Zoek
Sluit dit zoekvak.

Make-up verpakkingen bewaren

Luxe producten, ik hou ervan! Jammer dat je er meestal zoveel geld voor moet neertellen. Maar daar krijg je dan meestal wel wat voor terug. Een prachtig product en een mooie verpakking. Alleen die verpakkingen geven al een gevoel van luxe! Je voelt hem dus al aankomen, de verpakkingen.. Ja die bewaar ik. Zijn er met mij nog meer verpakking verzamelaars?

Misschien is verzamelen niet het goede woord, maar ik kan de verpakkingen van mijn make-up en parfum producten gewoon niet weggooien. Ik vind het gewoon mooi om ze te hebben. Waarom weet ik niet, want op dit moment worden ze alleen als kast vulling gebruikt. Hier op de foto’s zie je nog lang niet alles maar wel een hele hoop. Ik kan gewoon niet de Chanel of MAC doosjes weggooien. Misschien komt het ooit nog wel eens van pas? You never know!

Wat er nou zo mooi aan de verpakkingen is weet ik niet, wat ze zijn eigenlijk allemaal zwart met in het wit het merk erop gedrukt. Chanel heeft dan als extra’tje nog een gouden rand aan de onderkant. Misschien moet ik na dit artikel maar eens na gaan denken om dit toch allemaal weg te gaan gooien, want mijn kast ligt er helemaal vol mee! Ik twijfel nog wel of ik dat kan!

Hoe zit het met jullie, bewaren jullie ook de verpakkingen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

 1. Ik laat het altijd heel lang om het product zelf zitten :P maar zodra ik het zat ben meestal is dat na drie maaanden ofzo dan gooi ik het weg

 2. Ziet er mooi uit! Ik heb ook wel een aantal verpakkingen die ik niet kan weggooien. Zoals bijvoorbeeld een giftset doos van een parfum. Maarja, wat doe je er uit eindelijk mee? :)

 3. Ik gooi de verpakkingen altijd meteen weg! Heb al te weinig ruimte in ons appartement dus zou alleen maar kostbare ruimte innemen haha! Bij sommige dingen vind ik het wel een beetje jammer, zoals de leuke doosjes van de Sleek I-divine palettes (en dan vooral die van de limited editions), maargoed ik doe er verder toch niks mee.

 4. Ik bewaar mijn producten in de verpakkingen, ja lekker logisch om elke keer als je een parfum nodig bent om die dan uit de verpakking te halen :mrgreen: . Ik ben misschien nog wel en keer van plan om alle voorkanten van de verpakkingen (dus de mooie kant) uit te knippen en dan op een groot bord te plakken en in te lijsten zodat je een soort van schilderij krijgt. Maar dan wil ik eerst nog een mooie MAC en Chanel verpakking :)

 5. Ja, ik bewaar alle mooie, luxe verpakkingen! Ik weet niet waarom.
  maar oke. Ik heb al die verpakkingen dus in van die doosjes haha!

 6. Heb er echt HEEL lang over na moeten denken, maar heb toch m’n Inglot verpakkingen weg gegooid, want ik heb al zo ontzettend veel prullen en weinig ruimte :-/

 7. bij een luxe product vind ik het wel bijzonder dat ik het koop omdat je er wat meer voor moet betalen dus waarom dan wat weggooien?

 8. ahahah ik dacht dat ik raar was. Ik doe dat ook bij vooral luxe merken. Als ik dat product van dat doosje een tijd niet gebruik dan doe ik het terug in het doosje en leg ik het bij me stash.

 9. mijn parfums heb ik ook nog met doosje! ik denk dat als ik duurdere producten koop ik ook de doosjes ga bewaren! ik snap je totaal!

 10. Ik hield ze eerst er nog een tijdje om heen,maar op een gegeven moment gaan ze toch hartstikke stuk. Ik gooi ze nu gewoon meteen weg! Behalve van mijn Chanel nagellak. Het doosje zit er nog netjes om heen

 11. Ik bewaar de doosjes niet,maar spaar lege parfumflesjes.
  ik heb er inmiddels rond de 2000 en ga vrolijk door met sparen!
  mocht iemand nog iets hebben en anders toch weggooien denk aan mij;-)
  mijn emailadres is jolandavdbunt@hotmail.com ik spaar ook miniaturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *