Zoek
Sluit dit zoekvak.

Makeup Revolution Pure Pigments

 photo MakeupRevolutionPurePigments_zps5f3f1628.png

Weer een review over het fantastische budget make-up merk Makeup Revolution. Je hebt het vast wel eerder bij mij zien voorbij komen en bij andere bloggers, want Makeup Revolution heeft echt de harten van Nederlandse beautyliefhebbers gestolen. Vandaag laat ik jullie een aantal kleuren pigmentpotjes zien. Kenmerkend daarvan is dat ze vaak heel erg mooi en goed gepigmenteerd zijn. Ik ben heel erg benieuwd naar deze!

 photo MakeupRevolutionPurePigments4_zpsd11139c4.png

Laat ik het maar meteen zeggen, eigenlijk heb ik een hekel aan losse pigment make-up producten. Ik vind het gewoon niet handig werken en het geeft een enorme bende – bij mij dan -. Of je krijgt niets uit de verpakking of de halve inhoud ligt ineens op je schoot. Ook willen losse pigments wel eens zorgen voor de nodige fall-out waardoor je mooie groene gekleurde wangen hebt in plaats van oogleden, ik ben er gewoon niet zo gek op. Maar toch wilde ik deze producten graag testen, al moet ik wel zeggen dat ze een tijdje op me moesten wachten.

 photo MakeupRevolutionPurePigments2_zps8f1a0e67.png

Makeup Revolution heeft een vrij groot assortiment met losse pigments, ik heb hier vier verschillende kleuren maar in totaal zijn er een stuk of tien kleuren te koop. Ze hebben een gehoorlijk grote verpakking met een inhoud van 1,5 gram wat natuurlijk heel weinig lijkt, maar je doet er zeker een hele tijd mee. De potjes hebben een handige draaidop met als een beveiliging een plastic sticker op de gaatjes als je hem voor het eerst wil gebruiken. Fijn want zo weet je in ieder geval dat niet de hele dop vol zit wil je hem voor het eerst gebruiken.

De potjes hebben allemaal een ‘handige’ doseer deksel met daarin gaatjes zodat je niet teveel product krijgt. Alleen ik vind dit gewoon totaal niet handig werken. De beste manier is om dit te gebruiken de deksel er weer op te doen en een paar keer voorzichtig schudden zodat er wat uit komt en dan weer voorzichtig de deksel er af te draaien. Alleen dan krijg je het volgende probleem, bij het ene potje zit de hele deksel vol en bij de andere is hij nog helemaal leeg. Het is altijd een heel geklieder, maar misschien moet je hier gewoon handig mee zijn en ben ik dat niet.

 photo MakeupRevolutionPurePigments3_zps29da01f7.png

Ik ontving vier verschillende kleuren die heel erg mooi bij elkaar passen en waar je een hele romantische look mee kan maken. Van links naar rechts zie je de volgende kleuren: Supreme, Cautious, Frenzy en Levity. Mooie nude tinten en paarse. De kleuren zijn ontzettend goed gepigmenteerd maar ik merk wel dat je meteen een stuk meer gebruikt dan met een gedrukte oogschaduw. En je hebt al snel fall-out daar moet je wel rekening mee houden.

 photo MakeupRevolutionPurePigments6_zps392278ce.png

Natuurlijk maakte ik ook nog voor jullie een look met de pigments. Hiervoor gebruik ik Supreme, Cautious en Levity. Ik skipte de roze kleur omdat ik hem dan wel heel erg heftig vond worden.

 photo MakeupRevolutionPurePigments5_zpsec79b22f.png

Hier de look, ik heb Levity over het hele ooglid aangebracht, Cautious in de crease en Supreme in de ooghoeken en onder het wenkbrauw. De kleuren hebben een hele goede pigmentatie en laten zich perfect met elkaar blenden zonder dat de kleur vervaagd, je kan er zeker heel erg goed mee werken.

 photo MakeupRevolutionPurePigments7_zpsb3360ef1.png

Look van dichtbij, ik vind het een heel erg mooi en subtiel effect hebben.

 photo MakeupRevolutionPurePigments1_zps10dbed67.png

De Makeup Revolution Pure Pigments zijn kwalitatief echt fantastische producten, alleen ik vind pigments in het algemeen gewoon niet prettig werken, doe mij dan maar een gewone oogschaduw. Maar ben je fan van pigments en wil je er nog wel wat leuke kleuren bij hebben dan kan ik ze je zeker aanraden. Gelukkig zijn ze ook nog eens ontzettend goedkoop, want een potje kost maar € 1,49. Makeup Revolution is sinds kort gewoon online te bestellen via de webshop van Makeup Musthaves met nog vele andere mooie producten!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Vandaag komt mijn bestelling met makeup Revolution producten binnen en de schade die ik heb aangebracht is best behoorlijk. Ik heb nog wel bij de pigmenten gekeken, maar heb niet het idee dat ik daar fatsoenlijk mee om zou kunnen gaan, ik heb ze dus laten liggen. xxx Lucinda

 2. Ze zien er wel heel erg mooi uit! Maar jammer dat ze gewoon niet fijn werken, ik kan al moeilijk omgaan met normale ogenshaduw, laat staan met pigments haha!
  Liefs, Tessa

 3. Wat ziet dat er mooi uit!
  Prachtige make-up look ;-)
  Ik ben ook zo een klungel die gemakkelijk zo een heel potje om zou laten vallen of veel te veel pigment op de ogen zou doen.
  Eerst dacht net als bij die van mac het kost nogal wat geld maar wat als het omvalt….
  Dat die van jou maar klein prijsjes zijn.
  Goed en duidelijk artikel.

  Xoxo

 4. Ik vind de kleuren erg mooi, maar voor mijzelf wat te subtiel. Daarvoor zou ik in de crease een donkere kleur aanzetten. De prijzen zijn wel echt heel fijn voor de kwaliteit!

 5. ik vind de look die je hebt gemaakt mooi! Subtiel maar toch met kleur, leuk! Voor mijzelf vind ik dit dan weer niets, laat ik eerst maar eens met vaste oogschaduw leren werken haha.

 6. De kleuren zijn erg mooi, ik persoonlijk zou alleen meer pigment verwachten van pigments. Maar voor een gewone frisse look zien deze er best goed uit!

 7. Pff, ik heb losse pigmenten van 2 andere merken gekregen (Barry M en da Vinci), ze zijn prima, maar ik gebruik ze maar zelden, domweg omdat het onhandig is en ik ook niet al te handig ben. Alleen als ik een keer veel tijd heb en uitgebreid wil make-uppen, dan gebruik ik ze. Even een snelle look voor ik ga werken, gaat echt niet met dit soort pigmenten. Zou ze daarom zelf nooit kopen, geef mij maar geperste oogschaduw: is een stuk makkelijker en sneller en je zit gegarandeerd niet vol pigment en ook het huis blijft er schoner bij,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *