdere slangenprint en de fles is transparant met een heel zacht groen kleurtje vloeistof. Ik vind de fles er prachtig uitzien, maar iets luchtiger dan de originele variant. Maar het is en blijft zeker een eye catcher voor je make-up tafel of waar je hem dan ook maar neer zet.

Marc Jacobs Divine Decadence

Marc Jacobs Decadence is een verleidelijke maar ook verfijnde geur en is wereldwijd een groot succes geworden. Marc Jacobs tilde haar geuren naar een nieuw niveau van luxe. Nu komt daar dus ook Divine Decadence bij die een heldere en sprankelende bewondering heeft zoals het merk het mooi omschrijft. Divine Decadence is een bruisende bloemengeur die alleen maar schoonheid uitstraalt.

Marc Jacobs Divine Decadence

Grappig genoeg laat de verpakking me absoluut niet aan een bloemengeur denken maar juist een vrij zware klassieke maar toch rebelse geur denken. Maar ik moet ook toegeven dat als je de geur ruikt je niet meteen aan een zachte bloemengeur denkt. Het is een vrij aanwezige geur met vrij krachtige bloemen. Het is zeker geen lief geurtje, maar echt een krachtige en sensuele geur die inderdaad luxe uitstraalt en ruikt.

Marc Jacobs Divine Decadence

De geurnoten doen je misschien niet aan een groot boeket met bloemen denken, maar meer aan een chique feest met luxe drank, heerlijke geuren en overal boeketen met de mooiste en sterk geurende bloemen.

Topnoten: Champagne, Oranjebloesem en Bergamot
Hartnoten: Gardenia, Hortensia-akkoord, Kamperfoelie en Irisbloem
Basisnoten: Saffraan, Vanille en Amber.

Marc Jacobs Divine Decadence

Ondanks dat ik Decadence een prachtige verpakking vind hebben is het niet meteen mijn geur. De geur opent namelijk vrij zacht maar wel heel erg prikkelend, iets waar ik niet echt van houd. Daarna gaat de geur over in een steeds zwaardere basis waar je de saffraan en vanille echt in terug ruikt. Het is een vrij zware geur die je zintuigen meteen prikkelt, maar misschien vind ik het iets te veel van het goede. Decadence is wel echt een unieke geur die zeker niet vaker ruikt, maar je moet er wel van houden. Ik laat ze gewoon prachtig onder mijn stolp staan.

Marc Jacobs Divine Decadence Prijzen:

Marc Jacobs Divine Decadence Eau de Parfum 30 ml – € 60,00
Marc Jacobs Divine Decadence Eau de Parfum 50 ml – € 85,55
Marc Jacobs Divine Decadence Eau de Parfum 100 ml – € 115,55

De nieuwe variant van de succesvolle Decadence geur is vanaf nu te koop bij onder andere de ICI Paris XL, Douglas en de Bijenkorf. Ben je dan van de vorige variant en wil je nu een iets ‘zachtere’ variant maar met ook een hele warme basis, dan is deze geur zeker iets voor jou. Sowieso is hij zeker de moeite om even te ruiken en te zien natuurlijk!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Wauw! De verpakking is er inderdaad eentje om onder een stolp te zetten, prachtig! Ik heb zelf eigenlijk nooit geurtjes van Marc Jacobs gebruikt, ik ben hier stiekem wel heel erg benieuwd naar, alleen al door de mooie verpakking (het ook wil ook wat he).

  2. De fles is echt een beauty! Als ik weer eens bij de parfumerie ben ga ik eens ruiken. Wellicht een leuk kerstcadeau ideetje voor mijzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *