Make-up verpakkingen bewaren

Luxe producten, ik hou ervan! Jammer dat je er meestal zoveel geld voor moet neertellen. Maar daar krijg je dan meestal wel wat voor terug. Een prachtig product en een mooie verpakking. Alleen die verpakkingen geven al een gevoel van luxe! Je voelt hem dus al aankomen, de verpakkingen.. Ja die bewaar ik. Zijn er met mij nog meer verpakking verzamelaars?

Misschien is verzamelen niet het goede woord, maar ik kan de verpakkingen van mijn make-up en parfum producten gewoon niet weggooien. Ik vind het gewoon mooi om ze te hebben. Waarom weet ik niet, want op dit moment worden ze alleen als kast vulling gebruikt. Hier op de foto’s zie je nog lang niet alles maar wel een hele hoop. Ik kan gewoon niet de Chanel of MAC doosjes weggooien. Misschien komt het ooit nog wel eens van pas? You never know!

Wat er nou zo mooi aan de verpakkingen is weet ik niet, wat ze zijn eigenlijk allemaal zwart met in het wit het merk erop gedrukt. Chanel heeft dan als extra’tje nog een gouden rand aan de onderkant. Misschien moet ik na dit artikel maar eens na gaan denken om dit toch allemaal weg te gaan gooien, want mijn kast ligt er helemaal vol mee! Ik twijfel nog wel of ik dat kan!

Hoe zit het met jullie, bewaren jullie ook de verpakkingen?

Dit vind je misschien ook leuk

31 reacties

 • Reply
  Myrthe
  8 juli 2011 at 07:14

  Ik laat het altijd heel lang om het product zelf zitten :P maar zodra ik het zat ben meestal is dat na drie maaanden ofzo dan gooi ik het weg

 • Reply
  Alyssa
  8 juli 2011 at 07:15

  Meestal bewaar ik ze een tijdje en daarna gooi ik ze weg.

 • Reply
  Paola
  8 juli 2011 at 08:05

  Ik bewaar wel al mijn doosjes van de producten die ik nog gebruik.. Zoals parfum tandpasta en lipsticks..

 • Reply
  Sharon
  8 juli 2011 at 09:07

  Ik bewaar ze ook altijd haha, een hele la vol!

 • Reply
  Mandy
  8 juli 2011 at 09:24

  Ik bewaar ook altijd de doosjes ;)

 • Reply
  gerrianne
  8 juli 2011 at 09:30

  Haha dit herken ik! Meestal bewaar ik ze altijd en dan een jaar later dan gooi ik ze toch weg. Het blijft leuk om het te bewaren. Leuk artikel ;D

 • Reply
  Mariska
  8 juli 2011 at 09:35

  Ziet er mooi uit! Ik heb ook wel een aantal verpakkingen die ik niet kan weggooien. Zoals bijvoorbeeld een giftset doos van een parfum. Maarja, wat doe je er uit eindelijk mee? :)

 • Reply
  emma
  8 juli 2011 at 10:09

  ik bewaar het altijd wel, maar gooi het later weer weg haha

 • Reply
  Manon
  8 juli 2011 at 10:46

  Ik gooi de verpakkingen altijd meteen weg! Heb al te weinig ruimte in ons appartement dus zou alleen maar kostbare ruimte innemen haha! Bij sommige dingen vind ik het wel een beetje jammer, zoals de leuke doosjes van de Sleek I-divine palettes (en dan vooral die van de limited editions), maargoed ik doe er verder toch niks mee.

 • Reply
  Astrid
  8 juli 2011 at 10:57

  Ik bewaar mijn producten in de verpakkingen, ja lekker logisch om elke keer als je een parfum nodig bent om die dan uit de verpakking te halen :mrgreen: . Ik ben misschien nog wel en keer van plan om alle voorkanten van de verpakkingen (dus de mooie kant) uit te knippen en dan op een groot bord te plakken en in te lijsten zodat je een soort van schilderij krijgt. Maar dan wil ik eerst nog een mooie MAC en Chanel verpakking :)

 • Reply
  Yara
  8 juli 2011 at 11:00

  Ik bewaar alleen van parfum de verpakkingen zodat het langer goedblijft :-)

 • Reply
  Shelley
  8 juli 2011 at 11:04

  Ik laat meestal het doosje erom heen zitten.. :smile:

 • Reply
  Silva
  8 juli 2011 at 11:25

  Ik bewaar verpakkingen best vaak – maar na een tijdje gooi ik ze weg ^^

 • Reply
  Esmay
  8 juli 2011 at 11:52

  Ja, ik bewaar alle mooie, luxe verpakkingen! Ik weet niet waarom.
  maar oke. Ik heb al die verpakkingen dus in van die doosjes haha!

 • Reply
  Claudia
  8 juli 2011 at 12:35

  Heb er echt HEEL lang over na moeten denken, maar heb toch m’n Inglot verpakkingen weg gegooid, want ik heb al zo ontzettend veel prullen en weinig ruimte :-/

 • Reply
  Roos
  8 juli 2011 at 13:01

  Ik bewaar geen verpakkingen, maar ik koop ook bijna nooit dure make-up.
  Ik bewaar wel mijn lege parfum flesjes.

 • Reply
  Charlotte
  8 juli 2011 at 13:03

  Ik bewaar geen kartonnen verpakkingen, alleen parfumflessen.

 • Reply
  Nicky
  8 juli 2011 at 13:12

  Ik gooi ze allemaal meteen weg :)

 • Reply
  Stephanie
  8 juli 2011 at 13:33

  Ik heb precies hetzelfde. Geen idee waarom ik het doe, maar ik vind het gewoon zonder om ze weg te gooien hihi.

 • Reply
  LottedeJ
  8 juli 2011 at 13:58

  Ik bewaar ze meestal een tijdje, en gooi ze daarna weg.

 • Reply
  Fre
  8 juli 2011 at 15:09

  bij een luxe product vind ik het wel bijzonder dat ik het koop omdat je er wat meer voor moet betalen dus waarom dan wat weggooien?

 • Reply
  Marieke
  8 juli 2011 at 16:18

  ook gooi ze meteen weg, eerst ik hield ze ook bij maar uiteindelijk doe je er niets mee!

 • Reply
  Miranda
  8 juli 2011 at 17:01

  Ik bewaar ze ook vaak , haha :)

 • Reply
  Moniek
  8 juli 2011 at 20:53

  Ik bewaar ook altijd zulke verpakkingen, ook al doe ik er niks mee en ligt het maar in m’n kast haha

 • Reply
  nono
  8 juli 2011 at 23:10

  ahahah ik dacht dat ik raar was. Ik doe dat ook bij vooral luxe merken. Als ik dat product van dat doosje een tijd niet gebruik dan doe ik het terug in het doosje en leg ik het bij me stash.

 • Reply
  Romy
  10 juli 2011 at 19:21

  mijn parfums heb ik ook nog met doosje! ik denk dat als ik duurdere producten koop ik ook de doosjes ga bewaren! ik snap je totaal!

 • Reply
  Evelien
  10 juli 2011 at 22:59

  Ik gooi ’t altijd weg, wat moet ik ermee? :P

 • Reply
  Eline
  11 juli 2011 at 09:58

  ik bewaar ze ook altijd maar mijn moeder doet ze vaak wel… :cry:

 • Reply
  Kelly
  12 juli 2011 at 10:21

  Ik hield ze eerst er nog een tijdje om heen,maar op een gegeven moment gaan ze toch hartstikke stuk. Ik gooi ze nu gewoon meteen weg! Behalve van mijn Chanel nagellak. Het doosje zit er nog netjes om heen

 • Reply
  Kimberley
  21 juli 2011 at 17:37

  O nee, verschrikkelijk, ik gooi het allemaal gelijk weg. Ik kan niet zo goed tegen rommel.

 • Reply
  jolanda
  28 februari 2013 at 16:31

  Ik bewaar de doosjes niet,maar spaar lege parfumflesjes.
  ik heb er inmiddels rond de 2000 en ga vrolijk door met sparen!
  mocht iemand nog iets hebben en anders toch weggooien denk aan mij;-)
  mijn emailadres is jolandavdbunt@hotmail.com ik spaar ook miniaturen!

 • Laat een reactie achter