Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Makeup Revolution 1 Million Palette

Makeup Revolution 1 Million Palette

Laatst kreeg ik weer een prachtig palette van het merk Revolution binnen, het 1.000.000 of ook wel 1 Million Palette. Dit palette is geinspireerd op de meest populaire kleuren van het merk en samengebracht in één palette met acht verschillende kleuren. Het doosje ziet er in ieder geval al erg leuk uit en ben nu heel erg benieuwd naar de binnenkant. Maar dat komt vast goed want Revolution heeft vaak prachtige producten.

Makeup Revolution 1 Million Palette

Volgen jullie mij al op Instagram?

Ik denk dat velen het merk al wel kennen. Revolution is een budgetmerk uit Engeland wat eerst alleen online te koop is maar tegenwoordig ook gewoon bij de Kruidvat en Trekpleister. Het doosje heeft een langwerpige vorm en is mooi slank vormgegeven. Ideaal dus om mee te nemen in je toilettas of als handig compact palette klaar te leggen bij je dagelijkse make-up! Het doosje sluit stevig met een klik verpakking en kan wel tegen een stootje.

Makeup Revolution 1 Million Palette

Makeup Revolution 1 Million Palette

Als je het doosje open maakt zie je acht prachtige kleuren die inderdaad heel erg mooi zijn, snap wel waarom dit populaire kleuren zijn. Het palette heeft naast de acht kleuren oogschaduw ook nog een handige spiegel in de deksel. De kleuren hebben ook een leuke opdruk met de naam van het palette. De oogschaduws hebben een hele zachte en romige structuur waardoor het meteen heel veel kleur afgeeft. De eerste indruk is zeker positief!

Makeup Revolution 1 Million Palette

Hier zie je de swatches van de acht verschillende kleuren en het eerste wat mij opvalt is dat de pigmentatie echt heel erg goed is! Voor een palette van maar € 4,95 sta ik wel echt versteld, het ziet er ontzettend goed uit! De kleuren hebben afwisselend een matte en shimmer finish wat het extra leuk maakt. Ook de matte kleuren hebben een hele goede pigmentatie, vaak zie je bij goedkopere paletten dat de kwaliteit van matte kleuren echt tegenvalt maar dat is hier niet het geval.

Makeup Revolution 1 Million Palette

Makeup Revolution 1 Million Palette

Hier heb ik een look gemaakt met het oogschaduw palette. Waar ik nog een beetje bang voor was ik wel waar, tijdens het blenden vervagen de kleuren wel behoorlijk. Je moet na het blenden de kleuren toch nog weer een beetje aanzetten om de intensiteit te krijgen. Maar heb je dat eenmaal gedaan heb je een prachtig resultaat! En voor dat geld wil ik eigenlijk helemaal niet klagen.

Makeup Revolution 1 Million Palette

Het Makeup Revolution 1 Million Palette is te koop voor € 4,95 bij onder andere Boozyshop. Of de Kruidvat en Trekpleister dit palette in hun assortiment hebben durf ik niet te zeggen, maar je zou altijd kunnen kijken. Wat vinden jullie van dit mooie en budgetvriendelijke palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Ik ben er ook voor gevallen omdat het zo goedkoop was. Maar eerlijk gezegd valt de kwaliteit dan toch nog tegen. Wel mooie paletten voor jonge meiden om mee te experimenteren. Maar voor ouwe tutten zoals ik is het ook niet bedoelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *