Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

Laatst kreeg ik een pakketje van Make-Up Studio opgestuurd, een merk waar ik eigenlijk amper ervaring mee heb. Ik ken het merk door andere bloggers en weet dat het hele mooie en kwalitatief goede producten heeft. Alleen zelf heb ik nog nooit iets van het merk geprobeerd. Ze stuurde me onder andere een prachtige nude matte lipstick toe die helemaal in mijn straatje past. Je raadt het al, deze lipstick moest uitgebreid getest worden.

Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

Nog even een kleine introductie van het merk, altijd leuk om wat achtergrond informatie te weten over een merk wat je niet zo goed kent. Make-Up Studio is een Nederlands merk dat opgericht is in 1980 in het prachtige Amsterdam. Het merk wilde iets anders, niet meer het saaie en veilige gevoel van make-up laten zien, maar meer de kleurrijke en vrolijke kant. En waar kan dat in Nederland nou beter dan in Amsterdam. Zo is het merk begonnen voor eerst alleen de studio’s en daarna als merk voor de consument.

Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

Ik ontving dus een prachtige lipstick in een luxe doosje dat me een beetje aan MAC en vergelijkbare merken doet denken. Ik vind het er erg mooie en luxe uitzien, totaal niet goedkoop. Nou is Make-Up Studio ook niet het goedkoopste merk maar wel een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld MAC. Op het eerste oog een positieve ervaring!

Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

Heel veel boeiends vinden we eigenlijk niet op het doosje, alleen als je het doosje wat draait de naam van het product. Dit is de matte lipstick in de kleur Nude Nirvana, die ik echt prachtig vind. Waarom zie je zo! Voor de rest is het doosje erg simpel gehouden, fijn, niet te veel poespas.

Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

De lipstick huls heeft een normale grootte en is gemaakt van mat plastic, wat natuurlijk goed bij de matte lipstick zelf past. In het midden vind je het logo van het merk bedrukt in gouden letters. Het plastic voelt helaas wel vrij licht en goedkoop aan, dat vind ik wel minder.

Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

Voor de rest is de huls prima, je kunt hem zonder je zorgen te maken opbergen in je tas want de dop sluit stevig. En op het eerste gezicht ziet de huls het hartstikke mooi en luxe uit, beetje jammer alleen van het gevoel.

Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

En als we de lipstick uit de verpakking draaien zie je daar een prachtige kleur tevoorschijn komen waar ik spontaan verliefd op ben. Dit zijn de kleuren waar mijn hartje sneller van gaat kloppen en dan helemaal als ze ook nog eens matte zijn. Ik vind hem echt prachtig, hopelijk is hij ook prachtig op de lippen.

Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

De lipstick heeft een vrij spitse vorm waardoor je hem best makkelijk kan aanbrengen vind ik zelf. Wel vind ik de structuur erg droog waardoor hij daardoor niet echt heel lekker aanbrengt. Je moet hem als het ware echt over je lippen trekken in plaats van laten glijden. Dat vind ik een minpuntje.

Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

Na tig lagen ziet de swatch er erg mooi en rijk gekleurd uit. Omdat hij zo droog is moet je echt een paar keer over de huid gaan om hem echt dekkend te krijgen, maar daarna ziet hij er wel erg mooi uit!

Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

En dit is hem dan op mijn lippen, heel erg mooi! Desondanks dat hij niet zo fijn aanbrengt als een MAC of een Urban Decay zit hij toch wel heel erg mooi en is het matte effect goed gedaan.

Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

Stiekem had ik verwacht dat de lipstick heel droog en trekkerig zou aanvoelen op mijn lippen, maar daar is niets van waar, hij voelt juist heel comfortabel. De matte lipstick hecht zich niet heel erg aan je lippen en daarom moet je hem dus wel af en toe bijwerken. Maar het is ook niet zo dat hij na een hapje eten en drinken al meteen weg is.

Make-Up Studio Lipstick Matte Nude Nirvana

Ik vind de Make-Up Studio Lipstick Matte in de kleur Nude Nirvana heel erg mooi, ik ben er zelfs een beetje verliefd op. Het enige jammere vind ik dat hij wat stroef en trekkerig aanbrengt. Maar als hij eenmaal zit dan zit hij ook perfect. De Make-Up Studio Lipstick Matte in Nude Nirvana kost € 15,90. Make-Up Studio is onder andere in hun eigen winkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven te koop, maar je kunt het natuurlijk ook online bestellen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  chucky1012
  10 augustus 2016 at 08:06

  De kleur is mooi en staat je goed.
  Prachtige foto’s.

  Xoxo

 • Reply
  Janniek's way of beauty
  10 augustus 2016 at 08:11

  Wauw wat een super mooie kleur! Echt een fijne review :)

 • Reply
  priscilla
  10 augustus 2016 at 08:32

  Ik vind de lipstick er echt sùper uitzien! Mooie kleur.

 • Reply
  Sandra
  10 augustus 2016 at 10:24

  Prachtig kleurtje zeg, staat je erg goed!

 • Reply
  Varenka W
  10 augustus 2016 at 16:50

  Vind het merk wel fijne lipsticks hebben, maar het super wow effect blijft wel weg bij mij.
  Ik betaal liever een paar euro meer voor een Urban Decay of MAC lipstick denk ik.
  Maar deze kleur staat jouw wel super goed hoor.

 • Reply
  Melissa
  10 augustus 2016 at 18:08

  Ik kende dit merk nog nog niet! Het is in ieder geval een kleur dat ik ook zou kiezen :)

 • Reply
  Mariska
  10 augustus 2016 at 21:05

  Ik vind het een hele mooie kleur en staat je mooi :)

 • Reply
  femketje
  10 augustus 2016 at 22:31

  ik vind de tint wel erg pretty :D

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  10 augustus 2016 at 22:51

  Mmh, ik ben niet helemaal weg van de kleur. Wel leuk dat ie fijn aanvoelt!

 • Reply
  Kaylani
  29 augustus 2016 at 12:55

  Prachtige kleur!

 • Laat een reactie achter