Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Peach Lights

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter_zps85d7dd1c.png

Ben ik heel erg slecht als ik zeg dat ik eigenlijk niets met highlighter heb en het daarom ook nooit gebruik? Ik vind blush geweldig en draag dat ook trouw elke dag, maar een highlighter zit niet in mijn dagelijkse routine. Waarom weet ik niet, misschien omdat ik al heel erg glim van mezelf? Maar sinds kort heb ik kennis gemaakt met deze blush van Makeup Revolution en ik moet bekennen, hij heeft het weten te redden tot mijn dagelijkse routine.

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter1_zps5708a99b.png

Makeup Revolution, het budgetmerk dat mijn hart heeft gestolen en wat mij betreft veel meer aandacht verdiend in Nederland. Het is een merk met hele goede dupes van bekende merken zoals Urban Decay en Too Faced. Maar ook prachtige eigen producten met een hele goede kwaliteit voor echt een hele lage prijs. Nog goedkoper dan MUA, Sleek, W7 en Catrice en als je het mij vraagt met nog een betere kwaliteit. Sinds een paar weken kan je het ook eindelijk in Nederland bestellen bij Makeup Musthaves, vandaar dat ik jullie een aantal nieuwe producten laat zien, waaronder ook deze prachtige highlighter.

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter2_zpsb69edcde.png

De highlighter is er in drie verschillende kleuren golden lights, pink lights en peach lights welke ik hier voor me heb. De namen spreken wel een beetje voor zich wat voor een kleur de highlighter heeft. Deze heet wel peach maar ik vind hem meer roze en pink lights is toch echt meer paars dan roze, maar dat zie je wel goed terug op een afbeelding. De highlighter is gebakken en heeft een inhoud van 7,5 gram wat vrij veel is.

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter5_zps13df2d32.png

Dit is hem dan, de prachtige highlighter met een heel mooi patroontje. Ik heb het patroon al vaker bij MAC gezien en KIKO, echt uniek is het dus niet maar het ziet er zeker wel heel erg mooi uit. De blush ziet er een crème wit uit met een prachtige parelmoer glans die je na het aanbrengen ook terug ziet op de huid en helaas niet heel erg goed op de foto’s.

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter4_zpsafd03fbc.png

Tijdens het aanbrengen van de blush met een kwast was ik even zwaar onder de indruk. Het leek wel of de kwast het product nooit heeft aangeraakt. Er kwam totaal geen poeder vrij of andere dingen en er zat vrij veel product op de kwast! Dit had ik nou nog nooit gezien. Ik weet niet hoe Makeup Revolution dat geflikt heeft, maar van mij mag elk product dat doen. De highlighter is zelf ook vrij hard maar geeft echt genoeg pigmentatie af.

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter6_zpsbfbee77f.png

Een swatch gemaakt met een simpele veeg, wat een pigmentatie en een prachtige glans! Ik ben echt diep onder de indruk.

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter8_zpsa7f0440e.png

Kijk die prachtige natuurlijke glans op mijn wangen, deze highlighter is echt geweldig!

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter7_zps87eb7e30.png

Wauw, ik kan eigenlijk niets anders zeggen, deze highlighter is echt geweldig en brengt heel gemakkelijk aan en is makkelijk te blenden zodat hij er heel natuurlijk uitziet op je wangen of andere delen in het gezicht. En als je de prijs zometeen hoort wil je hem nog liever hebben!

 photo MakeupRevolutionVividBakedHighlighter3_zps373a0e42.png

Het is weer duidelijk, volgens mij kan Makeup Revolution het niet meer fout bij mij doen. Desondanks dat de verpakkingen er niet geweldig uit zijn, zijn de producten dat zeker wel en dat in combinatie met een hele fijne prijs, want je betaald voor deze prachtige Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter in Peach Lights maar € 3,79 in de webshop bij Makeup Musthaves, ik zeg inslaan!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

43 reacties

 • Reply
  lucindainwonderland
  28 oktober 2014 at 06:32

  Wauw, dat is echt een prachtige highlighter voor ook nog eens een heel leuk prijsje. Tjah dat is er zeker eentje om naar te kijken. Zelf ben ik wel gek op highlighters en gebruik ze best vaak. xxx Lucinda

 • Reply
  Anneloes
  28 oktober 2014 at 06:32

  Oh jeetje, tot nu toe kon ik mezelf nog beschermen tegen dit nieuwe merk maar ik begin toch steeds meer te neigen om een bestelling te plaatsen. Deze highlighter ziet er prachtig uit!

 • Reply
  Yvonne van der Wal
  28 oktober 2014 at 07:02

  Ik heb voorlopig genoeg highlighter in huis, maar dit is er zeker een om te onthouden! Heel mooi! Ik vind die roze crèmige highlighter van Essence ook fijn.

 • Reply
  Romy
  28 oktober 2014 at 07:21

  Oeh, wat een mooie highlighter!

 • Reply
  Aurelienne
  28 oktober 2014 at 07:26

  Wauw die highlighter ziet er heel mooi uit! Deze gaat zonder twijfel op mijn wishlist.

 • Reply
  Beautyjuf
  28 oktober 2014 at 07:36

  Wat een prachtige highlighter voor een leuke prijs! De swatches zien er goed gepigmenteerd uit. Ook het effect op je gezicht is mooi. Toppertje!

 • Reply
  Eline
  28 oktober 2014 at 07:41

  Wat een plaatje, heel erg mooi natuurlijk kleurtje!

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  28 oktober 2014 at 07:46

  Oelalaaa so pretty! Wat een geweldige uitstraling en mooi effect, oh hier kan ik zo blij van worden :D

 • Reply
  svenja
  28 oktober 2014 at 07:57

  Waaaauw, de glans is echt prachtig. Ziet er heel goed uit!

 • Reply
  chucky1012
  28 oktober 2014 at 08:25

  Wat ziet dat er heel mooi uit!
  Prachtige kleur ;-)

 • Reply
  Kelly
  28 oktober 2014 at 08:56

  Deze highlighter staat hoog op mijn wishlist. Je artikel bevestigt het alleen maar, ik moet hem hebben!

 • Reply
  Anouk
  28 oktober 2014 at 09:09

  Mooie highlighter en wat een zacht prijsje ook!

 • Reply
  Shaz
  28 oktober 2014 at 09:15

  Prachtige highlighter!! Ik word steeds meer en meer enthousiaster over dit merk!

 • Reply
  xmmke
  28 oktober 2014 at 09:22

  Zo fijn! Deze highlighter moet ik hebben!

 • Reply
  Evelien | Live life lovely
  28 oktober 2014 at 09:23

  Prachtige highlighter en een fijne prijs. Een budgettopper!

 • Reply
  daphneterbruggen
  28 oktober 2014 at 09:35

  Wauw! super mooie highlighter!

 • Reply
  Bo
  28 oktober 2014 at 09:37

  Wauw, mooi!

 • Reply
  Mariëlle
  28 oktober 2014 at 09:41

  Ik ben ook zo gek op dit merk en ik heb er nog niet eens wat van haha. Dat klinkt erg stom, maar ik heb gewoon zoveel goede reviews gezien!

 • Reply
  Milou
  28 oktober 2014 at 10:13

  Wat een prachtige highlighter zeg!!

 • Reply
  daintyribbons
  28 oktober 2014 at 10:33

  Oh ik ben blij dat ik hem besteld heb! Moet er nog foto’s van maken dus ik heb hem nog niet kunnen testen maar ik kijk er naar uit :D

 • Reply
  Kiss & Make-up
  28 oktober 2014 at 11:13

  Ooooh erg mooi effect zeg! Ik ben onder de indruk.

 • Reply
  martinablushmeup
  28 oktober 2014 at 11:17

  zo prachtig! staat je echt goed :) oooh, ik heb echt echt te veel highlighters, nee nee ik mag niet :-D
  xx Martina

 • Reply
  dailycupofblablabla
  28 oktober 2014 at 11:55

  She’s a keeper!! Heel gaaf zeg.

 • Reply
  inspiredbylifee
  28 oktober 2014 at 11:56

  Wauw wat een mooierd!

 • Reply
  Tanja
  28 oktober 2014 at 12:21

  Wauw, die ziet er heel mooi uit! Ik moet ook maar eens wat gaan bestellen van Makeup Revolution.

 • Reply
  Melissa
  28 oktober 2014 at 12:25

  Ik wil ook nog zo graag een bestelling bij revolution doen, maar eerst maar wachten op mijn volgende salaris, want die is alweer op.

 • Reply
  BeautyReviewsNL
  28 oktober 2014 at 12:27

  Wauw heel mooi!

 • Reply
  Miranda
  28 oktober 2014 at 14:57

  wauw wat een prachtige highlighter.

 • Reply
  desireewanders
  28 oktober 2014 at 15:06

  Wat een prachtig resultaat!!

 • Reply
  Vanessa
  28 oktober 2014 at 15:20

  Wauw, dit ziet er heel mooi uit! Ik ga alvast een kijkje nemen in de webshop.

 • Reply
  Manon
  28 oktober 2014 at 17:27

  wauuw heel mooi ik ben dol op highlighters en had deze ook al gespot leuk om een review te lezen!

 • Reply
  Margot
  28 oktober 2014 at 17:38

  Mooi! En dat voor die prijs!

 • Reply
  Esmée
  28 oktober 2014 at 17:44

  Dit. Moet. Ik. Hebben. Je reviews zijn niet goed voor mijn portemonnee, haha! De halve collectie van MUR staat nu al op mijn wishlist! Deze highlighter staat je prachtig! X

 • Reply
  beautybylj
  28 oktober 2014 at 19:06

  Wauw hij is prachtig!!!

 • Reply
  Vera
  28 oktober 2014 at 19:24

  Wooww Hij ziet er echt heel mooi uit! Lekker subtiel ook.

 • Reply
  femketje
  28 oktober 2014 at 20:27

  oehh pretty :D

 • Reply
  Nicolish
  28 oktober 2014 at 21:17

  Wat een top product!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  28 oktober 2014 at 22:19

  Wat een mooie!

 • Reply
  Marjoleinee
  29 oktober 2014 at 18:02

  Wauw wat een top product! Prachtig

 • Reply
  Hester
  30 oktober 2014 at 17:43

  Ik heb precies hetzelfde als jij met highlighters, heb vaak toch zoiets van ‘zo min mogelijk glim en glans op mijn gezicht graag’ terwijl het juist heel mooi kan zijn zolang je het op de juiste plekken aanbrengt. Hij ziet er echt geweldig uit op de foto’s! Bedoel je in de zin ‘Maar sinds kort heb ik kennis gemaakt met deze blush van Makeup Revolution …’ trouwens niet ‘highlighter’?

 • Reply
  beautybitsblog
  9 november 2014 at 20:50

  Oh deze ziet er erg mooi uit! Ik houd echt heel veel van highlighters dus ik heb er misschien al iets te veel op het moment haha

 • Reply
  makeupbylindsay
  9 november 2014 at 20:57

  Wat een mooie highlighter!

 • Reply
  feralie
  18 januari 2015 at 16:01

  Geweldig. toen ik je revieuws las direct een heleboel besteld op de site.
  Kan je de lipproducten ook eens revieuwen?

 • Laat een reactie achter