Search
Close this search box.

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Peach Lights

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter_zps85d7dd1c.png

Ben ik heel erg slecht als ik zeg dat ik eigenlijk niets met highlighter heb en het daarom ook nooit gebruik? Ik vind blush geweldig en draag dat ook trouw elke dag, maar een highlighter zit niet in mijn dagelijkse routine. Waarom weet ik niet, misschien omdat ik al heel erg glim van mezelf? Maar sinds kort heb ik kennis gemaakt met deze blush van Makeup Revolution en ik moet bekennen, hij heeft het weten te redden tot mijn dagelijkse routine.

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter1_zps5708a99b.png

Makeup Revolution, het budgetmerk dat mijn hart heeft gestolen en wat mij betreft veel meer aandacht verdiend in Nederland. Het is een merk met hele goede dupes van bekende merken zoals Urban Decay en Too Faced. Maar ook prachtige eigen producten met een hele goede kwaliteit voor echt een hele lage prijs. Nog goedkoper dan MUA, Sleek, W7 en Catrice en als je het mij vraagt met nog een betere kwaliteit. Sinds een paar weken kan je het ook eindelijk in Nederland bestellen bij Makeup Musthaves, vandaar dat ik jullie een aantal nieuwe producten laat zien, waaronder ook deze prachtige highlighter.

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter2_zpsb69edcde.png

De highlighter is er in drie verschillende kleuren golden lights, pink lights en peach lights welke ik hier voor me heb. De namen spreken wel een beetje voor zich wat voor een kleur de highlighter heeft. Deze heet wel peach maar ik vind hem meer roze en pink lights is toch echt meer paars dan roze, maar dat zie je wel goed terug op een afbeelding. De highlighter is gebakken en heeft een inhoud van 7,5 gram wat vrij veel is.

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter5_zps13df2d32.png

Dit is hem dan, de prachtige highlighter met een heel mooi patroontje. Ik heb het patroon al vaker bij MAC gezien en KIKO, echt uniek is het dus niet maar het ziet er zeker wel heel erg mooi uit. De blush ziet er een crème wit uit met een prachtige parelmoer glans die je na het aanbrengen ook terug ziet op de huid en helaas niet heel erg goed op de foto’s.

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter4_zpsafd03fbc.png

Tijdens het aanbrengen van de blush met een kwast was ik even zwaar onder de indruk. Het leek wel of de kwast het product nooit heeft aangeraakt. Er kwam totaal geen poeder vrij of andere dingen en er zat vrij veel product op de kwast! Dit had ik nou nog nooit gezien. Ik weet niet hoe Makeup Revolution dat geflikt heeft, maar van mij mag elk product dat doen. De highlighter is zelf ook vrij hard maar geeft echt genoeg pigmentatie af.

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter6_zpsbfbee77f.png

Een swatch gemaakt met een simpele veeg, wat een pigmentatie en een prachtige glans! Ik ben echt diep onder de indruk.

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter8_zpsa7f0440e.png

Kijk die prachtige natuurlijke glans op mijn wangen, deze highlighter is echt geweldig!

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter7_zps87eb7e30.png

Wauw, ik kan eigenlijk niets anders zeggen, deze highlighter is echt geweldig en brengt heel gemakkelijk aan en is makkelijk te blenden zodat hij er heel natuurlijk uitziet op je wangen of andere delen in het gezicht. En als je de prijs zometeen hoort wil je hem nog liever hebben!

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter3_zps373a0e42.png

Het is weer duidelijk, volgens mij kan Makeup Revolution het niet meer fout bij mij doen. Desondanks dat de verpakkingen er niet geweldig uit zijn, zijn de producten dat zeker wel en dat in combinatie met een hele fijne prijs, want je betaald voor deze prachtige Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter in Peach Lights maar € 3,79 in de webshop bij Makeup Musthaves, ik zeg inslaan!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

43 reacties

  1. Wauw, dat is echt een prachtige highlighter voor ook nog eens een heel leuk prijsje. Tjah dat is er zeker eentje om naar te kijken. Zelf ben ik wel gek op highlighters en gebruik ze best vaak. xxx Lucinda

  2. Oh jeetje, tot nu toe kon ik mezelf nog beschermen tegen dit nieuwe merk maar ik begin toch steeds meer te neigen om een bestelling te plaatsen. Deze highlighter ziet er prachtig uit!

  3. Ik wil ook nog zo graag een bestelling bij revolution doen, maar eerst maar wachten op mijn volgende salaris, want die is alweer op.

  4. Dit. Moet. Ik. Hebben. Je reviews zijn niet goed voor mijn portemonnee, haha! De halve collectie van MUR staat nu al op mijn wishlist! Deze highlighter staat je prachtig! X

  5. Ik heb precies hetzelfde als jij met highlighters, heb vaak toch zoiets van ‘zo min mogelijk glim en glans op mijn gezicht graag’ terwijl het juist heel mooi kan zijn zolang je het op de juiste plekken aanbrengt. Hij ziet er echt geweldig uit op de foto’s! Bedoel je in de zin ‘Maar sinds kort heb ik kennis gemaakt met deze blush van Makeup Revolution …’ trouwens niet ‘highlighter’?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *