Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Soms krijg je iets binnen waar je meteen op slag verliefd op raakt. Zo ook bij dit nieuwe blush palette van Makeup Revolution. Het is een vrij groot palette met daarin acht verschillende kleuren blush met een betoverd mooi patroon. Ik kon niet wachten om met dit mooie palette aan de slag te gaan en jullie hier meer over te vertellen.

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Het merk Makeup Revolution kennen we volgens mij nu allemaal wel. Ik vertelde er denk ik als eerste Nederlandse blogger over toen het net nieuw in Engeland was en al snel werden jullie net zoals ik erg enthousiast. Het lopende vuurtje ging snel en en zelfs zo snel dat Etos het tegenwoordig ook verkoopt in prachtige schappen.

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Zo een mooi en goedlopend merk blijft zich natuurlijk vernieuwen en ontwikkelen. Het merk staat bekend om zijn prachtige en kwalitatief goede paletten die voor een prima prijs te koop zijn. Vanaf nu kunnen we daar dus ook het Blush Queen palette aan toevoegen. Tenminste, dat hoop ik!

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Ik denk dat ik niet de enige ben die dit palette er fantastisch vind uitzien. De kleuren betoveren je meteen en het prachtige patroon maakt het helemaal af. Het zorgt er ook voor dat geen enkel palette hetzelfde is qua uiterlijk. De kleuren zijn natuurlijk wel vrijwel identiek aan elkaar.

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Het palette heeft acht verschillende tinten en zo op het eerste gezicht vind ik de kleuren best wel op elkaar lijken, er zit niet echt een hele grote diversiteit in de kleuren. Maar zometeen als ik de swatches aan jullie laat zien komt het helemaal goed. Schrik er dus ook niet van dat de beelden op internet – package shots – anders zullen zijn dan in het echt.

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Het palette bevat zoals de omschrijving zegt verschillende kleuren blushes en highlighters. Je hebt de keuze uit lichte tinten, donkere tinten, een warme ondertoon of een koelere ondertoon. Je kunt dus echt elke kant op met dit palette, dat vind ik erg prettig. De pans zijn trouwens groot genoeg voor je blush kwast en de textuur is lekker romig en zacht.

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Swatches van de eerste rij met wat lichtere tinten. Bij mij zijn het vooral echt roze tinten, maar zie bij anderen dat deze lichter zijn en meer als een highlighter werken. Zoals ik al zei, door het patroon en de samenstelling is geen enkel palette hetzelfde. Alleen de kwaliteit is zeker dik in orde.

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

En dan de onderste rij met meer knallende kleuren. De kleuren in het palette lijken vrij veel op elkaar maar met een swatch zie je inderdaad dat het totaal andere kleuren zijn. Maar wel hele mooie kleuren met een goede pigmentatie.

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Op mijn wangen heb ik heel subtiel de derde kleur van boven gebruikt, maar door het grijze weer van de afgelopen dagen kun je helaas het effect niet heel goed zien. Maar het effect mag er zeker wezen en ziet er erg natuurlijk uit. De kleuren brengen makkelijk aan op de huid en blenden ook erg goed. Ik ben zeker positief!

Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette

Ik vind het Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette echt een pareltje voor in je make-up collectie en voor de prijs van maar € 8,95 hoef je het zeker niet te laten. Daar krijg je acht prachtige kleuren blush voor in een heel handig palette met goede kwaliteit. Het Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette is te koop bij onder andere Boozyshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  chucky1012
  17 november 2016 at 06:02

  Wauw deze kleuren zijn prachtig en springen er dan ook goed uit ;-)
  Ik zou het zeker zelf kopen….

  Xoxo

 • Reply
  Inge
  17 november 2016 at 07:13

  Hoi Aranka,
  Ik zou graag wat minder productfoto’s zien (nu 7 ongeveer dezelfde foto’s) en wat meer foto’s van het product op je gezicht. Ik heb nu totaal geen idee hoe de blushes op het gezicht eruit zien.
  Tipje ;) verder goed geschreven hoor en mooi pallet!

 • Reply
  Sandra
  17 november 2016 at 07:27

  Wauw wat een prachtig palette zeg!

 • Reply
  Susan
  17 november 2016 at 07:53

  Wat een pareltje dit palette!

 • Reply
  Vanessa
  17 november 2016 at 08:06

  Wauw, dit is echt een prachtige blush palette!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  17 november 2016 at 08:19

  Wauw, mooi palette! Inderdaad absoluut niet duur voor 8 blushes!

 • Reply
  Julie
  17 november 2016 at 08:27

  Wat een prachtig palette! Die zou je alleen al willen om naar te kijken! :-) Ik vind MUR echt zo’n tof merk met betaalbare producten!

 • Reply
  Desirée
  17 november 2016 at 08:49

  Ik ben bang dat ik met mijn lichte huid er maar een paar zou gebruiken en vind het dan alsnog zonde. Maar zeker een mooi palette!

 • Reply
  Svenja
  17 november 2016 at 09:12

  Oh wauw, de blush kleuren vallen op je huid inderdaad heel anders en diverser uit, super mooi. Alle kleuren spreken mij ook erg aan. En wat een fijne prijs voor een palette met zoveel kleuren, ideaal! <3

 • Reply
  priscilla
  17 november 2016 at 09:16

  Het is inderdaad echt een prachtig palette. Met mijn lichte huid draag ik weinig roze als blush. Een palette met perzik tinten zou beter bij mij passen :)

  • Reply
   Yvonne
   17 november 2016 at 10:51

   Maar je hebt roze en roze. :-) Warmroze staat mij ook veel beter dan koelroze. Als je een lichte huid hebt met een warme ondertoon kan lichtroze met een gele ondertoon juist heel fris staan! Bijv. Mac Pinch O peach of Mac Well Dressed. Tipje..:)

 • Reply
  Jorinde
  17 november 2016 at 10:04

  Wat een mooi palette zeg! Prachtige kleurtjes!

 • Reply
  Yvonne
  17 november 2016 at 10:53

  Ziet er heel mooi uit zeg! En dat voor dat geld…?

 • Reply
  Varenka
  17 november 2016 at 11:05

  Heel mooi ….

 • Reply
  rachel
  17 november 2016 at 11:39

  weer een mooie en dat voor een leuk prijsje :D

 • Reply
  nicolished
  17 november 2016 at 13:40

  Om een of andere aparte reden was ik eerst heel erg fan van dit merk maar heb ik er nu een lichte afkeer tegen. Ik weet niet precies waarom want het palette is echt heel erg mooi, het heeft een fijn prijsje en het ziet er goed uit, maar het trekt me gewoon niet. Wel een hele fijne review hoor!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  17 november 2016 at 15:25

  Wauw! Het palette ziet er echt super uit! Ik ben ook enorm fan van Make up Revolution. Ik vraag me alleen wel af of ik alle kleuren uit dit palette zou gebruiken. Ik ben tegenwoordig erg fan van een palette van hun waar een bronzer, blush en highlighter in zit. Super handig om mee te nemen op reis.

 • Reply
  Catherine
  17 november 2016 at 15:54

  Wooow wat een prachtig palletje! Ik ben helemaal weggeblazen zeg. Helaas gebruik ik niet zo veel blush, maar deze is werkelijk geweldig!

 • Reply
  Mariska
  17 november 2016 at 18:42

  Ik vind het wel een heel mooi palette, ook om te zien!

 • Reply
  Sara | MevrouwMiauw
  17 november 2016 at 20:15

  Wauw, wat een mooi palette. De swatches laten zien dat de blushes zeker divers zijn. Iets wat je op het eerste oog niet zou zeggen.

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  17 november 2016 at 21:53

  Heel mooi palette en een hele fijne prijs! er zitten zeker mooie tinten tussen

 • Reply
  femketje
  17 november 2016 at 22:13

  wauw :D ik vind de kleuren echt super pretty!

 • Reply
  Naomi
  18 november 2016 at 11:03

  Ziet er mooi uit en zeker voor die prijs!

  x

 • Laat een reactie achter