Search
Close this search box.

Marc Jacobs Daisy – Petite Flower On The Go! + winactie

Hoe vaak ik wel niet kwijlend met een de grote fles Daisy van Marc Jacobs in mijn handen heb gestaan is bijna ontelbaar. Steeds weer kocht ik hem niet met de goede smoes dat ik genoeg parfum had. Alweer bijna een jaar geleden kreeg ik van Cynthia voor mijn stage de petite flower on the go van Daisy en wat was ik er blij mee, toen ik hem van de week weer ontving besefte ik me dat ik er nooit wat over geschreven had! Shame on me, want het is één van mijn favoriete geuren.

Het leuke is dat het doosje helemaal niet klein is, nee juist een heel normaal formaat doosje. Op het eerste gezicht denk je dus niet dat er maar een klein flesje parfum van 20 ml in zit. Het is dus zeker een leuk cadeau om te geven met de kerstdagen! En ik denk dat heel veel meiden er erg blij mee zijn, want Daisy hoort toch echt wel bij de meest geliefde parfums op dit moment.

Op de achterkant van de doos wordt weergegeven hoe hij er in het echt uitziet.

En dat is hem dan, is ze niet mega schattig? Ik ben echt helemaal verliefd op het flesje, misschien is het niet echt een handig formaat om mee te nemen, maar het is gelukkig wel licht (hij weegt echt bijna niets) zodat je je niet een breuk tilt aan zware parfum flessen in je tas! Mocht je hem nou toch niet mee kunnen nemen, dan kan je het bloemetje makkelijk van het flesje afhalen omdat het heel erg buigzaam plastic is.

Daisy is – zoals je misschien al wel kunt raden – een speelse bloemengeur dat chique is maar zeker niet overkomt als een aanwezige parfum. Nee, hij is juist heel fris en toegankelijk voor iedereen, jong en oud!

Wanneer de geur opgespoten wordt komt er een heerlijke geur vrij van frisse citrus fruitsoorten, heel erg lekker! Daarna komen toch echt wel de bloemen aan de beurt, namelijk de violet, gardenia en jasmijn, het frisse vervliegt een beetje en de wat aanwezige geur komt tevoorschijn (maar nog steeds is de geur fris). De basis van deze parfum bestaat uit vanille, musk en witte houtsoorten, het is dus echt een hele toegankelijke parfum voor iedereen die heerlijk fris is met heerlijke geurnoten.

De geuren van Marc Jacobs zijn helaas niet heel goedkoop en dit kleine madeliefje is ook niet echt heel goedkoop. Voor 20 ml betaal je alsnog € 35,- en is te koop bij de parfumeriën.

Winnen?
Maar mocht je toch niet het budget hebben voor deze parfum maar hem toch héél erg graag willen hebben? Via Facebook geef ik één exemplaar weg. Het enige wat je moet doen is mijn Facebook pagina liken en het bericht liken en delen, succes allemaal!

Klik om naar mijn Facebook pagina te gaan!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Hij lijkt mij onwijs lekker! Ik houd van bloemige geuren! Zelf ben ik momenteel aan het sparen voor een camera (voor mijn blog) dus geld uit geven probeer ik niet te doen (zooo lastig ;)) Ik heb het gedeeld en geliked op facebook. Dus ik doe mee!

  2. Leuke winactie!! Heb dat geurtje al een paar keer geroken in de parfumerie en vind ‘m echt suuuuper lekker! En de verpakking is natuurlijk ook super schattig!

  3. Wat een ontzettend mega leuke fantastische winactie Aranka, hihi!
    Ik heb het geliked, gedeelt en gereageerd op je facebook bericht onder de naam Lonneke Noordeloos! Nu ga ik heel hard duimen, ik ben heel erg benieuwd hoe dit luchtje ruikt zeg.

    Liefs Lonneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *