Search
Close this search box.

Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint6_zpsize9pxod.png

Een tijdje geleden bestelde ik in de Makeup Revolution webshop deze Ultra Aqua Brow Tint. Ik heb mijn wenkbrauwen sinds een jaar helemaal ontdekt en gebruik dan ook elke dag een product hiervoor. Alleen ik ben nog steeds opzoek naar het perfecte product. Ik had nog nooit eerder een soort van gekleurde gel geprobeerd en dit scheen een dupe te zijn van de populaire Make Up For Ever Aqua Brow. Ik waagde de gok dus.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint_zpsooaoevrn.png

Maar eerst nog even het goede nieuws, wat jullie wellicht al wel hebben gehoord. Makeup Revolution komt naar Nederland en verschillende Etos filialen in ons land krijgen een prachtig schap vol met Makeup Revolution producten. Waarom zeg ik dit, omdat deze Ultra Aqua Brow Tint ook in het assortiment zit. Twijfel je dus een beetje over je kleur – ze zijn er in drie verschillende kleuren -, kun je het binnenkort bij een Etos testen!

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint2_zpskp14bwqn.png

Goed, laten we het nu over het product zelf hebben. De Ultra Aqua Brow Tint vind je in een chique glanzend zwart doosje met daar op wat informatie. Het is een soort van gel die je wenkbrauwen vult, verfijnt en eventueel langer maakt. De ‘eyebrow tint’ beloofd perfect te blijven en niet uit te lopen. Er zijn trouwens drie verschillende kleuren:

 • Fair
 • Medium
 • Dark

De kleuren zeggen het al wel een beetje, Fair is voor de hele lichte wenkbrauwen, medium voor gemiddeld gekleurde wenkbrauwen en dark voor het hele heftige en bijna zwarte effect.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint5_zps5welxmtj.png

Als we het doosje open maken komt er een leuk klein tubetje tevoorschijn van 10 gram, er staat voor de rest geen inhoud qua milliliters op. Maar hij is bijna net zo groot als mijn Too Faced oogschaduwbasis en aangezien je net zoveel nodig hebt, ga ik er vanuit dat je hier ook minimaal 2 jaar meer vooruit kan.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint3_zpsmfe7nlhd.png

Het tubetje is doorzichtig waardoor je meteen kan zien wat voor een kleur de gel is. Het valt me op dat de kleur bruin vrij warm is en ben benieuwd hoe dat gaat staan met mijn eigen kleur wenkbrauwen. De tube is gemaakt van soepel plastic waardoor je gemakkelijk en gedoseerd het product uit de verpakking kan halen. Ook heeft het tubetje een dun tuitje waardoor je niet te veel product gebruikt, want je hebt echt maar weinig nodig.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint7_zpskv6szdgl.png

Het dopje is makkelijk open te draaien en door voorzichtig te knijpen komt er genoeg product uit de verpakking. Een heel klein beetje is al genoeg voor je wenkbrauwen. Als ik zeg een half ewrtje is het misschien nog te veel. Maar zelf moet je maar even spelen met de hoeveelheid jij fijn vind. Je moet dit product trouwens wel in combinatie met een kwastje gebruiken. Zelf is mijn favoriet een schuin afgesneden eyeliner kwastje. Mijn persoonlijke favoriet de 208 van MAC. Deze is lekker stevig en dun.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint8_zpsm7rgfg1h.png

Het product komt er als een vrij stevige gel uit (ik zeg wel de hele tijd gel, maar ik heb eigenlijk geen idee of het wel een gel is), maar met een kwastje is het heel gemakkelijk te verdelen over de huid.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint9_zpsl3j6rlhe.png

Uitgesmeerd bevat het product nog steeds ontzettend veel pigment. Je moet dus even kijken hoeveel je wilt gebruiken in combinatie met de dekking. Hier glanst hij trouwens nog een beetje omdat hij nat is, maar op de huid droogt hij mooi matte op. Hij blijft echt zo vast als een huis zitten en met het verwijderen van deze swatch heb ik al moeite. Maar met een goede reiniger – hoef niet perse op olie basis te zijn – krijg je hem er wel af.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint10_zpsvpasq9ng.png

Mijn wenkbrauwen zonder product.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint11_zpsjsrjkewd.png

Mijn wenkbrauwen met de Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint in de kleur medium.

Zoals je kan zien geeft het een mooi en vullend resultaat en de kleur is eigenlijk wel prima. Ik heb van mezelf hele lastige wenkbrauwen waardoor ik zeker geen perfecte Nikki wenkbrauwen heb. Maar ik vind het er zo toch beter uitzien dan voorheen.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint12_zpshczgcnzo.png

Zonder.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint13_zpsfftsm1pa.png

Met.

Ik ben enthousiast over het product, het werkt echt prettig en geeft een heel erg mooi effect. Alleen of ik het elke dag pak, nee. Waarom niet? Omdat het stiekem toch een stukje meer werk is dan een simpel potloodje over mijn wenkbrauwen halen en ik vind het vervelend dat ik elke keer mijn kwastje moet schoonmaken.

 photo Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint1_zps66oegfc1.png

Het product werkt dus echt heel erg fijn en doet alles wat het beloofd, maar ik ben dan weer zo een luie donder die een potloodje makkelijker vind. Maar ik gok dat ik hier niet de enige in ben. Ben je niet zo lui aangelegd als mij kan ik je dit product echt van harte aanraden, hij is echt erg fijn en blijft goed zitten! De Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint kost nu ongeveer € 3,99 en is nu alleen nog maar online te koop. Maar vanaf oktober ook in bijna 30 Etos filialen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

 1. Nikki wenkbrauwen…. persoonlijk vind ik die zo strak dat ze echt niet meer natuurlijk ogen. Die van jou zijn veel natuurlijker.
  Mooie kleur hoewel ik ze misschien net iets te donker vind. Misschien nog een tikkeltje minder gebruiken?
  Ik gebruik al heel lang een potloodje van de hema. Goedkoop,makkelijk en net de juiste kleur voor mij.

 2. Ik heb dit product van een ander merk. De aquabrow en die is in iets meer kleuren beschikbaar. Ik heb ook geen Nikki wenkbrauwen, want die zijn te strak naar mijn smaak. Ik gebruik alleen wel een meer taupe kleur. Ik draag dit product als ik een pittige ooglook doe, want dan mag m’n wenkbrauw ook best wat meer hebben. Voor elke dag geef ik de voorkeur aan mijn Catrice wenkbrauwpoeder.

 3. Het klinkt wel fijn, maar toch denk ik dat een potloodje of poeder net zo handig is, en iets zachter oogt. Ik vind namelijk de kleur een beetje hard en daarom vind ik juist je wenkbrauwen zonder iets juist stukken mooier staan!
  En Nikkie wenkbrauwen.. ik vind het over de top dus ik zou het lekker zo laten!

 4. Ik was al nieuwsgierig naar dit product. Voor die €3,99 zeker het proberen waard. Maar ik denk dat ik net als jij toch vaker naar het potlood zal pakken.

 5. Ik wil deze zeker uitproberen! Ik heb nog niet eerder met zo’n vloeibaar product gewerkt.

  Eerlijk, ik vind de kleur niet zo goed bij je passen (te warm). Als het iets koeler was, dan zou het beter staan.

 6. Ik vind het persoonlijk niet zo mooi. Jammer dat ze maar drie kleuren hebben, meer verschillende zou fijn zijn. Ik neig dan toch meer naar mijn catrice setje met poeder!

 7. Lijkt me een fijn product en zo’n lage prijs had in niet verwacht. Maar deze kleur zou voor mij absoluut te warm en donker zijn helaas. Wel een goede, eerlijke review!

 8. Ik vind het wel mooi, maar niet zo handig dat je het product eerst uit de tube moet knijpen. Doe mij die van Anastasia maar, dat is echt fijn spul. In New York even een paar potjes goedkoop scoren :D

 9. ik heb dit product ook en vind het heel fijn maar deze medium kleur heeft een roodtint een en dat vind ik het enige nadeel, nu heb ik anastasia beverly hills en die is geweldig in de kleur medium brown voor mij :) toch heb ik van dit product ook de taupe variant gekocht voor klanten want hij werkt wel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *