Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marc Jacobs Daisy Love

Marc Jacobs Daisy Love

De grootste Daisy fan zit denk ik hier, want ik heb denk ik alle Daisy geuren en varianten die er zijn op een plank in mijn kantoor staan. Voor ik met bloggen begon wilde ik deze geur al zo graag hebben maar had er toen geen geld voor. Niet wetende dat ik zoveel jaar later er bijna een winkel ik zou kunnen beginnen. En het assortiment wordt uitgebreid met Daisy Love!

Marc Jacobs Daisy Love

Marc Jacobs Daisy Love

De normale Daisy richt zich vooral op de mooie groene bloemenvelden, maar Daisy Love brengt ons naar het strand! De nieuwe geur heeft zeker de bekende Daisy geur, maar is ook weer totaal anders. De geur is een combinatie van het warme strand, de zon aan de hemel en de hemelsblauwe oceaan.

Marc Jacobs Daisy Love

De geur is echt heerlijk zoet en zo een typische zomerse geur maar dan wel met een uniek accent. Ik vind de geur echt heerlijk en heb hem echt al meerdere malen gedragen, zeker met het mooie weer. De geurnoten zijn:

Topnoten: gekristalliseerde gele bosbraam
Hartnoten: ‘daisy’ bloemblaadjes
Basisnoten: kasjmiermusk en drijfhout

Marc Jacobs Daisy Love

Het flesje heeft de kenmerkende Daisy uitstraling maar is toch anders. De normale geuren hebben meerdere bloemen op de dop en Daisy Love heeft alleen één grote bloem wat ik ook wel heel erg tof en mooi vind. Het straalt wat meer luxe uit en hij staat nu prachtig te pronken in mijn kantoor!

Marc Jacobs Daisy Love

Ik ben echt fan en zoals ik al zei heb ik hem al lekker vaak gedragen want het is echt een geur die fantastisch is voor de zomer. Daisy Love is vanaf mei te koop bij onder andere de Douglas en Bijenkorf vanaf € 55,55 voor 30 ml.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Jaa, deze ruikt zó lekker! Ik ben ook een groot Marc Jacobs fan. Ik rook deze parfum afgelopen week toen ik in Douglas was en zoek nu een goede reden om ‘em te kopen ?

  2. Ik ben er wel benieuwd naar!!

    Ff een kritische noot. De bloem is wit op een witte achtergrond? knalt ie er niet zo mooi uit?

  3. Deze parfum is mijn all-time favorite parfum. Ik zocht al maanden ernaar en heb hem uiteindelijk kunnen vinden bij de drogist online. Een ieder vraag me over deze parfum, omdat het echt een zoete lekkere geur heeft. Dior stelt trouwens nooit teleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *