Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marc Jacobs Daisy Dream Forever

 photo Daisy Dream Forever5_zpsejhqv0fs.png

Jullie weten vast allemaal wel dat Daisy één van mijn favoriete geuren. De originele Daisy Dream variant was dan ook in een mum van tijd leeg bij mij, zo een lekkere en frisse geur vind en vond ik het. Nu komt Daisy Dream met een nieuwe variant uit, namelijk de Daisy Dream Forever. Hij zit in een frisse blauwe flacon die natuurlijk als twee druppels water lijkt op de normale Daisy Dream.

 photo Daisy Dream Forever_zpsdvb9z17f.png

Wie kent de welbekende geur van Marc Jacobs niet? Ik denk dat als je Daisy zegt iedereen deze geur wel kent of een keer heeft geroken. Ik was al heel erg snel fan van Daisy, zelfs voor het bloggen al. Helaas kon ik hem toen niet kopen van mijn supermarkt baantje dus was het pure luxe voor mij. Nu heb ik een stuk of 7 Daisy geuren en ben er helemaal gelukkig mee. Daisy Dream Forever is mijn nieuwste aanwinst die binnenkort in de winkels ligt.

 photo Daisy Dream Forever1_zpsxhss1apj.png

“Daisy Dream Forever, geïnspireerd op de oneindige hemelsblauwe lucht, is de belichting van de jeugdige dagdromerij en eindeloze charme van Marc’s Dream Girl. Een elegante aanwist in de Daisy Dream Geurfamilie.” Aldus het merk over de nieuwe Forever geur. En ik vind het juist omschreven. De verpakking ziet er fris uit, alsof je naar een helder blauwe hemel zit te kijken. En de geur is fris, dagelijks maar toch een geur waar je echt bij kan wegdromen.

 photo Daisy Dream Forever2_zpsdyvqy7o7.png

Het flesje ziet er natuurlijk weer fantastisch uit. Mijn hartje gaat hier echt sneller van kloppen, zoals bij elke geur en verpakking eigenlijk van Marc Jacobs. Je kunt me echt een groot fan noemen van de geuren van Marc, ik vind ze namelijk stuk voor stuk geweldig. Alleen Lola heb ik niet in mijn assortiment maar die is ook heerlijk. Daisy Dream Forever zit in een prachtige blauwe flacon die voor mij heel erg staat voor frisheid en vrijheid.

 photo Daisy Dream Forever3_zps4hsil5cb.png

De vormgeving is precies hetzelfde als de originele Daisy Dream. Alleen dit glas is transparant blauw met transparante blauwe bloemetjes. Erg leuk gedaan en ik ben er erg blij mee.

 photo Daisy Dream Forever4_zpsbmrlnpq3.png

Daisy Dream Forever is een eau de parfum waardoor de geur een stuk langer blijft hangen dan normaal. Stiekem vind ik dat altijd wel fijn bij een frisse geur, zo blijf je echt de geur de hele dag ruiken. Vaak is een lichtere geur een eau de toilette en ruik je er na een paar uur vrijwel niets meer van. Deze geur blijft echt de hele dag subtiel om je heen hangen. Of zwaar, als je hem vrij rijkelijk aanbrengt.

 photo Daisy Dream Forever6_zpsmjeo7hed.png

Geurnoten:

Top: Braam, Grapefruit en Peer.
Hart: Jasmijn, Lychee en Blauwe Regen.
Basis: Witte Houtsoorten, Muskus en Kokosnootwater.

De geur is eigenlijk niet heel anders dan de originele versie. De originele versie vind ik iets frisser en zachter. Nu ging ik de geuren dus even met elkaar vergelijken en de ingrediënten en wat blijkt. De geurnoten zijn exact hetzelfde. En waarom deze geur wat zwaarder is? Juist, dit is een eau de parfum en de Daisy Dream is een eau de toilette. Het is dus geen nieuwe geur, maar een eau de parfum die net even wat sterker en krachtiger is dan de originele versie. Of ik dat erg vind? Nee, helemaal niet! Mijn originele versie is al een tijdje op en nu heb ik deze. Forever kan ik dus wat zuiniger gebruiken en dat is fijn!

 photo Daisy Dream Forever7_zps7wtafwlf.png

Daisy Dream Forever is vanaf eind juli te koop bij de luxere drogisterijen en parfumerieën. Deze variant is alleen te koop in een 50 ml voor een adviesprijs van € 76,95. Ik ben in ieder geval groot fan en mocht je al fan zijn van de normale Daisy Dream en wil je toch liever een eau de parfum? Dan moet je zeker voor de Forever gaan!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Wauw, zoveel liefde voor de Daisylijn van Marc Jacobs. Ik heb er nu drie verschillende geuren van en ga deze dan ook meteen ruiken als hij in de winkels ligt. De kans is heel groot dat ik hem meeneem, haha! Fijne review Aranka

  2. Oh yes, ik zat er al op te wachten na je bericht! Ik ben dol op de Marc Jacobs geuren. Binnenkort maar even snuffelen, maar ik weet bijna wel zeker dat ik deze ook toe ga voegen aan mijn collectie <3

  3. Wat leuk dat je een parfum van Marc Jacobs hebt ontvangen zeg! Ik heb enkel de gewone Daisy variant maar die ruikt ook heel lekker! Hoewel ik moet zeggen dat ik mijn parfums na een tijdje vaak niet meer ruik zelf… :-( Daarom vind ik het ook zo zonde om er zelf geld aan te geven…

  4. Deze ruikt zo lekker! Alleen de prijs is een nadeel, ik wacht een aanbieding af voordat ik deze ga kopen maar deze komt zeker bij mijn collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *