Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marc Jacobs Daisy Delight

 photo Daisy_zps701ac553.png

Als je me ergens in de lente en zomer blij mee kan maken is het wel Daisy van Marc Jacobs. Misschien een beetje schandalig, maar ik heb inmiddels van 4 flesjes Daisy op mijn kastje staan. Allemaal andere varianten en ik ben blij dat ik er ook Daisy Delight aan kan toevoegen! Daisy Delight ligt sinds kort in de winkels en is hoe kan het ook anders, een frisse variant van Daisy speciaal voor de lente en zomer!

 photo Daisy1_zps2105c897.png

Het flesje en de geur, het is eigenlijk op mijn lijf geschreven. Nou moet ik zeggen dat ik persoonlijk echt groot fan van de geuren van Marc Jacobs ben. De vrolijke flesjes, de speelse en zoete geuren passen perfect bij mij en daarom gebruik ik ze dan ook met veel plezier. Ook deze kan ik toevoegen aan mijn favorieten als het gaat om parfum! De Daisy Delight heeft de meest stralende geur van dit seizoen wat hem echt onweerstaanbaar maakt. Maar ook levendig, opgewekt en verrukkelijk charmant.

 photo Daisy3_zps001d0631.png

Daisy doet je meteen denken aan een vers geplukt bloemenboeket. Vandaar ook de ontzettend leuke dop met verschillende kleuren bloemen die de inhoud van de parfum natuurlijk wel een beetje verraden. De geur is net iets meer stalender en frisser dan de originele Daisy! De geur opent met een heerlijke frisse kweepeerbloesem en fresia dat gevolgd wordt door een knapperige zoete rode appel. Het hart van de geur is heel warm door zon overgoten irissen, gardenia en pioenroos. Daarna volgt een heerlijk zwoele basis van muskus, cederhout en sandelhout.

 photo Daisy2_zps09a9dbe8.png

Daisy straalt voor mij echt vrolijkheid uit en veel plezier in het leven, wat ik ook heb. De speelse vrolijke geur maakt mij gewoon een gelukkig persoon dat positief in het leven staat. En ik weet zeker dat jij dat gevoel ook krijgt als je deze geur ruikt. Lekker opgewekt en vrolijk, maar dat wil Marc Jacobs ook bereiken met deze vrolijke geur!

 photo Daisy5_zps7d6a7f40.png

Daisy Delight heeft twee soorten verpakkingen, deze Daisy Delight eau de toilette die ik aan jullie laat zien en Daisy Delight eau so fresh, die net even weer wat frisser is maar ook in een grotere flacon te verkrijgen is.

 photo Daisy4_zps8a28cbe3.png

Helaas is Daisy Delight wel een limited edition en alleen dit seizoen te koop. Mocht je hem dus nog willen bemachtigen raad ik je aan niet meer na de zomer naar de winkel te gaan om hem te scoren. De Daisy Delight 50 ml kost € 64,06 en de Daisy Delight eau so fresh van 75 ml € 66,61. Zijn jullie ook zo gek op Daisy zoals ik?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Ik vind de flesjes van de Marc Jacob parfums altijd zo leuk ! Ik vind de daisy geuren alleen niet zo heel erg lekker, ik ben meer van de wat zwaardere, houtachtige geuren. Maar deze variant heb ik nog niet geroken, ben benieuwd !

  2. Deze is zo leuk! De flacons zijn inderdaad super mooi.

    PS. Omdat mijn blog 1 jaar geworden is, doe ik een giveaway! Kom gerust een kijkje nemen :)

  3. Ik had spijt dat ik vorig jaar geen limited edition gekocht had. Dus heb ik ter compensatie dit jaar alle 2 de limited uitgaves gekocht. ;) Zowel Daisy Delight als Daisy Eau so fresh Delight.

  4. Ooooh ik vindt die flesjes zo mooi, en dat terwijl ik helemaal niet zo bloemig ben. Ik ga denk ik toch maar een keer snuffelen bij de parfumerie, ik heb zelf een testertje van Dot en ik vind ‘m geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *