Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marc Jacobs Daisy (Dream) Kiss

Dior Spring Colour Gradation Collection

Hier spreekt de grootste Marc Jacobs Daisy hoarder die je je maar kan bedenken. Ik kan niet wachten tot er weer een nieuwe Daisy variant uitkomt en ik die aan mijn collectie kan toevoegen. Ik heb bijna alle versies (behalve de zwarte verpakking met de gouden dop) en kan deze nieuwe Daisy Kiss er dan ook met trots aan toevoegen die vanaf nu in de winkels ligt. En ik kan je vertellen, deze is heerlijk zoet!

Dior Spring Colour Gradation Collection

De nieuwe Daisy Kiss variant van Marc Jacobs is geinspireerd door de stralende kleurexplosie van de Marc Jacobs Resort Fashion Collections. Deze zijn namelijk helder, krachtig en opvallend. De flacon van de parfum, is natuurlijk ook helder opvallend door de bloemen en krachtig omdat ze de emotie van de kus oproepen. En dat klopt wel, want het liefst zou ik deze flesjes elke dag kussen, zo leuk vind ik ze! Vandaar nu de Kiss variant en ik vind ze er heel zoetsappig uitzien! De Kiss verschilt me de klassieke geur door het gebruik van lekker veel roze bloemen. Ik stel je graag Daisy Kiss en Daisy Dream Kiss voor!

Dior Spring Colour Gradation Collection

Marc Jacobs Daisy Dream Kiss

Daisy Dream is net altijd even wat zweveriger dan de klassieke Daisy geur, vandaar de naam ook. De flacon heeft een echte Daisy twist, maar toch is het ook weer iets op zichzelfstaands. Ik vind de verpakking erg mooi en past helemaal bij het dromerige sfeertje. Deze variant verschilt hem in dat hij een stuk zoeter is door het gebruik van veel fruit in plaats van bloemen die je zometeen bij de klassieke Daisy zult terug vinden.

Dior Spring Colour Gradation Collection

Topnoten: zwarte bes, roze grapefruit en het sappige ananas hart
Hartnoten: witte fresia, jasmijn en friszure framboos
Basisnoten: cederhout, huidmusk en ambrox

Toen ik de geur op deed moest ik wel even wennen, dit is echt een mierzoete geur, maar langzaamaan veranderd het in een warme zoete geur die ik wel waardeer. Hij blijft hangen en gedurende de dag vind ik hem steeds lekkerder worden. Ben je dus een echte zoetekauw, dan is deze geur zeker iets voor jou!

Dior Spring Colour Gradation Collection

Marc Jacobs Daisy Kiss

Dit is de klassieke Daisy variant maar dan natuurlijk in de Kiss vorm. De fles heeft een ombre roze effect en mooie roze bloemen die gezien mogen worden. Ik vind deze Daisy variant nog altijd het aller lekkerst! Ik spaar ze dan ook echt allemaal! Ik had alleen de Daisy Dream gekregen en heb deze er later nog los bij gekocht, gewoon om mijn verzameling compleet te maken. In tegenstelling tot de Daisy Dream ruik je hier meteen de echte bloemige Daisy terug en zeker niet dat hele zoete. Daarom is dit ook mijn favoriet van de twee.

Dior Spring Colour Gradation Collection

Topnoten: grapefruit, abrikoosnectar en bedauwd viooltje
Hartnoten: osmanthus, witte pioenroos en roze roos
Basisnoten: romig cederhout, ambrox en musk

Daisy Kiss opent veel rustiger en klassieker, erg lekker. Maar ik snap nu waarom ik Daisy Dream aan het einde zo lekker vind, het is namelijk dezelfde basis als deze variant. Erg lekker! Dit is toch echt mijn persoonlijke favoriet en gaat zeker weer met heel veel plezier gedragen worden!

Dior Spring Colour Gradation Collection

Prijzen:

Marc Jacobs Daisy Kiss 50 ml – € 73,33
Marc Jacobs Daisy Kiss Eau So Fresh 75 ml – € 75,56
Marc Jacobs Daisy Dream Kiss 50 ml – € 73,33

Dior Spring Colour Gradation Collection

De heerlijke nieuwe geuren van Marc Jacobs Daisy Kiss zijn vanaf nu te koop bij onder andere de Douglas, de Bijenkorf en ICI Paris XL. Welke heeft jullie voorkeur en zijn hier ook grote Daisy fans aanwezig?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Hmmmmmm ik zou ook voor de Daisy Kiss gaan.
    Ik houd niet zo heel erg van hele zoet fruitige geuren, behalve citrus of cocos dan…
    De flacon’s zijn beide weer prachtig.
    Zo leuk dat je ze allemaal spaart, misschien kom je die zwarte nog een keertje tegen :-)

  2. Wat een prachtige foto’s! Ik volg je al jaren en laat nooit een bericht achter.. Tot nu! Ik merk dat je de laatste tijd heel erg gegroeid bent en dat je ook meer van jezelf laat zien. Persoonlijke artikelen maken je blog mooi. Het leven kan niet altijd goed gaan en dat dit ook laat zien met je persoonlijke blogs, is iets heel moois. Bij andere bloggers heb ik vaak het idee dat zij alles proberen op te leuken. Jij bent puur en jouw blog is dat ook, een verfrissing tussen alle andere blogs. Ga zo door en ik hoop dat iedereen nog lang van jouw blog mag genieten. Ook zou het leuk zijn als jouw volgers mogen meedenken voor artikelen. Dat maakt ons als volgers actief en betrokken en het levert jouw goede input op..

  3. Je hebt me erg benieuwd gemaakt naar deze geur! Ik heb pas Marc Jacobs Decadence aan mijn stash kunnen toevoegen en ben echt verliefd. Naast kruidig, hou ik ook wel van zoete geurtjes! ;-) En natuurlijk vind ik de verpakking ook echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *