Marc Jacobs Daisy Delight

 photo Daisy_zps701ac553.png

Als je me ergens in de lente en zomer blij mee kan maken is het wel Daisy van Marc Jacobs. Misschien een beetje schandalig, maar ik heb inmiddels van 4 flesjes Daisy op mijn kastje staan. Allemaal andere varianten en ik ben blij dat ik er ook Daisy Delight aan kan toevoegen! Daisy Delight ligt sinds kort in de winkels en is hoe kan het ook anders, een frisse variant van Daisy speciaal voor de lente en zomer!

 photo Daisy1_zps2105c897.png

Het flesje en de geur, het is eigenlijk op mijn lijf geschreven. Nou moet ik zeggen dat ik persoonlijk echt groot fan van de geuren van Marc Jacobs ben. De vrolijke flesjes, de speelse en zoete geuren passen perfect bij mij en daarom gebruik ik ze dan ook met veel plezier. Ook deze kan ik toevoegen aan mijn favorieten als het gaat om parfum! De Daisy Delight heeft de meest stralende geur van dit seizoen wat hem echt onweerstaanbaar maakt. Maar ook levendig, opgewekt en verrukkelijk charmant.

 photo Daisy3_zps001d0631.png

Daisy doet je meteen denken aan een vers geplukt bloemenboeket. Vandaar ook de ontzettend leuke dop met verschillende kleuren bloemen die de inhoud van de parfum natuurlijk wel een beetje verraden. De geur is net iets meer stalender en frisser dan de originele Daisy! De geur opent met een heerlijke frisse kweepeerbloesem en fresia dat gevolgd wordt door een knapperige zoete rode appel. Het hart van de geur is heel warm door zon overgoten irissen, gardenia en pioenroos. Daarna volgt een heerlijk zwoele basis van muskus, cederhout en sandelhout.

 photo Daisy2_zps09a9dbe8.png

Daisy straalt voor mij echt vrolijkheid uit en veel plezier in het leven, wat ik ook heb. De speelse vrolijke geur maakt mij gewoon een gelukkig persoon dat positief in het leven staat. En ik weet zeker dat jij dat gevoel ook krijgt als je deze geur ruikt. Lekker opgewekt en vrolijk, maar dat wil Marc Jacobs ook bereiken met deze vrolijke geur!

 photo Daisy5_zps7d6a7f40.png

Daisy Delight heeft twee soorten verpakkingen, deze Daisy Delight eau de toilette die ik aan jullie laat zien en Daisy Delight eau so fresh, die net even weer wat frisser is maar ook in een grotere flacon te verkrijgen is.

 photo Daisy4_zps8a28cbe3.png

Helaas is Daisy Delight wel een limited edition en alleen dit seizoen te koop. Mocht je hem dus nog willen bemachtigen raad ik je aan niet meer na de zomer naar de winkel te gaan om hem te scoren. De Daisy Delight 50 ml kost € 64,06 en de Daisy Delight eau so fresh van 75 ml € 66,61. Zijn jullie ook zo gek op Daisy zoals ik?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  beautyjuf
  2 april 2014 at 12:27

  Wat een prachtige parfumflesjes! Ik ken de geuren niet, maar ben er nu wel ontzettend nieuwsgierig naar.

 • Reply
  Marjolein
  2 april 2014 at 12:36

  Hij lijkt me heerlijk ! Prachtige flacons :)

 • Reply
  Laura Like
  2 april 2014 at 12:44

  Lijkt me een heerlijk geurtje! Ik vind de Marc Jacobs Daisy geuren bijna allemaal lekker.

 • Reply
  IsabellaEliane
  2 april 2014 at 12:47

  Ik vind de flesjes van de Marc Jacob parfums altijd zo leuk ! Ik vind de daisy geuren alleen niet zo heel erg lekker, ik ben meer van de wat zwaardere, houtachtige geuren. Maar deze variant heb ik nog niet geroken, ben benieuwd !

 • Reply
  Lys
  2 april 2014 at 12:51

  Deze is zo leuk! De flacons zijn inderdaad super mooi.

  PS. Omdat mijn blog 1 jaar geworden is, doe ik een giveaway! Kom gerust een kijkje nemen :)

 • Reply
  Dionne Knooren
  2 april 2014 at 13:00

  De flesjes zijn zooo leuk!

 • Reply
  inspiredbylifee
  2 april 2014 at 13:13

  de flesjes zijn leuk ben beneiuwd naar de geur!

 • Reply
  MySimplySpecial
  2 april 2014 at 13:17

  Wat een schattige flesjes zijn dat toch!

 • Reply
  Alexandra (ILUMUOTI)
  2 april 2014 at 13:28

  Ik hoor er altijd zulke goede dingen over, misschien toch meer eens langs de parfumerie gaan! :)

 • Reply
  saracurl
  2 april 2014 at 13:40

  Oooo wat jaloersmakend. Ik ben één daisy, de “normale” en daar ben ik al erg blij mee.

 • Reply
  Jessica
  2 april 2014 at 14:06

  Ik had spijt dat ik vorig jaar geen limited edition gekocht had. Dus heb ik ter compensatie dit jaar alle 2 de limited uitgaves gekocht. ;) Zowel Daisy Delight als Daisy Eau so fresh Delight.

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  2 april 2014 at 15:25

  Ik word altijd heel blij van Daisy!

 • Reply
  Tess Evea
  2 april 2014 at 17:09

  Ik vind deze geur echt geweldig klinken.

 • Reply
  elegantic
  2 april 2014 at 18:26

  Lijkt me een lekker geurtje. De flacon is in ieder geval weer érg mooi!

 • Reply
  beautytalkblog
  2 april 2014 at 19:32

  Mijn favoriete geur!!
  Eefje

 • Reply
  Ines
  2 april 2014 at 20:27

  die ziet er leuk uit!

 • Reply
  stephanievandrunen
  2 april 2014 at 22:21

  OH nee, omg! Weer zo’n heerlijke geur van Marc Jacobs, ik ga huilen denk ik!
  Ik heb 2,5 jaar gespaard om de gewone geur – Daisy – te kopen en nu deze, whaaahh! :(

 • Reply
  Jaimy
  3 april 2014 at 08:45

  Ooooh ik vindt die flesjes zo mooi, en dat terwijl ik helemaal niet zo bloemig ben. Ik ga denk ik toch maar een keer snuffelen bij de parfumerie, ik heb zelf een testertje van Dot en ik vind ‘m geweldig!

 • Laat een reactie achter