Search
Close this search box.

Makeup Revolution Salvation Palette Run Boy Run

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette3_zps0eff1a2f.png

Afgelopen tijd heb ik jullie een aantal producten van het prachtige Engelse budget merk Makeup Revolution laten zien. Vandaag is alweer het laatste product aan de beurt, het Salvation Palette Run Boy Run die echt werkelijk fantastisch is. Makeup Revolution heeft mijn hart gestolen met haar prachtige en kwalitatief goede producten voor weinig geld. Laten we snel naar dit prachtige palette gaan kijken dat bijna een must is om in je stash te hebben.

Zoals alle producten van Makeup Revolution zit ook dit pallette weer verpakt in een kartonnen doosje. Aan het doosje is aandacht besteed want het ziet er niet echt heel erg saai uit. Groot op het doosje staat de naam van het palette en natuurlijk het merk.

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette1_zps3d1c8746.png

De paletten van Makeup Revolution zijn iets groter dan die van Sleek, niet gek natuurlijk want er zit ook iets meer in. Dit palette is denk ik 2 cm breder en iets langer. Het Salvation Palette Run Boy Run bevat 18 prachtige kleuren van goede kwaliteit!

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette2_zps5a07c95c.png

Op de achterkant van het doosje vinden we nog wat informatie over de kleuren. Zo verteld de achterkant dat er 12 shimmer kleuren in zitten en 6 matte kleuren die allemaal super gepigmenteerd zij – ja, het staat er echt -. Je begrijpt dus al wel dat mijn verwachtingen aan de hoge kant liggen!

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette9_zps96b72dad.png

Het palette zelf is vrij saai en van die leuke voorkant blijft niet over. Op de achterkant staat klein met een sticker vermeld dat het om het Salvation Palette Run Boy Run gaat maar voor de rest staat er niet veel informatie op. Wel is de doos van stevig plasic gemaakt en zal niet zo snel kapot gaan.

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette5_zps5628b3ea.png

Doen we het palette open, komen we 18 prachtige kleuren tegen die een wat natuurlijkere uitstraling hebben, zo een palette wilde ik ook graag hebben. Maar ik vind deze ook wel weer een tikkeltje bijzonder door het paars, roze en goud.

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette7_zpsf5b831de.png

Op de oogschaduw’s ligt een plastic stukje folie met daarop alle namen van de oogschaduws, handig!

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette6_zps6451fd6d.png

En als je die weghaalt blijven er achttien prachtige kleuren over waar je zeker een hele toffe en mooie look mee kan maken. De vierkante pans zijn de shimmer oogschaduws en de ronde pans zijn matte.

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette4_zpsd40b67f9.png

De kwaliteit van de oogschaduw is echt geweldig. Ze zijn heerlijk zacht, brengen heel gemakkelijk aan zonder fall-out of andere poederdeeltjes en ze hebben ook nog eens een fantastische pigmentatie dat makkelijk blend en zijn kleur behoudt. Laten we naar de swatches gaan kijken!

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette10_zpsfb8363c0.png

De bovenste rij van links naar rechts: Trying To Catch You, Running Is Victory, Sun Will Be Guiding You, Day Is A Phrophesy, Another Day en Its Time To Run. Hele lange namen voor hele mooie kleuren oogschaduw die fantastisch gepigmenteerd zijn.

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette11_zps01982793.png

De middelste rij van links naar rechts: World Is Not Meant For You, Hide Behind Me, Dying To Stop You, Break Out From Society, Don’t Have To Hide Away en You Will Be My Boy. Ik vind het mooi dat warme en koele kleuren met elkaar gecombineerd worden, zo kan je alle kanten op.

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette12_zpscc44aabb.png

Dan de onderste rij met alleen maar matte kleuren, van links naar rechts: Follow Me, Head To The Hills, Run Boy Run, Girl On Fire, You Are Finally Mine en Head Start.

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette13_zps019bef33.png

Ik heb gekozen voor een hele subtiele en misschien wel een beetje romantische look. Op het ooglid heb ik de kleur Hide Behind Me gebruikt en in de crease Another Day. Onder de wenkbrauwen Trying To Catch You en in de ooghoeken Dying To Stop You.

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette14_zps1106cc70.png

Look met de ogen open.

 photo MakeupRevolutionRunBoyRunPalette8_zps882621fa.png

Ik vind het Makeup Revolution Salvation Palette Run Boy Run echt een fantastisch palette met veel mogelijkheiden en met een ontzettend goede kwaliteit. En voor de prijs hoef je het eigenlijk al helemaal niet meer te laten want hij kost ongerekend maar € 7,50 en daar heb je echt een heel mooi palette voor. Helaas is Makeup Revolution niet in Nederland te koop maar je kan het heel gemakkelijk via de Engelse webshop betalen met PayPal of Credit Card. Zelf had ik zelfs gratis verzending en had het binnen een week thuis. Je kan er ook voor kiezen om het meteen te laten versturen maar dat is duurder.

Wat vinden jullie van dit prachtige palette en het merk Makeup Revolution? Staan er al een paar items op jullie wishlisht?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

47 reacties

  1. Wat een prachtig palet. Je kunt hier echt veel kanten mee op. En 7,50 euro een hele mooie prijs voor deze kwaliteit.

  2. Run Boy Run is mijn favoriete nummer van de artiest Woodkid. De kleuren zijn allemaal een stuk tekst uit dat nummer… wat super tof gedaan! Dit is echt een palette voor mij, dat was al duidelijk aan de naam! Wat cool. xxx Lucinda

  3. Ik wil graag dit pallet kopen maar heb geen verstand hoe het werkt om geld op me pay pal account te zetten? Misschien iemand die me daarbij kan helpen?

  4. God, met zo’n mooi palette en zo’n geweldige review ontkom ik er niet aan om binnenkort eens wat items te gaan bestellen bij Make-up revolution. Hoe heb je dat gedaan met gratis verzending? Toen ik laatst op die site keek leek die optie niet te bestaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *