Search
Close this search box.

Makeup Revolution Redemption Palette Romantic Smoked

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked_zps29b0a9fa.png

Oh wat doet dit merk mij toch aan, Makeup Revolution is het merk dat mijn hart heeft veroverd. Vandaag val ik jullie voor het laatst lastig met dit prachtige merk. Van de week liet ik jullie al het Makeup Revolution Redemption Iconic 3 palette zien en vandaag is het Romantic Smoked palette aan de beurt. Wat mijn betreft is dit zeker een aanrader voor het najaar met prachtige warme kleuren voor een zwoele en warme look voor wanneer de blaadjes van de bomen vallen.

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked1_zps43af91d0.png

Moet ik jullie nog wat vertellen over Makeup Revolution, nee toch? Toch nog even een korte opfrisser, Makeup Revolution is een prachtig budgetmerk uit Engeland met vele goede kwaliteit dupes, maar het heeft ook prachtige op zichzelf staande producten zoals dit palette. Laat ik je er snel meer over vertellen en vooral laten zien.

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked2_zps829fa995.png

Zoals gewoonlijk zijn de verpakkingen van Makeup Revolution wat saai en beperkt. Dit is het enige wat je krijgt. Ach, ik vind het niet erg, het is een budget product waar je echt maar heel weinig voor betaald. Mocht het nou echt een duur product zijn vond ik het erg jammer.

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked3_zps9efb49b7.png

Maar gelukkig maakt de inhoud van het palette alweer veel goed. Laten we het dan niet over de verpakking en de applicator hebben, maar over de 12 prachtige kleuren. In totaal zitten er 6 shimmer en 6 matte kleuren in. Leuk dat het zo verdeeld is, zo kun je er dus zeker mooie en diverse looks mee maken.

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked6_zps89122ee5.png

De kleuren hebben allemaal een warme ondertoon, het palette is even iets anders dan de standaard bruine tinten, maar misschien vind ik hem daarom zo verschrikkelijk mooi. Mooie roze tinten, paarse tinten en wat bruin maakt het een prachtig herfstpalette.

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked7_zps824c1b81.png

Als ik dit toch zo zie krijg ik echt zin in de herfst, de kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd voor een prachtige warme herfstige look, vinden jullie ook niet?

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked4_zps3520b6d5.png

De mooie shimmer kleuren, met een goede pigmenatie zoals je hieronder kan zien! Wel jammer vind ik dat de kleuren geen naam hebben, dat maakt het voor mij altijd toch weer een stukje leuker.

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked9_zps417ace47.png

Swatches van de shimmer kleuren, mooi zijn ze niet?

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked5_zps9efb49b7.png

En de matte tinten met ook een goede pigmenatie!

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked10_zps1603cfe8.png

En de swatches van de matte kleuren, deze vallen iets meer weg, maar voor als nog vind ik ze echt heel goed gepigmenteerd en op het ooglid doen ze het ook heel goed!

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked11_zps68caa394.png

Look met de derde en vierde shimmer kleur. De eerste kleur in de binnenste ooghoek en de laatste matte kleur onder het wenkbrauwbot. De kleuren brengen heel gemakkelijk aan en hebben een goede pigmentatie en blenden gemakkelijk met elkaar.

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked12_zps8fcb1eaf.png

De kleuren vallen mooi op het oog en toch geeft het een hele subtiele herfstige look voor het najaar, ik ben fan van dit prachtige palette. Wat mijn betreft ook zeker een aanrader voor het najaar en je stash!

 photo MakeupRevolutionRedemptionPaletteRomanticSmoked8_zps1b649d12.png

En voor de prijs hoef je het alweer niet te laten want het palette kost je 4 pond wat omgerekend € 5,10 is, dat vind ik echt geen geld voor een groot palette met 12 verschillende kleuren van goede kwaliteit. Makeup Revolution is vooral veel in Engeland te koop maar wij kunnen het ook heel gemakkelijk online bestellen in hun webshop. Verzendkosten zijn € 6,33 omgerekend voor standaard aflevering – ik had mijn producten daarmee binnen een week, en een actie met gratis verzending, dus houd de acties goed in de gaten – en € 11,26 voor aangetekend en met een track & trace code, ik heb alleen geen idee of die er ook sneller is. Zo, zijn jullie na al deze posts al overgehaald door Makeup Revolution en kunnen jullie niet wachten zelf een bestelling te plaatsen. Mij kriebelt het alweer nog een bestelling te plaatsen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. ja dankzij jou heeft dit merk mijn hart ook gestolen! op mijn blog toevallig ook een review vandaag! wat een prachtige producten heh? dit is ook een mooi palette!

  2. Prachtig palette, ben benieuwd of dit merk ook naar Nederland gaat komen, denk dat er serieus wel grond voor is. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *