Makeup Revolution Radiance Palette

 photo Makeup Revolution Radience Palette8_zpsvv9hbzhu.png

Ik moet jullie eerlijk toegeven dat ik eigenlijk helemaal niet zo een highlighter fan ben. Ik heb er meerdere in mijn stash zitten maar gebruik ze eigenlijk nooit. Sinds een tijdje vind ik dat daar wel eens verandering in kan komen. Sinds ik dit prachtige Makeup Revolution Radiance Palette heb met drie verschillende kleuren highlighter kan ik er niet meer vanaf blijven. Het geeft je zo een mooie glow, ik ben fan.

 photo Makeup Revolution Radience Palette_zps1nipw6qc.png

Makeup Revolution, het prachtige budgetmerk dat helaas niet in Nederland te koop is (in winkels dan, gelukkig wel in verschillende webshops). Ik ontdekte het denk ik een jaar geleden en deed een bestelling via de Engelse webshop en ik was meteen fan! Wat een prachtige producten hebben ze met een goede kwaliteit voor een fijne prijs. Dit palette scheen een dupe te zijn van het prachtige Hourglass Ambient Lighting palette. Geen verassing, want Makeup Revolution maakt graag dupes van mooie en duurdere make-up producten. Deze site heeft de kleuren met elkaar vergeleken en het ziet bijna het verschil niet!

 photo Makeup Revolution Radience Palette1_zps8d5qprlh.png

Het Makeup Revolution Radiance Palette zit in een vrij groot palette, veel groter dan dat ik eerst had verwacht. Maar als je hem opent snap je meteen waarom het palette aan de grote kant is. De pans zijn namelijk net zo groot als een gewone highlighter! Je kan er dus heel gemakkelijk met je kwast in! De verpakking is van stevig plastic en sluit goed. Of het handig is om mee te nemen onderweg weet ik niet omdat hij best groot is. Maar voor de rest bied hij wel alles, grote pans, stevige verpakking en een handige spiegel in de deksel.

 photo Makeup Revolution Radience Palette10_zpsjbqowysj.png

Op de achterkant van het palette vind je nog wat korte informatie, niet echt heel erg boeiend. Ik vind het wel jammer dat ze de losse kleuren niet genoemd hebben. Want je kunt deze drie kleuren namelijk ook los kopen (dan ben ik wel duurder uit) en dan hebben ze namen: Breath, Exhale en Glow. Het zijn echt drie prachtige mooie highlighters. Mocht je zoals ik niet zo gek van highlighter zijn, dan moet je zeker deze eens proberen!

 photo Makeup Revolution Radience Palette4_zpslonaydwd.png

Het palette is denk ik niet zo groot als mijn hand wat een behoorlijk formaat is. Als je het doosje opent komen er drie prachtige kleuren tevoorschijn die ideaal zijn om te gebruiken als highlighter! twee subtiele crème kleuren en meer een rosé gouden kleur, erg bijzonder!

 photo Makeup Revolution Radience Palette2_zps1v4xm3kq.png

De drie kleuren op een rij, zien ze er niet geweldig uit? Zelf vind ik de twee linker kleuren het mooist, maar ik denk dat rechts in de zomer ook wel heel erg mooi is. Om je huid (de naam zegt het al) een mooie Glow te geven. Ik heb de afgelopen tijd voornamelijk de linker twee gebruikt.

 photo Makeup Revolution Radience Palette7_zpsbal1klxd.png

Breathe

Hij ziet er erg transparant uit, maar op de huid heeft hij echt een kleurtje, heel erg mooi. Ik vind hem heel erg mooi om te gebruiken en het effect mag er zijn. Dee knalt echt van je huid af, het is net geen discobal effect. Dit is echt mijn favoriet van de drie, prachtig. Hieronder zie je zometeen swatches.

 photo Makeup Revolution Radience Palette6_zpsgkjlgrfw.png

Exhale

Dit is ook weer zo een mooie highlighter, alleen dan zonder een onderkleur. Deze breng je dus echt als een shimmerpoeder aan zonder dat het echt kleur afgeeft. Deze highlighter laat je gezicht echt stralen waar jij dat wil.

 photo Makeup Revolution Radience Palette5_zps4bsxzl7t.png

Glow

Voor nu vind ik hem iets te bruin, maar als het zonnetje straks gaat schijnen en de temperatuur weer omhoog gaat is dit de perfecte highlighter voor in de zomer om jezelf net even wat meer kleur te geven! Ik denk dat ik deze in de lente en zomer veel vaak ga gebruiken!

 photo Makeup Revolution Radience Palette9_zpsswx65mnu.png

Swatches, van links naa rechts: Breathe, Exhalve en Glow. Alle drie stuk voor stuk echt prachtige kleuren, dit palette bevat alleen maar pareltjes!

 photo Makeup Revolution Radience Palette11_zpsqxtnmzdp.png

Mijn wangen met alleen blush aangebracht (Max Factor Crème Puff Seductive Pink).

 photo Makeup Revolution Radience Palette12_zps1g7nzl0j.png

Daarna de Makeup Revolution highlighter in de kleur Breathe aangebracht, prachti! Ik ben echt onder de indruk, dit ziet er toch prachtig uit? De highlighter brengt echt ontzettend makkelijk en laat zich goed blenden waardoor je een natuurlijk resultaat kan creëren!

 photo Makeup Revolution Radience Palette13_zpsr8v3rayo.png

Full face! Hier zie je helaas niet zoveel van de highlighter, maar hij zit er dus wel écht! Ik snap niet dat ik zo lang zonder highlighter heb gekund, het is zo mooi!

 photo Makeup Revolution Radience Palette3_zpskjlsfhsd.png

Het Makeup Revolution Radiance Palette is te koop bij verschillende webshops in Nederland en natuurlijk online in hun Engelse webshop waar ze vaak ook leuke acties hebben. Het Makeup Revolution Radiance Palette kost € 10,85 en daar heb je dan drie highlighters voor met een totale inhoud van 15 gram. Los kosten ze € 6,78 dus wellicht is dit palette een betere oplossing als je ze alle drie erg mooi vindt!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  chucky1012
  21 februari 2015 at 06:05

  Mooi en heel handig.
  Ik heb nog nooit zoiets gebruikt en ben er erg benieuwd naar.

 • Reply
  Chinouk
  21 februari 2015 at 07:51

  Ah prachtig! Ik vind highlighter bij mezelf snel teveel als ik bijv. al een shimmery oogschaduw draag. Maar als dat niet het geval is pak ik graag mijn MAC Soft & Gentle erbij, een intense highlighter. Voor zachtere dagen gebruik ik het liefst mijn Guerlain Meteorites, deze geeft een zachte glow en is heel natuurlijk. Ik ben al tijdenlang benieuwd naar het Hourglass Ambient Lightening Palette, al is hij vrij prijzig. Misschien dat ik deze ervoor in de plaats bestel! Want het ziet er prachtig uit bij je :)

 • Reply
  BeautyOpinie
  21 februari 2015 at 07:57

  Wat een prachtig palette! Ik ben al een behoorlijke tijd heel erg fan van highlighter! Ik denk dat ik het toch wel elke dag draag. Dit is toch wel een heel fijne budget tip!

 • Reply
  Nienke
  21 februari 2015 at 08:45

  Bij makeupmusthaves.nl zijn ze goedkoper plus lagere verzendkosten Aranka.. Misschien een tip voor de volgende keer haha.. ik heb zelf het Hourglass palette maar als die op is, ga ik zeker deze halen! Heb nu ook het highlighter palette van Makeup Revolution met daarin ook de golden.. zo mooiii!!

  • Reply
   Aranka
   21 februari 2015 at 08:47

   Ja dat zag ik net ook! Maar had ze met andere dingen besteld die ze daar toen nog niet hadden, vandaar :)

 • Reply
  Beau
  21 februari 2015 at 09:07

  Wauw, ziet er goed uit! :) ik gebruik zelf geen highlighter.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  21 februari 2015 at 09:09

  De linker 2 vind ik ook het mooist, wat een prachtige glow geeft het op je huid!
  Liefs, Iris

 • Reply
  twinkelbella
  21 februari 2015 at 09:24

  Ik vind ze erg mooi uitzien. De laatste tijd gebruik ik zelf juist minder highlighter omdat ik het snel te veel vind. Deze highlighters vind ik nog vrij subtiel.

 • Reply
  Tessa
  21 februari 2015 at 09:24

  Ziet er prachtig uit! Ik gebruik highlighter eigenlijk alleen voor feestjes, omdat ik het anders allemaal een beetje too much vind worden, maar het misstaat je zeker niet!

 • Reply
  Anouk
  21 februari 2015 at 09:53

  Wauw wat een mooie highlighters! Het setje lijkt enorm op de Ambient light van Hourglass. Goed alternatief!

 • Reply
  Lotte
  21 februari 2015 at 10:08

  Die eerste twee vind ik echt heel mooi! De derde is inderdaad net iets te donker. Dat vind ik dan wel weer jammer aan zo’n palette, want dan gebruik je er eentje gewoon helemaal niet. Kunnen ze beter twee verschillende maken: 1 voor de lichte huid en 1 voor de donkerdere huid.

 • Reply
  Margot
  21 februari 2015 at 10:22

  Wat een leuke set en ze staan wel heel mooi!

 • Reply
  Tess
  21 februari 2015 at 10:32

  Echt zo mooi, prachtige dupe. Ik heb deze ook, maar in NL besteld bij http://www.makeupmusthaves.nl, daar is het palette nog goedkoper, 9.99 euro én lagere verzendkosten

 • Reply
  Mariëlle
  21 februari 2015 at 12:06

  Alweer zo’n leuk palette van dit merk, ik vind de glans héél mooi!

 • Reply
  Lys
  21 februari 2015 at 12:13

  Dit lijkt me een prachtig pallet!

 • Reply
  Diolifestyle
  21 februari 2015 at 12:32

  Hij is echt heel mooi!

 • Reply
  Nicolish
  21 februari 2015 at 12:38

  Wat een mooie highlighters. Ik vind het effect echt super mooi!

 • Reply
  Kirsty
  21 februari 2015 at 13:06

  Wat een mooi palette! De eerste twee vind ik erg mooi, alleen Glow is mij toch echt wat te donker af! Jammer, want daardoor zal ik het palette toch overslaan, vind het zonde als ik één kleur niet gebruik!

 • Reply
  mywickedweirdlife
  21 februari 2015 at 14:19

  Ik heb ze los maar ik vind ze prachtig! Mijn review komt van de week geloof ik online!

 • Reply
  Sjess
  21 februari 2015 at 14:44

  Ik ben normaal ook niet zo van de highlighters maar dit palette is echt geweldig. Heb em nu een paar weken en ik gebruik em echt elke dag. Ik gebruik de lichtste op de jukbeenderen en wenkbrauwbot en een van de andere twee over de wangen, neus, voorhoofd en kin. Echt een prachtig effect!

 • Reply
  Liza
  21 februari 2015 at 16:19

  Wat een mooie kleurtjes.
  Ik heb ook lange tijd geen highlighters gedragen, maar eenmaal eraan begonnen kan ik niet meer zonder. Het maakt je look net even iets specialer.

  Liefs, Liza

 • Reply
  Marjoleinee
  21 februari 2015 at 17:34

  Wauw dit palette is echt prachtige <3

 • Reply
  Nikki
  21 februari 2015 at 18:59

  Wat een mooi palette zeg!

 • Reply
  Johanneke
  21 februari 2015 at 19:10

  Van breathe had ik al gelezen dat hij erg mooi moest zijn, maar ook dat je hem over je hele gezicht kon gebruiken. Dat betwijfel ik maar vind het effect wel waanzinning mooi zeg! Alsof mijn wishlist nog niet groot genoeg was…

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  21 februari 2015 at 19:24

  Wauw, wat een prachtig palette! Makeup Revolution is echt een heel fijn merk.

 • Reply
  Miranda
  21 februari 2015 at 20:19

  Wat een prachtige highlighters <3

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 februari 2015 at 21:39

  Breathe ziet er op je gelaat prachtig uit!

 • Reply
  Shaz
  21 februari 2015 at 22:21

  Supermooi! Ik hoop echt dat ze meerdere varianten van dit palette gaan uitbrengen.

 • Reply
  Joyce van Dam
  22 februari 2015 at 09:10

  mooie kleuren!!!!

 • Reply
  lucindainwonderland
  22 februari 2015 at 11:49

  Zelf gebruik ik bijna altijd wel highlighter, staat net wat frisser vind ik. Deze is werkelijk prachtig. xxx Lucinda

 • Reply
  femketje
  22 februari 2015 at 18:27

  gorgeous palette ;D

 • Reply
  marit
  22 februari 2015 at 21:28

  Ik heb em ook! Ben er super blij mee, gekocht bij nederlandse webshop http://www.beauty88.nl
  Ze hebben niet alles maar wel veel van makeup revolution
  echt een fijn merk!

 • Reply
  Andrea
  23 februari 2015 at 19:51

  Ahhh, deze wil ik al een hele tijd zo graag hebben! Maar ik moet me inhouden, heb al zoveel highlighters ;)
  x

 • Reply
  Sarahdise
  25 februari 2015 at 12:15

  Lijkt me een heel mooi palet! Ik ben sinds anderhalf jaar helemaal into highlighter. Het kan je gezicht zo mooi oplichten <3

 • Laat een reactie achter