Marc Jacobs Daisy Love

De grootste Daisy fan zit denk ik hier, want ik heb denk ik alle Daisy geuren en varianten die er zijn op een plank in mijn kantoor staan. Voor ik met bloggen begon wilde ik deze geur al zo graag hebben maar had er toen geen geld voor. Niet wetende dat ik zoveel jaar later er bijna een winkel ik zou kunnen beginnen. En het assortiment wordt uitgebreid met Daisy Love!

De normale Daisy richt zich vooral op de mooie groene bloemenvelden, maar Daisy Love brengt ons naar het strand! De nieuwe geur heeft zeker de bekende Daisy geur, maar is ook weer totaal anders. De geur is een combinatie van het warme strand, de zon aan de hemel en de hemelsblauwe oceaan.

De geur is echt heerlijk zoet en zo een typische zomerse geur maar dan wel met een uniek accent. Ik vind de geur echt heerlijk en heb hem echt al meerdere malen gedragen, zeker met het mooie weer. De geurnoten zijn:

Topnoten: gekristalliseerde gele bosbraam
Hartnoten: ‘daisy’ bloemblaadjes
Basisnoten: kasjmiermusk en drijfhout

Het flesje heeft de kenmerkende Daisy uitstraling maar is toch anders. De normale geuren hebben meerdere bloemen op de dop en Daisy Love heeft alleen één grote bloem wat ik ook wel heel erg tof en mooi vind. Het straalt wat meer luxe uit en hij staat nu prachtig te pronken in mijn kantoor!

Ik ben echt fan en zoals ik al zei heb ik hem al lekker vaak gedragen want het is echt een geur die fantastisch is voor de zomer. Daisy Love is vanaf mei te koop bij onder andere de Douglas en Bijenkorf vanaf € 55,55 voor 30 ml.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  chucky1012
  13 mei 2018

  Ik ga deze zeker op mijn shoplist zetten omdat ik van dit merk hou en zoete geuren hou!

 • Reageren
  Laura - I scream beauty!
  13 mei 2018

  Jaa, deze ruikt zó lekker! Ik ben ook een groot Marc Jacobs fan. Ik rook deze parfum afgelopen week toen ik in Douglas was en zoek nu een goede reden om ’em te kopen 😃

 • Reageren
  Lieke
  13 mei 2018

  Ik ben er wel benieuwd naar!!

  Ff een kritische noot. De bloem is wit op een witte achtergrond😊 knalt ie er niet zo mooi uit😏

 • Reageren
  Liset
  13 mei 2018

  Het flesje ziet er prachtig uit! Ik hou wel van deze geurnoten, wil hem zeker even gaan ruiken binnenkort.

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  13 mei 2018

  Oh deze geur lijkt me echt fantastisch!! Ik ben zo gek op de Daisy lijn van Marc Jacobs!

 • Reageren
  Rachel
  13 mei 2018

  ze zijn ook heerlijk de geuren!! naast mijn Cloe is dit toch ook een grote favoriet!!

 • Reageren
  Rachel Kromdijk
  13 mei 2018

  Wauw wat ziet de flacon er prachtig uit zeg!

 • Reageren
  femketje
  13 mei 2018

  het is sowieso mijn favoriete parfum merk <3 heb deze zelf nog niet geroken maar ga het binnenkort even doen :D

 • Reageren
  aboutsbstyle
  13 mei 2018

  Klinkt als een parfum die ik zeker is moet gaan ruiken. Liefs soraya

 • Geef een reactie

  ByAranka.nl gebruikt cookies om er voor te zorgen dat je deze website zo goed mogelijk kan gebruiken. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.


  Je kan ervoor kiezen om deze cookies te accepteren en om deze cookies te weigeren. Doe je niets? Dan ga ik er van uit dat je het gebruik van cookies goed vindt. Lees meer over het verzamelen van gegevens op mijn blog in de privacyverklaring. Op de website van de Consumentenbond lees je alles over het verwijderen van alle cookies op computer.