Magnum Pink Raspberry & Black Espresso

Het is jullie vast niet ontgaan, Magnum heeft twee verleidelijke nieuwe smaken Pink Raspberry en Black Espresso, beide met een heel andere smaak. Met de zomer in het vooruitzicht is het geen overbodige luxe om ons af en toe te trakteren op een verkoelend en vooral lekker ijsje. Afgelopen week was er een speciaal Magnum Pink & Black feestje en ik deel graag met jullie de aftermovie! Kies jij voor de lekkere zoete Pink variant of verwen jij jezelf liever met de Black? Geef mij de Pink Raspberry maar, jum!

Dit is een gesponsord artikel.

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Femke
  3 juni 2015 at 16:20

  Pink raspberry, zeker weten!! Lekker zomers!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  3 juni 2015 at 16:25

  Ik ben echt fan van de Pink, echt heeeerlijk!
  Liefs, Iris

 • Reply
  melana
  3 juni 2015 at 16:39

  jaaa die smaak lijkt ons ook echt lekker!

 • Reply
  Tessa
  3 juni 2015 at 16:50

  Ik vind black espresso veeeel lekkerder!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  3 juni 2015 at 19:20

  Pink vind ik heerlijk! Black heb ik nog niet geproefd

  XO

 • Reply
  lucindainwonderland
  3 juni 2015 at 22:04

  Wil ze ook nog wel gaan proberen, maar denk niet dat espresso een hit bij mij wordt…. De Raspberry des te meer. xxx Lucinda

 • Reply
  chucky1012
  4 juni 2015 at 07:31

  Leuk event!
  Het roze ijsje lijkt me zo lekker ;-)

 • Reply
  linda
  4 juni 2015 at 13:21

  Wegens meer en meer tekort aan cacao in de wereld, heeft ook Magnum bespaart op zijn chocolade. Ik had de Black Expresso geprobeerd, misschien ligt het aan het model van deze soort maar de korst is flinterdun geworden. Waar is het 0.50 cm dikke chocolade korst?!

  • Reply
   gita
   4 juni 2015 at 17:47

   Vreemd! Pink raspberry heeft wel een dikke vette chocoladelaag!

 • Reply
  Isa
  4 juni 2015 at 22:32

  Doe mij maar espresso! Pink raspberry is ook lekker, maar hij doet me heel erg denken aan boerenyoghurt met aardbei en de chocolade die erom heen zit laat me denken aan de Mickey Mouse ijsjes van vroeger!

 • Laat een reactie achter