Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Ik spaar magneetjes, make-up en Marc Jacobs Daisy flacons. Ik heb ze bijna allemaal in mijn bezit, behalve de Eau So Fresh flacons van Daisy. Ook dit voorjaar komt er weer een nieuwe variant op de welbekende en geliefde Daisy uit, Blush. Blush komt er in drie soorten, in de originele versie, in de Daisy Dream versie en in de Eau So Fresh versie! Ik laat jullie maar wat graag de Daisy Dream Blush zien.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Daisy heeft een speciaal plekje in mijn hart, ik vind het een fantastische geur. Ik heb er ook een speciale herinnering mee, ik vond deze geur vroeger echt het einde maar was te duur om van mijn loon te kunnen kopen. Sinds ik blog krijg ik ze toegestuurd en ben ik elke keer weer de koning te rijk. Mijn verzameling is inmiddels uitgegroeid tot inmiddels wel 8 flacons, oeps!
Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Daisy is echt mijn signature geur en het leuke is dat ik hem in vele varianten heb. Ik vind ze echt allemaal stuk voor stuk heerlijk. Blush is echt een wat lievere en poederige geur met roze bloemen. Leuk is trouwens wel dat alle drie de Blush geuren totaal andere geurnoten hebben maar wel de typische lieve Daisy kenmerken hebben.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Daisy Dream Blush is een luchtige mix van de weelderige bloemen. De geur is gevuld met geurige noten van vioolblaadjes en een kleurrijk hart van rozen en lelietjes-van-dalen en een lang op de huid blijvende basis van vetiver en muskus.
Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Topnoten: Viool blaadjes, Waterlelie en Bergamot.
Hartnoten: Roos , Lelietjes-van-Dalen en Fresia.
Basisnoten: Vetiver en Zuivere Muskus.
Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Ik vind de geur verrassend genoeg weer ontzettend lekker. Daisy Dream is een wat zachtere versie dan de originele versie en dat ruik je ook meteen terug. De geur is heel fris maar ook bloemig tegelijk. Ik kan het echt moeilijk omschrijven, maar ik voel me heel vertrouwd en fijn bij deze geur. Dag in en dag uit.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Prijzen:

Marc Jacobs Daisy Blush eau de toilette 50 ml – € 72,22
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Blush eau de toilette 75 ml – € 78,89
Marc Jacobs Daisy Dream Blush eau de toilette 50 ml – € 72,22

De Marc Jacobs Daisy Blush variant liggen vanaf begin februari in de winkels en ik kan niet wachten tot ik ook de klassieke Daisy Blush kan scoren voor mijn verzameling! Hoe lijkt jullie de Blush variant?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  chucky1012
  1 februari 2016 at 15:48

  Zulke prachtige flacons!
  Ben zeer benieuwd naar de parfums.
  Ik zal binnenkort eens langs de parfumerie gaan om eraan te snuffelen…..

 • Reply
  Varenka W
  1 februari 2016 at 16:02

  Ik vind de flesjes zo schattig, maar de geur vind ik persoonlijk te licht.
  Die Decad.eua de parfum in dat tasjes flaconnetje, is wel een favoriet en ook van MJ
  Totaal anders en eigenlijk dus niet te vergelijken.
  Fijn dat je ze nu opgestuurd krijgt.
  Geniet er van! ??

 • Reply
  Manon
  1 februari 2016 at 16:09

  omg wat een schattige flacon! ben zo benieuwd naar de geur

 • Reply
  Catherine
  1 februari 2016 at 16:23

  Wat een prachtige flacons! De foto’s zijn echt zo lekker kleurrijk en meisjesachtig! ik ga snel eens snuffelen als ik ze tegenkom in de parfumerie. Op dit moment vind ik Miss Dior heel fijn.

 • Reply
  Mariëlle
  1 februari 2016 at 16:47

  Oh wat zien die flesjes er toch geweldig uit he? Ik moet ze toch eens gaan ruiken ;)

 • Reply
  Tania
  1 februari 2016 at 16:52

  De Daisy parfums zijn ook mijn favoriet. Ben benieuwd hoe deze gaat ruiken.

 • Reply
  justjaxelle
  1 februari 2016 at 17:18

  wauw ik vind ze vooral erg mooi! ben ook wel benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Mariska
  1 februari 2016 at 17:54

  Wat mooi zo die flesjes bij elkaar :) zelf heb ik geloof ik nog nooit iets geroken uit de Marc Jacobs Daisy lijn.. ben wel erg benieuwd!

 • Reply
  priscilla
  1 februari 2016 at 18:40

  Ik ben zo benieuwd naar de geur! Snel maar even snuffelen in de winkel. Het flesje ziet er al geweldig uit :)

 • Reply
  femketje
  1 februari 2016 at 18:43

  hoe adorable zijn die flesjes :D

 • Reply
  Sara
  1 februari 2016 at 19:08

  Ik ga hier ab-so-luut aan snuffelen! Ik ben zelf ook echt dol op de Daisy lijn. Wat een gruwelijk goede geur is dat toch altijd. Knap dat ze altijd een geur maken waarbij je altijd kunt ruiken dat het Daisy is en dat het toch altijd net ietsjes anders is. Een vleugje van een andere geurnoot o.i.d.

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  1 februari 2016 at 21:17

  Wauw wat zien ze er leuk uit! Alleen al een enorme ‘heb’ factor omdat het flesje zo leuk is. Die ga ik zeker eens proberen als die in de winkel te koop is!

 • Reply
  Rachel
  1 februari 2016 at 21:50

  ik hou echt van Marc Jacobs z’n uitstraling en flacons maar de geur is ook zo heerlijk!

 • Reply
  Edith Sofia
  2 februari 2016 at 01:00

  Wauw wat een prachtige foto’s, de flacons zijn ook super cute & ben benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Bianca
  2 februari 2016 at 07:54

  Alleen al vanwege de flacon zou ik deze variant graag willen hebben :-) x

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  2 februari 2016 at 09:51

  Ze zijn heerlijk! Aanstaande donderdag komt er op mijn blog een artikel online met alle drie de nieuwe ‘blush’ parfums. X

 • Reply
  beautifulday4makeup
  2 februari 2016 at 13:29

  Die flacons: ik word er altijd verliefd op

 • Reply
  Amelie
  2 februari 2016 at 23:52

  Wat een lief roze flesje! Ik vind Daisy ook altijd lekker ruiken!

 • Reply
  Nynke
  3 februari 2016 at 21:06

  Daisy is altijd goed!
  Het was de geur die ik droeg op onze trouwdag… :)

 • Laat een reactie achter