Search
Close this search box.

Makeup Revolution Ultra Professional Eyeshadow Eyes Like Angels

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional8_zps1c4ea74f.png

Ik weet het, een paar weken geleden zei ik dat ik echt het laatste had gereviewd, maar nu heb ik heel goed nieuws voor jullie en nieuwe producten. Want Makeup Revolution is vanaf nu gewoon vanuit Nederland te bestellen. Een selectie van het assortiment wordt verkocht bij Makeup Musthaves en zo ook dit prachtige Ultra Professional Eyeshadow Eyes Like Angels palette.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional_zps4d56894b.png

Jullie weten het inmiddels allemaal al wel, Makeup Revolution is een Engels budgetmerk met heel veel dupes van mooie en dure make-up merken en heeft echt een hele goede kwaliteit voor een klein prijsje. Het enige nadeel was dat het niet in Nederland te koop was en je het via de Engelse webshop moest bestellen, maar vanaf nu kan dat dus ook gewoon vanuit Nederland. Ik laat jullie dit prachtige grote palette zien met 32 verschillende kleuren oogschaduw.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional1_zpsfc96f4de.png

Ook dit palette zit weer verpakt in een prachtig zilveren doosje. Op de voorkant vind je de naam van het palette en aan de achterkant een mooie afbeelding met alle kleuren. Zoals je ziet is het een heel divers palette met allerlei verschillende kleuren, voor ieders wat wils. Je kan er alle kanten mee op en dat vind ik ook wel eens leuk! Eens iets anders dan alleen maar nude.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional2_zpse67d96cb.png

Het palette ziet er vrij hetzelfde uit als alle andere paletten van Makeup Revolution, niet echt heel erg boeiend. Maar ik heb al geleerd dat je niet meteen moet oordelen naar de buitenkant, de binnenkant en kwaliteit is veel belangrijker! Het palette is vrij groot maar niet lomp je zou hem dus met je mee kunnen nemen als je dat zou willen of voor op vakantie of een weekendje weg. Ideaal want zo heb je wel alle kleuren bij de hand.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional3_zps40781636.png

Op de achterkant van het palette staat nog wat informatie over het palette zelf zoals de naam en de ingrediënten.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional8_zps1c4ea74f.png

En dan hebben we hier de inhoud van het palette! Heel veel mooie shimmer kleuren die allemaal erg goed gepigmenteerd zijn kan ik je nu alvast vertellen! In de deksel zit trouwens nog een spiegel zodat je daarin kan kijken tijdens het opmaken!

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional4_zpse36b95e1.png

Als je het palette open doet ligt er een folie op de oogschaduws met daarop de namen van de kleuren! Leuk wat dat zie je niet vaak met grotere paletten oogschaduw. De namen zijn wel een beetje saai en allemaal een beetje hetzelfde, maar goed we kunnen natuurlijk niet alles hebben.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional6_zps92a91eb7.png

De oogschaduws hebben een grootte van een 10 eurocent muntje en dat vind ik en prima formaat. Zo blijft het palette toch vrij compact maar is het groot genoeg om er prettig mee te kunnen werken.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional7_zpsa31f2042.png

De oogschaduws zijn heerlijk zacht en geven heel gemakkelijk pigment af zonder de kruimelen. Heel erg fijn! Ik ben echt onder de indruk van met paletten van Makeup Revolution.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional5_zpsd75a726c.png

Hier nog een keer goed het palette in beeld ik word er echt blij van met de perfecte kleuren voor het najaar. Je kan er echt elke kant mee op en de kleuren kunnen eigenlijk allemaal perfect met elkaar gecombineerd worden.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional10_zps7c8f69ac.png

Swatches van links naar rechts: Black Stars, Green Dream, Peach Cream, Orchid, Sophisticated Pink, Dream, Pink Glow en Peacock Dream.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional11_zps141e51ba.png

Swatches van links naar rechts: Silver Star, Emerald Night, Lilac Shimmer, Purpled!, Cream, Pink!, Lilac Frost en Award.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional12_zps352e3d70.png

Swatches van links naar rechts: Pearl Necklace, Night Stars, Blue Sheen, Pink Frosted, Moss, Molton Chocolate, Choc! en Green Stars.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional13_zps49f667c4.png

Swatches van links naar rechts: Green Envy, Copper Dream, Bold Purple, White Light, Orange!, Aqua Dream, Truffle en Silver Dream.

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional15_zps25ecf124.png

Look met het palette Ik heb Moss over het hele ooglid gebruikt en Award in de crease. Onder de wenkbrauwen heb ik Dream aangebracht en in de binnenste ooghoeken Lilac Shimmer. De kleuren brengen goed aan met veel pigment. Maar tijdens het blenden merk ik wel dat de kleuren een beetje hetzelfde worden, dat vind ik wel heel erg jammer. Maar voor de rest is het echt hele goede kwaliteit!

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional14_zpse0c0bae1.png

Full face look!

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional9_zpsd00df420.png

Het Makeup Revolution Ultra Professional Eyeshadow Eyes Like Angels is gewoon lekker in een Nederlandse webshop Makeup Musthaves te koop voor € 9,99. In de Engelse webshop betaal je er omgerekend € 10,16 voor dus het is nog goedkoper ook! Wat vinden jullie van dit palette en gaan jullie het nu sneller bestellen omdat je het in Nederland kan bestellen?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Ah, mijn nieuwe favoriete palette! Ik vind veel kleuren zo mooi glanzen, wat je op je foto’s nog niet eens ziet. Ik combineer ze vaak met matte basic kleuren, en over een witte primer (W7 get set white) en dan sprankelt het al helemaal!

  2. wat een vrolijke kleurtjes :) ik gebruik toch meestal de nude palletjes, maar ik zou eigenlijk weer wat meer kleuren moeten gebruiken.
    je hebt er een mooie look mee gemaakt met dat groen lijntje! knap :)

    Martina
    blushmeup.blogspot.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *