Search
Close this search box.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Ik spaar magneetjes, make-up en Marc Jacobs Daisy flacons. Ik heb ze bijna allemaal in mijn bezit, behalve de Eau So Fresh flacons van Daisy. Ook dit voorjaar komt er weer een nieuwe variant op de welbekende en geliefde Daisy uit, Blush. Blush komt er in drie soorten, in de originele versie, in de Daisy Dream versie en in de Eau So Fresh versie! Ik laat jullie maar wat graag de Daisy Dream Blush zien.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Daisy heeft een speciaal plekje in mijn hart, ik vind het een fantastische geur. Ik heb er ook een speciale herinnering mee, ik vond deze geur vroeger echt het einde maar was te duur om van mijn loon te kunnen kopen. Sinds ik blog krijg ik ze toegestuurd en ben ik elke keer weer de koning te rijk. Mijn verzameling is inmiddels uitgegroeid tot inmiddels wel 8 flacons, oeps!
Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Daisy is echt mijn signature geur en het leuke is dat ik hem in vele varianten heb. Ik vind ze echt allemaal stuk voor stuk heerlijk. Blush is echt een wat lievere en poederige geur met roze bloemen. Leuk is trouwens wel dat alle drie de Blush geuren totaal andere geurnoten hebben maar wel de typische lieve Daisy kenmerken hebben.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Daisy Dream Blush is een luchtige mix van de weelderige bloemen. De geur is gevuld met geurige noten van vioolblaadjes en een kleurrijk hart van rozen en lelietjes-van-dalen en een lang op de huid blijvende basis van vetiver en muskus.
Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Topnoten: Viool blaadjes, Waterlelie en Bergamot.
Hartnoten: Roos , Lelietjes-van-Dalen en Fresia.
Basisnoten: Vetiver en Zuivere Muskus.
Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Ik vind de geur verrassend genoeg weer ontzettend lekker. Daisy Dream is een wat zachtere versie dan de originele versie en dat ruik je ook meteen terug. De geur is heel fris maar ook bloemig tegelijk. Ik kan het echt moeilijk omschrijven, maar ik voel me heel vertrouwd en fijn bij deze geur. Dag in en dag uit.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Prijzen:

Marc Jacobs Daisy Blush eau de toilette 50 ml – € 72,22
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Blush eau de toilette 75 ml – € 78,89
Marc Jacobs Daisy Dream Blush eau de toilette 50 ml – € 72,22

De Marc Jacobs Daisy Blush variant liggen vanaf begin februari in de winkels en ik kan niet wachten tot ik ook de klassieke Daisy Blush kan scoren voor mijn verzameling! Hoe lijkt jullie de Blush variant?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

 1. Ik vind de flesjes zo schattig, maar de geur vind ik persoonlijk te licht.
  Die Decad.eua de parfum in dat tasjes flaconnetje, is wel een favoriet en ook van MJ
  Totaal anders en eigenlijk dus niet te vergelijken.
  Fijn dat je ze nu opgestuurd krijgt.
  Geniet er van! ??

 2. Wat een prachtige flacons! De foto’s zijn echt zo lekker kleurrijk en meisjesachtig! ik ga snel eens snuffelen als ik ze tegenkom in de parfumerie. Op dit moment vind ik Miss Dior heel fijn.

 3. Ik ga hier ab-so-luut aan snuffelen! Ik ben zelf ook echt dol op de Daisy lijn. Wat een gruwelijk goede geur is dat toch altijd. Knap dat ze altijd een geur maken waarbij je altijd kunt ruiken dat het Daisy is en dat het toch altijd net ietsjes anders is. Een vleugje van een andere geurnoot o.i.d.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *