Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marc Jacobs Decadence

 photo Marc Jacobs Decadence3_zpsyiqlymmi.png

Ik ben gek op de geuren van Marc Jacobs. Ik heb al verschillende flesjes Daisy en Honey opgemaakt. En gek genoeg vind ik ook elke variant of geur die Marc Jacobs maakt heerlijk. Het heeft een tijdje geduurd, maar nu heeft Marc Jacobs een nieuwe geur en deze beloofd anders te zijn dan de andere geuren. Dit is een  geur die glamoureus, decadent en luxueus is.

 photo Marc Jacobs Decadence_zpscqbtjru2.png

 photo Marc Jacobs Decadence1_zpskcjfliam.png

De verpakking is al een prachtig iets op zich. De doos is gemaakt van prachtig groen fluweel en voelt heerlijk zacht aan. Om mensen toch nog een beetje een beeld te geven van de geur ziet er nog een kartonnen hoes omheen met daarop een afbeelding van de geur. De doos ik goed aan de maat voor een geur van 50 ml, dat kan alleen maar inhouden dat het een prachtig flesje moet zijn.

 photo Marc Jacobs Decadence2_zpstwydqfsb.png

 photo Marc Jacobs Decadence8_zpsgae9livq.png

En dat is het ook. Het flesje is vrij subtiel groen met gouden accenten, deze haal je ook als eerst uit het doosje. Maar in het doosje zit nog een apart doosje waar de dop in is verpakt. Als we het aparte zwarte doosje open maken zit de dop daarin ook nog eens goed verpakt met papier. Maar als we hem eenmaal hebben uitgepakt zie ik een prachtige dop met slangenprint, gouden ketting en leuke dot zwartje franjes.

 photo Marc Jacobs Decadence5_zpsrktbcx0e.png

Als we de dop op het flesje doen veranderd de geur ineens in een soort van luxe handtas, heel bijzonder. Hij straalt echt glamour, luxe en passie uit. Ik vind het echt heel erg mooi. Ben zelf helemaal niet van het goud en slangenprint, maar deze fles vind ik echt fantastisch.

 photo Marc Jacobs Decadence4_zpsznyihbzo.png

De geur wordt door het merk zelf omschreven als een luxueuze, sensuele en houtachtige geur. Ik ben het daar mee eens, de geur is heel warm en bijzonder. Niet zo een frisse of zoete geur zoals Daisy of Honey, echt even iets anders. Het is zeker geen geur die je overal ruikt en de geur voelt heel luxe aan, zeker geen Kruidvat geur gehalte (niet dat daar was mis mee is, maar jullie snappen wat ik bedoel).

 photo Marc Jacobs Decadence6_zpssd4zuely.png

De geurnoten van de parfum zijn ook heel verrassend en lekker. Samen maakt dit een hele bijzondere geur.

Topnoten: Italiaanse pruim, saffraan en iris
Hartnoten: Bulgaarse roos, iriswortel en jasmijn sambac
Basisnoten: amber, vetiver en papyrushout

De geur is heel bijzonder, het zijn ook geen ingrediënten die je bij iedere geur voorbij ziet komen. De geur is heel erg warm, maar ik vind hem niet meteen heel zwaar. Het is ook een geur die prima overdag gedragen kan worden. De geur opent heel prikkelend en verkwikkend en gaat daarna langzaam over op een hele warme geur waar ik mezelf heel erg prettig en veilig bij voel. Het geeft zeg maar de sfeer van een warme huiskamer, met een lekkere warme geurkaars aan, dekentje op de bank en de openhaard aan. Even genieten.

 photo Marc Jacobs Decadence9_zpsj2ewozmj.png

De flacon blijft echt prachtig om naar te kijken, wat een plaatje. De geur is trouwens een eau de parfum en blijft gedurende de dag goed zitten. Het prikkelende verdwijnt wel na een paar uur, maar het warme en veilige blijft echt de hele dag duidelijk hangen, heerlijk. De geur is trouwens in drie verschillende formaten te koop en ieder formaat heeft deze prachtige verpakking. Vaak zie je dat een 30 ml niet zo mooi is als de grotere flessen, dat is hierbij niet het geval.

 photo Marc Jacobs Decadence7_zpstohyhpas.png

Prijzen:

Marc Jacobs Decadence eau de parfum 30 ml – € 60,00
Marc Jacobs Decadence eau de parfum 50 ml – € 85,55
Marc Jacobs Decadence eau de parfum 100 ml – € 115,55
Marc Jacobs Decadence body lotion 150 ml – € 50,00
Marc Jacobs Decadence shower gel 150 ml – € 48,00

Het is zeker niet één van de goedkoopste geuren, maar het is zijn geld meer dan waard. De geur is uniek, bijzonder en ontzettend lekker. Ik ben echt om en ik weet zeker dat ik deze geur veel ga dragen in de herfst en winter, daar vind ik het echt een geschikte geur voor. Marc Jacobs Decadence is vanaf nu te koop bij verschillende parfumerieën en warenhuizen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Zo jammer dat er roos in zit. Ik word altijd misselijk en krijg hoofdpijn van elke vorm van roos in een parfum, zeep, etc. Raar genoeg vind ik de geur van de echte levende roos die in de tuin staan wel lekker.

  2. Wat een enige verpakking. Hij ziet er te gek uit. En de warme geur dat niet echt te zwaar is daar maak je me benieuwd naar. Ik hou ook van Marc Jacobs!

  3. Ik heb deze geur laatst nog opgespoten in de Douglas, hij ruikt echt heerlijk! En die verpakking is natuurlijk al helemaal een cadeautje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *