Search
Close this search box.

MAC ZAC POSEN Lipstick

MAC ZAC POSEN Lipstick

In samenwerking met de Amerikaanse designer Zac Posen komt MAC weer met een nieuwe limited edition. Een collectie die mij wel aanspreekt. Het is een vrij simpele collectie maar met hele mooie en tijdloze items die voor iedereen wel geschikt zijn. Ik kreeg een prachtige lipstick toegestuurd die ik jullie graag wil laten zien. Want niet alleen de lipstick is mooi, ik vind de verpakking ook erg mooi!

MAC ZAC POSEN Lipstick

Bron beeld: Beautyscene

Dit is een groot deel van de collectie. Er is ook nog transparante poeder, een eyeliner en een aantal accessoires. Ik vind de collectie bescheiden, maar toch heel erg mooi met goede basics die bij iedereen welkom zijn. Ik vind het oogschaduw palette ook echt een pareltje. Als ik al niet ik weet niet hoeveel paarse kleuren in mijn bezit had, had ik hem gekocht.

MAC ZAC POSEN Lipstick

MAC ZAC POSEN Lipstick

Ik kreeg de lipstick opgestuurd die ze ook op het campagnebeeld van MAC Zac Posen gebruiken. Een bijzondere koraalkleurige lipstick waar je wel van moet houden of durven te dragen. Maar de huls maakt al veel goed. Ik dacht eerst dat het een dop was met een magnetische sluiting (ook omdat de lipstick best zwaar is) maar het is gewoon een simpele klik dop die stevig sluit.

MAC ZAC POSEN Lipstick

Zac Posen heeft gekozen om een groen/grijzige verpakking te gebruiken met mat gouden accenten, ik vind het ontzettend chique staan. Ik heb echt het idee dat ik een luxere versie van MAC in mijn handen heb.

MAC ZAC POSEN Lipstick

MAC ZAC POSEN Lipstick

Ook de kleur lipstick is natuurlijk bijzonder en luxe. Het is wel een kleur waarbij ik aan welgestelde vrouwen moet denken. Het is de kleur Darling Clementine, ook een hele chique naam. De kleur kun je het beste omschrijven als een beetje oud rood met een vleugje oranje, een koraaltint dus. Het is wel een kleur die je moet staan, ik denk dat het vooral heel erg mooi is met bruin of roodharige dames met een hele lichte huid.

MAC ZAC POSEN Lipstick

De finish van de lipstick is matte en dat geeft wel even wat extra’s aan de lipstick, ik denk dat dat meer met de kleur doet dan dat hij glanzend was geweest. De lipstick in de huls ziet er voor de rest hetzelfde uit als alle andere MAC lipsticks en heeft dezelfde kenmerkende vanille geur.

MAC ZAC POSEN Lipstick

Zoals we van MAC gewend zijn glijdt de lipstick echt over de huid heen en laat hij meteen een ontzettend goede en dekkende kleur achter. Ondanks dat het een matte lipstick is brengt hij hartstikke makkelijk en simpel aan. Als een soort van boter op je lippen.

MAC ZAC POSEN Lipstick

Wat ik altijd prettig vind aan matte MAC lipsticks is dat ze je lippen niet droog en trekkerig maken, dat heb ik vaak met andere merken matte lipstick en dat vind ik niet echt prettig. De dekking is heel mooi, matte en heeft een bijzondere kleur.

MAC ZAC POSEN Lipstick

Ik zelf moet persoonlijk nog even aan de kleur wennen, maar als ik mijzelf zo weer terug op de foto’s zie vind ik het me niet misstaan. Misschien een kwestie van gewenning. Ook fijn vind ik dat deze lipstick mijn tanden optisch witter laat lijken, beter dan een lipstick die mijn lippen geler laat lijken! De houdbaarheid is trouwens fantastisch, zoals we gewend zijn van de matte lipsticks van MAC. De kleur hecht zich echt aan mijn lippen en blijft zo vast als een huis zitten. Aan het eind van de dag moet je hem eventueel even bijwerken vanwege het slijten.

MAC ZAC POSEN Lipstick

De hele MAC Zac Posen collectie is nu te koop in zowel de MAC Pro Store’s, Counters en online in de webshop. Deze matte lipstick in de kleur Darling Clementine is te koop voor € 21,50. Wt vinden jullie van de Zac Posen collectie in samenwerking met MAC?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Oeh ik vind deze kleur dus echt geweldig!! Ik ben sowieso de laatste tijd helemaal ‘into’ oranje kleurtjes. Zal vast het lentegevoel zijn…

  2. Wauw dit vind ik echt een mooie kleur voor de lente en zomer! Hij staat je ook goed! Ik denk dat het inderdaad even wennen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *