Marc Jacobs Daisy Love

Marc Jacobs Daisy Love

De grootste Daisy fan zit denk ik hier, want ik heb denk ik alle Daisy geuren en varianten die er zijn op een plank in mijn kantoor staan. Voor ik met bloggen begon wilde ik deze geur al zo graag hebben maar had er toen geen geld voor. Niet wetende dat ik zoveel jaar later er bijna een winkel ik zou kunnen beginnen. En het assortiment wordt uitgebreid met Daisy Love!

Marc Jacobs Daisy Love

Marc Jacobs Daisy Love

De normale Daisy richt zich vooral op de mooie groene bloemenvelden, maar Daisy Love brengt ons naar het strand! De nieuwe geur heeft zeker de bekende Daisy geur, maar is ook weer totaal anders. De geur is een combinatie van het warme strand, de zon aan de hemel en de hemelsblauwe oceaan.

Marc Jacobs Daisy Love

De geur is echt heerlijk zoet en zo een typische zomerse geur maar dan wel met een uniek accent. Ik vind de geur echt heerlijk en heb hem echt al meerdere malen gedragen, zeker met het mooie weer. De geurnoten zijn:

Topnoten: gekristalliseerde gele bosbraam
Hartnoten: ‘daisy’ bloemblaadjes
Basisnoten: kasjmiermusk en drijfhout

Marc Jacobs Daisy Love

Het flesje heeft de kenmerkende Daisy uitstraling maar is toch anders. De normale geuren hebben meerdere bloemen op de dop en Daisy Love heeft alleen één grote bloem wat ik ook wel heel erg tof en mooi vind. Het straalt wat meer luxe uit en hij staat nu prachtig te pronken in mijn kantoor!

Marc Jacobs Daisy Love

Ik ben echt fan en zoals ik al zei heb ik hem al lekker vaak gedragen want het is echt een geur die fantastisch is voor de zomer. Daisy Love is vanaf mei te koop bij onder andere de Douglas en Bijenkorf vanaf € 55,55 voor 30 ml.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  chucky1012
  13 mei 2018 at 06:18

  Ik ga deze zeker op mijn shoplist zetten omdat ik van dit merk hou en zoete geuren hou!

 • Reply
  Laura - I scream beauty!
  13 mei 2018 at 08:59

  Jaa, deze ruikt zó lekker! Ik ben ook een groot Marc Jacobs fan. Ik rook deze parfum afgelopen week toen ik in Douglas was en zoek nu een goede reden om ‘em te kopen ?

 • Reply
  Lieke
  13 mei 2018 at 09:06

  Ik ben er wel benieuwd naar!!

  Ff een kritische noot. De bloem is wit op een witte achtergrond? knalt ie er niet zo mooi uit?

 • Reply
  Liset
  13 mei 2018 at 09:32

  Het flesje ziet er prachtig uit! Ik hou wel van deze geurnoten, wil hem zeker even gaan ruiken binnenkort.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  13 mei 2018 at 09:35

  Oh deze geur lijkt me echt fantastisch!! Ik ben zo gek op de Daisy lijn van Marc Jacobs!

 • Reply
  Rachel
  13 mei 2018 at 10:45

  ze zijn ook heerlijk de geuren!! naast mijn Cloe is dit toch ook een grote favoriet!!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  13 mei 2018 at 14:08

  Wauw wat ziet de flacon er prachtig uit zeg!

 • Reply
  femketje
  13 mei 2018 at 14:18

  het is sowieso mijn favoriete parfum merk <3 heb deze zelf nog niet geroken maar ga het binnenkort even doen :D

 • Reply
  aboutsbstyle
  13 mei 2018 at 16:04

  Klinkt als een parfum die ik zeker is moet gaan ruiken. Liefs soraya

 • Reply
  Gabi
  13 juli 2019 at 20:37

  Deze parfum is mijn all-time favorite parfum. Ik zocht al maanden ernaar en heb hem uiteindelijk kunnen vinden bij de drogist online. Een ieder vraag me over deze parfum, omdat het echt een zoete lekkere geur heeft. Dior stelt trouwens nooit teleur.

 • Laat een reactie achter