Marc Jacobs Daisy – Petite Flower On The Go! + winactie

Hoe vaak ik wel niet kwijlend met een de grote fles Daisy van Marc Jacobs in mijn handen heb gestaan is bijna ontelbaar. Steeds weer kocht ik hem niet met de goede smoes dat ik genoeg parfum had. Alweer bijna een jaar geleden kreeg ik van Cynthia voor mijn stage de petite flower on the go van Daisy en wat was ik er blij mee, toen ik hem van de week weer ontving besefte ik me dat ik er nooit wat over geschreven had! Shame on me, want het is één van mijn favoriete geuren.

Het leuke is dat het doosje helemaal niet klein is, nee juist een heel normaal formaat doosje. Op het eerste gezicht denk je dus niet dat er maar een klein flesje parfum van 20 ml in zit. Het is dus zeker een leuk cadeau om te geven met de kerstdagen! En ik denk dat heel veel meiden er erg blij mee zijn, want Daisy hoort toch echt wel bij de meest geliefde parfums op dit moment.

Op de achterkant van de doos wordt weergegeven hoe hij er in het echt uitziet.

En dat is hem dan, is ze niet mega schattig? Ik ben echt helemaal verliefd op het flesje, misschien is het niet echt een handig formaat om mee te nemen, maar het is gelukkig wel licht (hij weegt echt bijna niets) zodat je je niet een breuk tilt aan zware parfum flessen in je tas! Mocht je hem nou toch niet mee kunnen nemen, dan kan je het bloemetje makkelijk van het flesje afhalen omdat het heel erg buigzaam plastic is.

Daisy is – zoals je misschien al wel kunt raden – een speelse bloemengeur dat chique is maar zeker niet overkomt als een aanwezige parfum. Nee, hij is juist heel fris en toegankelijk voor iedereen, jong en oud!

Wanneer de geur opgespoten wordt komt er een heerlijke geur vrij van frisse citrus fruitsoorten, heel erg lekker! Daarna komen toch echt wel de bloemen aan de beurt, namelijk de violet, gardenia en jasmijn, het frisse vervliegt een beetje en de wat aanwezige geur komt tevoorschijn (maar nog steeds is de geur fris). De basis van deze parfum bestaat uit vanille, musk en witte houtsoorten, het is dus echt een hele toegankelijke parfum voor iedereen die heerlijk fris is met heerlijke geurnoten.

De geuren van Marc Jacobs zijn helaas niet heel goedkoop en dit kleine madeliefje is ook niet echt heel goedkoop. Voor 20 ml betaal je alsnog € 35,- en is te koop bij de parfumeriën.

Winnen?
Maar mocht je toch niet het budget hebben voor deze parfum maar hem toch héél erg graag willen hebben? Via Facebook geef ik één exemplaar weg. Het enige wat je moet doen is mijn Facebook pagina liken en het bericht liken en delen, succes allemaal!

Klik om naar mijn Facebook pagina te gaan!

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Charlotte
  15 december 2012 at 15:11

  Ik vind dit zo lieflijke parfum.
  Die flacon en alles is gewoon cute eraan!
  Ben erg benieuwd hoe die ruikt dus ik doe zeker mee om dit pareltje te winnen^_^
  Liefsxxx

 • Reply
  Lin
  15 december 2012 at 15:13

  Ik vind hem echt supercute!! Ik ga meedoen :)

 • Reply
  Laura
  15 december 2012 at 15:13

  Hij lijkt mij onwijs lekker! Ik houd van bloemige geuren! Zelf ben ik momenteel aan het sparen voor een camera (voor mijn blog) dus geld uit geven probeer ik niet te doen (zooo lastig ;)) Ik heb het gedeeld en geliked op facebook. Dus ik doe mee!

 • Reply
  Kimberly
  15 december 2012 at 15:18

  Alleen de flacon al is helemaal GE-WEL-DIG!

 • Reply
  onelifecanmakeachange
  15 december 2012 at 15:24

  Oh wauw! Ik doe zeker mee! Alleen de flacon is al prachtig <3

 • Reply
  Ashley
  15 december 2012 at 15:29

  Wauw de flacon is al prachtig! Ik doe zeker mee!

 • Reply
  debby
  15 december 2012 at 15:44

  Uiteraard doe ik mee. Ben dol op de MJ geuren.

 • Reply
  Carola
  15 december 2012 at 16:02

  Dat is zo lekkere geur dat ik wel gewoon moet meedoen hihi! So, I am in :)

 • Reply
  Chantal
  15 december 2012 at 16:48

  Ik ben na zoveel reviews inmiddels zó nieuwsgierig naar deze geur, ik moet echt eens langs Douglas!

 • Reply
  Laura Louise - Fablouise
  15 december 2012 at 16:54

  Dit is echt een heerlijk luchtje!!

 • Reply
  Denna
  15 december 2012 at 17:05

  Het flesje ziet er gewoon zo leuk uit!

 • Reply
  Kimberly
  15 december 2012 at 17:06

  Ik vind Daisy zo’n heerlijke geur! En het flesje is ook heel erg cute. Ik doe mee :)

 • Reply
  charile
  15 december 2012 at 17:38

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  Eva-Lynn
  15 december 2012 at 19:36

  Ah deze is echt super cute! Hij staat al op mijn verlanglijstje! x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

 • Reply
  Jana
  15 december 2012 at 19:51

  Lijkt me heerlijk en het flesje is ook zo mooi ^^

 • Reply
  Trâm
  15 december 2012 at 21:04

  Wat een schattige verpakking, jammer dat er maar zo weinig erin zit..

 • Reply
  Evelien
  15 december 2012 at 21:30

  Ik vind die zoooo lekker ruiken! Ik doe mee met je winactie, want heb ‘m nog nooit gehad, hoop ‘m nu te kunnen gebruiken elke dag ^^

 • Reply
  Anna
  15 december 2012 at 21:31

  Aah, deze wil ik zo graag hebben. Maar ik hou er absoluut niet van om dingen te liken en te sharen en zo, dus ik doe niet mee xD.

 • Reply
  Lifesplash
  15 december 2012 at 21:59

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar de geur! Sowieso vind ik de meeste geuren van MJ echt heeeel lekker, dus deze lijkt me ook wel goed! :D

 • Reply
  Velaija
  16 december 2012 at 05:43

  Wat een schattig parfum zeg! Ik doe zeker mee aan de winactie want hij klinkt echt heerlijk!

 • Reply
  Martina
  16 december 2012 at 07:16

  Wow hij is inderdaad nog flink aan de prijs! Leuke winactie :)

 • Reply
  BeautyFrique.com
  16 december 2012 at 11:45

  *zucht* het flesje alleen al ziet er zo liefelijk uit…

 • Reply
  beautycasebycaro
  16 december 2012 at 11:50

  Leuke winactie!! Heb dat geurtje al een paar keer geroken in de parfumerie en vind ‘m echt suuuuper lekker! En de verpakking is natuurlijk ook super schattig!

 • Reply
  talsbeauty
  16 december 2012 at 12:19

  HIj ziet er echt super cute uit en zoals je de geur beschrijft lijkt me die ook erg fijn.

 • Reply
  justjaxelle
  16 december 2012 at 13:49

  Superleuk , ik doe mee ! heb geliked en gedeeld :) veel succes iedereen ! xoxo Axelle

 • Reply
  Lifeoflonneke
  16 december 2012 at 19:34

  Wat een ontzettend mega leuke fantastische winactie Aranka, hihi!
  Ik heb het geliked, gedeelt en gereageerd op je facebook bericht onder de naam Lonneke Noordeloos! Nu ga ik heel hard duimen, ik ben heel erg benieuwd hoe dit luchtje ruikt zeg.

  Liefs Lonneke

 • Reply
  daniquevanvloten
  16 december 2012 at 19:47

  oh leuk !ik doe mee ! heb op facebook alles gedaan ( danique van vloten ) en als ik hem win geef ik hem weg aan mijn moeder,dat verdient ze nu wel eens (:
  xoxo

 • Reply
  Michelle
  16 december 2012 at 19:49

  Mijn zusje is er ook dol op. Zelf ben ik van meet van de wat frissere en minder zoete geuren.

 • Reply
  beautyblogangelique
  16 december 2012 at 20:02

  Dit is echt mijn favoriete geur, heb hem ook en hij zit standaard in mijn tas

 • Reply
  Lieke
  16 december 2012 at 22:08

  Wow wat vet dat je deze verloot! Ik heb je geliked op Facebook en heb het beticht gedeeld!

 • Laat een reactie achter