Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint6_zpsize9pxod.png

Een tijdje geleden bestelde ik in de Makeup Revolution webshop deze Ultra Aqua Brow Tint. Ik heb mijn wenkbrauwen sinds een jaar helemaal ontdekt en gebruik dan ook elke dag een product hiervoor. Alleen ik ben nog steeds opzoek naar het perfecte product. Ik had nog nooit eerder een soort van gekleurde gel geprobeerd en dit scheen een dupe te zijn van de populaire Make Up For Ever Aqua Brow. Ik waagde de gok dus.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint_zpsooaoevrn.png

Maar eerst nog even het goede nieuws, wat jullie wellicht al wel hebben gehoord. Makeup Revolution komt naar Nederland en verschillende Etos filialen in ons land krijgen een prachtig schap vol met Makeup Revolution producten. Waarom zeg ik dit, omdat deze Ultra Aqua Brow Tint ook in het assortiment zit. Twijfel je dus een beetje over je kleur – ze zijn er in drie verschillende kleuren -, kun je het binnenkort bij een Etos testen!

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint2_zpskp14bwqn.png

Goed, laten we het nu over het product zelf hebben. De Ultra Aqua Brow Tint vind je in een chique glanzend zwart doosje met daar op wat informatie. Het is een soort van gel die je wenkbrauwen vult, verfijnt en eventueel langer maakt. De ‘eyebrow tint’ beloofd perfect te blijven en niet uit te lopen. Er zijn trouwens drie verschillende kleuren:

 • Fair
 • Medium
 • Dark

De kleuren zeggen het al wel een beetje, Fair is voor de hele lichte wenkbrauwen, medium voor gemiddeld gekleurde wenkbrauwen en dark voor het hele heftige en bijna zwarte effect.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint5_zps5welxmtj.png

Als we het doosje open maken komt er een leuk klein tubetje tevoorschijn van 10 gram, er staat voor de rest geen inhoud qua milliliters op. Maar hij is bijna net zo groot als mijn Too Faced oogschaduwbasis en aangezien je net zoveel nodig hebt, ga ik er vanuit dat je hier ook minimaal 2 jaar meer vooruit kan.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint3_zpsmfe7nlhd.png

Het tubetje is doorzichtig waardoor je meteen kan zien wat voor een kleur de gel is. Het valt me op dat de kleur bruin vrij warm is en ben benieuwd hoe dat gaat staan met mijn eigen kleur wenkbrauwen. De tube is gemaakt van soepel plastic waardoor je gemakkelijk en gedoseerd het product uit de verpakking kan halen. Ook heeft het tubetje een dun tuitje waardoor je niet te veel product gebruikt, want je hebt echt maar weinig nodig.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint7_zpskv6szdgl.png

Het dopje is makkelijk open te draaien en door voorzichtig te knijpen komt er genoeg product uit de verpakking. Een heel klein beetje is al genoeg voor je wenkbrauwen. Als ik zeg een half ewrtje is het misschien nog te veel. Maar zelf moet je maar even spelen met de hoeveelheid jij fijn vind. Je moet dit product trouwens wel in combinatie met een kwastje gebruiken. Zelf is mijn favoriet een schuin afgesneden eyeliner kwastje. Mijn persoonlijke favoriet de 208 van MAC. Deze is lekker stevig en dun.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint8_zpsm7rgfg1h.png

Het product komt er als een vrij stevige gel uit (ik zeg wel de hele tijd gel, maar ik heb eigenlijk geen idee of het wel een gel is), maar met een kwastje is het heel gemakkelijk te verdelen over de huid.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint9_zpsl3j6rlhe.png

Uitgesmeerd bevat het product nog steeds ontzettend veel pigment. Je moet dus even kijken hoeveel je wilt gebruiken in combinatie met de dekking. Hier glanst hij trouwens nog een beetje omdat hij nat is, maar op de huid droogt hij mooi matte op. Hij blijft echt zo vast als een huis zitten en met het verwijderen van deze swatch heb ik al moeite. Maar met een goede reiniger – hoef niet perse op olie basis te zijn – krijg je hem er wel af.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint10_zpsvpasq9ng.png

Mijn wenkbrauwen zonder product.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint11_zpsjsrjkewd.png

Mijn wenkbrauwen met de Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint in de kleur medium.

Zoals je kan zien geeft het een mooi en vullend resultaat en de kleur is eigenlijk wel prima. Ik heb van mezelf hele lastige wenkbrauwen waardoor ik zeker geen perfecte Nikki wenkbrauwen heb. Maar ik vind het er zo toch beter uitzien dan voorheen.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint12_zpshczgcnzo.png

Zonder.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint13_zpsfftsm1pa.png

Met.

Ik ben enthousiast over het product, het werkt echt prettig en geeft een heel erg mooi effect. Alleen of ik het elke dag pak, nee. Waarom niet? Omdat het stiekem toch een stukje meer werk is dan een simpel potloodje over mijn wenkbrauwen halen en ik vind het vervelend dat ik elke keer mijn kwastje moet schoonmaken.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint1_zps66oegfc1.png

Het product werkt dus echt heel erg fijn en doet alles wat het beloofd, maar ik ben dan weer zo een luie donder die een potloodje makkelijker vind. Maar ik gok dat ik hier niet de enige in ben. Ben je niet zo lui aangelegd als mij kan ik je dit product echt van harte aanraden, hij is echt erg fijn en blijft goed zitten! De Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint kost nu ongeveer € 3,99 en is nu alleen nog maar online te koop. Maar vanaf oktober ook in bijna 30 Etos filialen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Kim | KimterStege.nl
  3 september 2015 at 15:11

  Goh! Dat lijkt me best een handig product. En voor die vier euro is het zeker het proberen waard! Thanks

 • Reply
  an
  3 september 2015 at 15:24

  Nikki wenkbrauwen…. persoonlijk vind ik die zo strak dat ze echt niet meer natuurlijk ogen. Die van jou zijn veel natuurlijker.
  Mooie kleur hoewel ik ze misschien net iets te donker vind. Misschien nog een tikkeltje minder gebruiken?
  Ik gebruik al heel lang een potloodje van de hema. Goedkoop,makkelijk en net de juiste kleur voor mij.

 • Reply
  Eline
  3 september 2015 at 15:39

  Ik heb de Make Up For Ever versie van deze, die gebruik ik dagelijks en is ook zo fijn!

 • Reply
  Margot
  3 september 2015 at 15:48

  Klinkt goed, maar ik denk dat ik een potloodje ook handiger vind.

 • Reply
  Lisette
  3 september 2015 at 16:03

  Ik heb dit product van een ander merk. De aquabrow en die is in iets meer kleuren beschikbaar. Ik heb ook geen Nikki wenkbrauwen, want die zijn te strak naar mijn smaak. Ik gebruik alleen wel een meer taupe kleur. Ik draag dit product als ik een pittige ooglook doe, want dan mag m’n wenkbrauw ook best wat meer hebben. Voor elke dag geef ik de voorkeur aan mijn Catrice wenkbrauwpoeder.

 • Reply
  thebeautyblognl
  3 september 2015 at 16:15

  Dit lijkt mij echt een heel fijn product! ik zoek nog een goed product voor mijn wenkbrauwen !x

 • Reply
  Elize | girlonthewhitebike
  3 september 2015 at 16:38

  wauw! Ziet er mooi uit! I like!
  Mooie foto’s maak je ook! Heerlijk om naar te kijken!

 • Reply
  Linda
  3 september 2015 at 17:57

  Het klinkt wel fijn, maar toch denk ik dat een potloodje of poeder net zo handig is, en iets zachter oogt. Ik vind namelijk de kleur een beetje hard en daarom vind ik juist je wenkbrauwen zonder iets juist stukken mooier staan!
  En Nikkie wenkbrauwen.. ik vind het over de top dus ik zou het lekker zo laten!

 • Reply
  Kim
  3 september 2015 at 18:37

  Het product ziet er goed uit inderdaad. Toch zal ik het ook niet zo snel pakken.

 • Reply
  Lilussh
  3 september 2015 at 18:50

  Ziet er uit als een goed product, vooral voor make-up artiesten.

 • Reply
  Christel
  3 september 2015 at 18:58

  Ik was al nieuwsgierig naar dit product. Voor die €3,99 zeker het proberen waard. Maar ik denk dat ik net als jij toch vaker naar het potlood zal pakken.

 • Reply
  Shaz
  3 september 2015 at 19:25

  Ik wil deze zeker uitproberen! Ik heb nog niet eerder met zo’n vloeibaar product gewerkt.

  Eerlijk, ik vind de kleur niet zo goed bij je passen (te warm). Als het iets koeler was, dan zou het beter staan.

 • Reply
  Amelie
  3 september 2015 at 19:32

  Wat een mooi product! Ik vind het effect heel erg mooi, daar heb ik op zich wel wat meer tijd voor over

 • Reply
  chucky1012
  3 september 2015 at 20:41

  Wat mooi en het ziet er natuurlijk uit.

 • Reply
  justjaxelle
  3 september 2015 at 21:03

  het resultaat oogt wel heel mooi en natuurlijk, ik ben fan!

 • Reply
  Mieke
  3 september 2015 at 21:12

  Ik vind het persoonlijk niet zo mooi. Jammer dat ze maar drie kleuren hebben, meer verschillende zou fijn zijn. Ik neig dan toch meer naar mijn catrice setje met poeder!

 • Reply
  Femke
  3 september 2015 at 21:39

  Ik vind hem wel mooi, maar toch vind ik het effect van een poeder vaak mooier!

 • Reply
  Marloes
  3 september 2015 at 22:23

  Het klinkt als een prima product! Tot nu toe ben ik nog steeds erg tevreden over de Dipbrow Pomade. Maar dit product heeft toch wel een iets fijner prijsje :)

 • Reply
  Dana
  3 september 2015 at 22:57

  Ik ga hem zeker proberen!

 • Reply
  Mandy
  3 september 2015 at 23:58

  Lijkt me een fijn product en zo’n lage prijs had in niet verwacht. Maar deze kleur zou voor mij absoluut te warm en donker zijn helaas. Wel een goede, eerlijke review!

 • Reply
  Varenka
  4 september 2015 at 04:11

  Het proberen waard
  Leuk een revieuw van iets dat compleet nieuw is ( voor mij dan)
  Leuk om te leren kennen

 • Reply
  Caitlyn
  4 september 2015 at 08:03

  Dit wil ik zeker gaan proberen, ik zoek al even achter zo’n product. Blij dat het nu gewoon bij de Etos verkrijgbaar zal zijn voor een laag prijsje
  xx

 • Reply
  Linda
  4 september 2015 at 08:45

  Ik vind het wel mooi, maar niet zo handig dat je het product eerst uit de tube moet knijpen. Doe mij die van Anastasia maar, dat is echt fijn spul. In New York even een paar potjes goedkoop scoren :D

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  4 september 2015 at 10:02

  Oeh ik kan echt nooit met zulke vloeibare producten voor mijn wenkbrauwen overweg. Doe mij maar een poeder of een potloodje!

 • Reply
  Rachel
  4 september 2015 at 11:01

  ik heb dit product ook en vind het heel fijn maar deze medium kleur heeft een roodtint een en dat vind ik het enige nadeel, nu heb ik anastasia beverly hills en die is geweldig in de kleur medium brown voor mij :) toch heb ik van dit product ook de taupe variant gekocht voor klanten want hij werkt wel goed!

 • Reply
  Nicole
  4 september 2015 at 19:58

  Ik vind het resultaat erg mooi, maar het lijkt me inderdaad wel een stuk meer moeite dan gewoon een potloodje of poedertje.

 • Reply
  sunshinebyson
  4 september 2015 at 20:34

  mooi resultaat!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  5 september 2015 at 12:32

  Ik vind het effect op je wenkbrauwen erg mooi

 • Reply
  Andréa
  5 september 2015 at 17:04

  Ziet er goed uit, maar ik hoorde dat de kleuren niet helemaal goed aansluiten bij de meeste wenkbrauwkleuren.
  x

 • Reply
  Aarti
  5 september 2015 at 23:19

  Ziet er goed uit als deze in de schappen ligt ga ik d it zeker uitproberen .

 • Laat een reactie achter