Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marc Jacobs Daisy Dream

 photo Daisy-Dream_zps5196208f.png

Ooit voor het bloggen stond ik al smachtend aan Daisy te ruiken bij de Douglas. Ik wist het zeker, voor dit luchtje ga ik sparen. Nu een paar jaar later heb ik een stuk of 5 Daisy’s in mijn bezet en ik mag deze er nu ook aan toevoegen. Daisy Dream is Marc’s nieuwe geur waar elke vrouw letterlijke bij wegdroomt. Ik stel hem aan je voor!

 photo Daisy-Dream1_zps39e55507.png

Daisy Dream is een geur dat geïnspireerd is op de hemelsblauwe lucht waarmee je je helemaal vrij voelt en natuurlijk de madeliefjes! Het een natuurlijke schoonheid waarbij dagdromen hoort. Daisy Dream is net even wat anders dan de originele Daisy. Deze is bescheidener, subtieler en wat liever. Marc omschrijft het zelf als een geur vol met jeugdigheid, energie en romantiek, maar het is absoluut niet een zoete tienergeur. Het is echt een elegante en vrouwelijke geur.

 photo Daisy-Dream2_zps5f3ea62e.png

 photo Daisy-Dream4_zps0ba1fe90.png

De vormgeving is natuurlijk weer fantastisch. Ik vind sowieso dat Marc Jacobs een van de mooiste flesjes heeft als het om parfum gaat. Maar deze van Daisy Dream vind ik het allermooiste. De subtielheid gecombineerd met het blauwe van de lucht en de witte madeliefjes maken het echt een kloppend geheel.

 photo Daisy-Dream5_zps8066b140.png

 photo Daisy-Dream6_zps31c1a02d.png

Zoals ik al zei is deze geur iets minder heftig dan de echte Daisy. Je ruikt zeker de Daisy geur hier in terug maar is een stuk frisser. Hij is licht en luchtig maar ook fruitig en bloemig. Ik vind het een heerlijke combinatie en ik weet zeker dat ik deze heel vaak ga dragen.

Topnoten: bramen, grapefruit en peer
Hartnoten: jasmijn, lychee en blauwe regen
Basisnoten: witte houtsoorten, muskus en kokosnootwater

Als je deze geur ruikt denk je meteen aan een blauwe lucht, een kleedje in het gras en gewoon wegdromen en een momentje van rust voor jezelf. Ook voel ik een enorme golf van positiviteit in me opkomen als ik deze geur ruik!

 photo Daisy-Dream7_zpsf5cdc297.png

Daisy ligt pas over twee weken in de winkels maar ik wil jullie toch al een beetje lekker maken met deze heerlijke geur. Hij heeft de echte Daisy geur maar dan in de wat frissere variant, echt heerlijk!

Daisy Dream eau de toilette 30 ml – € 49,94
Daisy Dream eau de toilette 50 ml – € 66,61
Daisy Dream eau de toilette 100 ml – € 91,06
Daisy Dream body lotion 150 ml – € 33,89
Daisy Dream shower gel 150 ml – € 36,11

 photo Daisy-Dream8_zps493f5e47.png

Zoals ik zei moeten we nog even op deze heerlijke geur wachten, want hij ligt pas vanaf half augustus in de winkel. Daisy Dream zou verkrijgbaar zijn bij de warenhuizen en parfumerieën!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. De flesjes zijn echt te schattig bij Marc Jacobs, dat alleen al trekt mij er naar toe. Ik heb ze al een paar keer geroken (de andere) en ik wil er ook voor eentje sparen. Deze ben ik ook weer heel benieuwd naar. xxx Lucinda

  2. Oh wauw wat een beauty! Hier ga ik absoluut eventjes aan snuffelen. En wat een jaloezie: dit geweldige geurtje ontvangen om te reviewen. Whoaaaa!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *