Marc Jacobs Daisy Shine Edition

Marc Jacobs Daisy Shine Edition

Stipt op nummer één op het lijstje van mijn favoriete geuren staat Marc Jacobs Daisy op nummer één. Het is zelfs zo erg dat ik denk ik zowat elke geur en variant in mijn bezit heb. Speciaal voor de feestdagen komt de klassieke Daisy geur in een hip jasje, of zoals Marc Jacobs het noemt, de shine edition! Ze komen in een rode, paarse of gouden kleur. Ik ontving de prachtige rode variant!

Marc Jacobs Daisy Shine Edition

Volgens mij kent iedereen de iconische Daisy geur van Marc Jacobs wel. Het is een heerlijke frisse geur die uniek is en elke dag gedragen kan worden. Het merk omschrijft zelf de geur als krachtig, spannend en levendig.

Marc Jacobs Daisy Shine Edition

De originele Daisy verpakking is helemaal in tact gehouden, alleen heeft de verpakking een glanzende en opvallende kleur gekregen waar je niet omheen kan. De kleuren zijn speciaal gekozen om in de feestelijke sferen te komen voor de feestdagen. En wat mij betreft lukt dat helemaal met een rode verpakking. Maar ik moet wel eerlijk toegeven dat ik de klassieke verpakking toch mooier vind, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

Marc Jacobs Daisy Shine Edition

De geur die in de fles zit is de klassieke Daisy geur in de eau de toilette variant van 100 ml, een flinke fles dus! Om jullie geheugen even op de frissen zal ik nog even de geurnoten met jullie delen.

Topnoten: wilde aardbei, viooltjes blad en rode grapefruit
Hartnoten: gardenia, viooltjes en jasmijnblaadjes
Basisnoten: muskus, vanille en blanke houtsoorten.

Marc Jacobs Daisy Shine Edition

Ik vind de geur echt geweldig, maar dat kan ook niet anders dan dat dit mijn favoriete geur is. De geur is krachtig, fris maar ook weer zoet. Ik vind dit echt dé geur voor elke dag en ben hem na al die jaren nog steeds niet zat en krijg er nog steeds veel complimentjes over. Echt, mocht je deze geur nog niet kennen, maak dan snel eens kennis in de winkel!

Marc Jacobs Daisy Shine Edition
Prijzen:

Red Daisy Marc Jacobs Shine Edition Eau De Toilette 100 ml – € 96,67
Gold Daisy Marc Jacobs Shine Edition Eau De Toilette 100 ml – € 96,67
Pink Daisy Marc Jacobs Shine Edition Eau De Toilette 100 ml – € 96,67

De Marc Jacobs Daisy Shine Edition is vanaf half oktober te koop bij onder andere de Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf. Zijn er hier nog meer Daisy fans en wat vinden jullie van de shine verpakkingen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  3 oktober 2016 at 16:41

  Ik vind die potjes van Marc Jacobs altijd zo ontzettend mooi. Als ik voor de collectie in de parfumerie sta, weet ik nooit welke ik moet proberen en kies ik dus eigenlijk altijd voor mijn vertrouwde geur (Chanel Coco Mademoiselle). Maar stiekem ben ik hier ook heel erg benieuwd naar.

 • Reply
  Maaike
  3 oktober 2016 at 17:54

  Oeh, heerlijk dat er vanille in zit dat is namelijk mijn favoriete geur! Het lijkt me een fijne parfum voor de feestdagen :)

 • Reply
  Saraya
  3 oktober 2016 at 19:35

  Wauw die flacon is mooi! Ik ben benieuwd naar de geur :)

 • Reply
  femketje
  3 oktober 2016 at 20:05

  wat een epic flacon :D

 • Reply
  Kim
  3 oktober 2016 at 20:09

  Oh wauwie die ziet er echt heel mooi uit. Ik heb al verschillende geuren van marc jacobs en ik ben er gek op.

 • Reply
  mieke | mieksmind
  3 oktober 2016 at 20:20

  wat ziet ook dit flesje er weer geweldig uit! mooie foto’s heb je gemaakt. mij lijkt het echt een heerlijke geur. deze wil ik zeker eens proberen!

 • Reply
  chucky1012
  4 oktober 2016 at 06:52

  Prachtige flacon.
  Dit zet ik op mijn wishlist ;-)

 • Reply
  rachel
  4 oktober 2016 at 10:06

  ja hier nog een fan :D en ik gaat deze zeker halen hihi

 • Laat een reactie achter