Marc Jacobs Daisy Twinkle

Marc Jacobs Daisy Twinkle

Als je aan mij vraagt wat ik spaar is dat antwoord heel simpel, Marc Jacobs Daisy flesjes. Daisy is één van mijn favoriete geuren sinds jaren en in al die jaren tijd heb ik zowat alle varianten bij elkaar gespaard die er maar zijn. De teller staat dan ook op 13 verschillende flesjes en met de nieuwe Twinkle maakt dat een totaal van 14 verschillende flesjes, best wat toch? Je snap dat ik ontzettend enthousiast was over de nieuwe geur en ook heel erg benieuwd, hoe zal deze ruiken?

Marc Jacobs Daisy Twinkle

Ik hou echt van de Daisy verpakkingen, ze zien er altijd fantastisch uit! Twinkle heeft als herkenbare kleur het pastel paars in combinatie met goud en dat zie je goed terug aan de verpakking.

Marc Jacobs Daisy Twinkle

De Daisy Twinkle limited editions zijn geïnspireerd door een zinderende oase, waar de zon verblindend schijnt en het water schittert. Een sprankelende knipoog naar de originele Daisy, Daisy eau so fresh en Daisy Dream. Naast de klassieke Daisy Twinkle zijn en dus ook nog twee andere varianten, de eau so fresh en Dream.

Twinkle moet een combinatie zijn van zonnestralen, glinsterend water en verse bloemen. De geur is een opwekkend boeket van bloemige en fruitige noten.

Topnoten: wilde bes
Hartnoten: vioolblad
Basisnoten: blank hout

Marc Jacobs Daisy Twinkle

De Daisy Twinkle doet me in eerste instantie meteen denken aan de klassiek Daisy geur maar daarna ruik je heel subtiel (als kenner) dat het een andere geur is. De geur lijkt echt heel erg op elkaar en ik moest ze echt naast elkaar opspuiten om goed het verschil te ruiken. De klassieke Daisy is net even wat warmer in de basis dan Twinkle, die is wat lichter, wat meer waterig zoals de geur zelf ook omschreven wordt en dat komt denk ik door het blanke hout.

Marc Jacobs Daisy Twinkle

Er zijn al zoveel verschillende soorten Daisy’s geweest dat het denk ik lastig is een hele andere variant te maken. Ik vind de Twinkle echt heel erg op het origineel lijken en daarom zou ik het niet meteen een aanvulling vinden als je de klassieke Daisy al hebt. Neemt niet weg dat ik de geur echt geweldig vind en hem zeker geschikt vind voor de lente en zomer omdat hij net even iets frisser is. Daisy Twinkle eau de toilette 50 ml kost € 73,33 en is vanaf nu bij onder andere de Douglas en de Bijenkorf te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  chucky1012
  28 februari 2018 at 07:05

  Schitterende flacon!
  Hij staat al op mijn wishlist!

 • Reply
  femketje
  2 maart 2018 at 08:02

  ik zou deze alleen al voor het flesje scoren :D

 • Reply
  Rachel
  2 maart 2018 at 11:18

  wauw wat een mooi flesje!! En ben ook nieuwsgierig naar de geur dus ga binnen kort even snuffelen

 • Reply
  Annika
  2 maart 2018 at 12:18

  Daisy ruikt zo lekker, en die flesjes, ja, ik snap wel dat je die spaart. Binnenkort maar weer even gaan ruiken in de winkel!

 • Reply
  Wilma
  2 maart 2018 at 14:37

  De flesjes zien er echt schattig uit. Moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een Daisy heb geroken. Hoe zit het met de houdbaarheid op de huid, heb gehoord dat de geuren vrij snel vervliegen. Wat is jouw ervaring?

 • Reply
  marijeee94
  4 maart 2018 at 15:42

  Dit flesje ziet er prachtig uit! Ik heb de Daisy Dream en deze vind ik heerlijk ruiken. In de toekomst zal ook zeker nog andere geuren van Marc Jacobs gaan proberen.

 • Laat een reactie achter