MAC #VIVAGLAM Taraji P. Henson

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Eens in de zoveel tijd brengt MAC een nieuwe VIVA GLAM lipstick en lipglass uit. Je kunt deze verpakkingen herkennen aan hun opvallende rode, of in dit geval roze, verpakking. Dit keer is MAC de samenwerking aangegaan met Taraji P. Henson. Waarschijnlijk leef ik ergens onder een steen, want ik ken deze naam helemaal niet. Het internet wijst me er al snel op dat het een beroemde Amerikaanse actrice is!

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De verpakkingen van deze VIVA GLAM collectie zien er meteen lekker knallend en opvallend uit, met hun roze kleur. De verpakkingen hebben de normale MAC vormen, maar dan in een ander ‘roze’ jasje. Natuurlijk vind je ook op de lipglass een handtekening van Taraji in rode glanzende letters. Wisten jullie trouwens dat alle opbrengst van de VIVA GLAM producten sinds 1994 al naar het goede doel gaat, wat tegen HIV en AIDS strijdt? Een extra goede reden dus om deze prachtige producten te kopen!

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De semi matte lipstick en de prachtige glanzende lipglass dragen beide de naam van Taraji P Henson. Jammer dat dit de persstickers zijn en ik niet precies kan zien welke lipstick het is. Voor nu maakt dat ook niet uit, hij is echt prachtig kan ik je wel vertellen.

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De lipstick en de lipglass hebben een fuchsia roze kleur met een goede dekking en een mooie parelglans zoals het merk het mooi noemt. Als je ook goed in de lipstick kijkt, zie je allemaal kleine glanzende deeltjes, die een hele mooie glow geven. De lipglass heeft natuurlijk wat meer shimmer en ziet er ook erg mooi uit!

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Als ik dit zie, raak ik toch wel heel erg verliefd op deze collectie, al is het alleen maar om de verpakking. Elke vrouw wil toch zo’n lekkere knallende roze lipstick verpakking?
Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De lipstick ziet er echt prachtig uit en heeft dus een semi matte finish, met een hele kleine shimmer, wat het heel bijzonder maakt. En de fuchsia kleur is natuurlijk helemaal perfect voor de komende lente en zomer!

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De lipglass heeft dezelfde kleur als de lipstick, maar dan met een flinke dosis glans en veel meer shimmers. De applicator van de MAC lipgloss vind ik altijd erg prettig. De structuur is wel heel erg plakkerig en daar moet je van houden.

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Swatches! Links de lipglass en rechts de lipstick, ziet het er niet prachtig uit?

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

MAC VIVAGLAM Taraji P. Henson Lipglass

De lipglass heeft echt een knallende fuchsia roze kleur met een mooie glans. Zoals ik al zei is de substantie wel plakkerig, daar moet je van houden. Voor de rest ziet hij er echt prachtig uit!

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

MAC VIVAGLAM Taraji P. Henson Lipstick

De lipstick heeft een prachtige dekking en is zoals ik al zei semi matte. Ik vind de kleur er echt prachtig uitzien en het staat me verrassend goed, vind ik! Dit gaat een favoriet worden.

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

MAC VIVAGLAM Taraji P. Henson Lipstick & Lipglass

En om de look helemaal knallend te maken, heb ik hier de lipglass over de lipstick heen aangebracht. Je hebt dan een intens roze kleur met een prachtige glans!

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Het is duidelijk, ik ben groot fan van deze nieuwe MAC VIVAGLAM collectie in samenwerking met Taraji P. Henson. De collectie ligt vanaf nu in de winkels bij onder andere Douglas en de Bijenkorf en de lipstick gaat € 20,00 kosten en de lipglass € 19,00. En zoals altijd bij de VIVAGLAM producten, gaat de hele opbrengst naar het goede doel! Wat vinden jullie van deze samenwerking?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  chucky1012
  9 februari 2017 at 06:25

  Wauw…
  Prachtige kleuren die jou mooi staan.

  Xoxo

 • Reply
  Britt
  9 februari 2017 at 07:08

  Ik ben fan van het kleurtje, heel mooi, en hij staat je ook prachtig!

 • Reply
  Bianca
  9 februari 2017 at 07:10

  Wauw beide moet ik gewoon hebben! x

 • Reply
  Susan
  9 februari 2017 at 07:21

  Oh ik vind het prachtig! Zeker straks voor de zomer.

 • Reply
  Sandra
  9 februari 2017 at 07:34

  Wauw wat een prachtige kleur! Zelf zou ik alleen voor de lipstick gaan, want vind de glans net wat minder mooi.

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  9 februari 2017 at 09:05

  Ik ben altijd zo benieuwd wie dan de volgende Viva Glam ambassadeur gaat worden, maar deze actrice ken ik ook niet :). Het is niet een kleur die ik zelf zou dragen, maar hij staat jou goed!

 • Reply
  priscilla
  9 februari 2017 at 09:44

  Geen idee wie deze actrice is, maar de kleur vind ik echt fantastisch! Perfect voor de zomer :). De lipstick zou ik zelf ook wel willen hebben. De lipgloss hoeft van mij niet zo.

 • Reply
  rachel
  9 februari 2017 at 09:45

  staat je goed :D vind hem voor mijzelf een beetje TE roze alleen

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  9 februari 2017 at 10:19

  Wauw, mooie verpakking! Ik vind de kleur iets teveel van het goede :-)

 • Reply
  Kelly
  9 februari 2017 at 13:25

  Oh wauw, deze kleur vind ik jou echt prachtig staan!

 • Reply
  Edith Sofia
  9 februari 2017 at 14:47

  Oeeeh wat een prachtige kleur, love it!

 • Reply
  Aicha
  9 februari 2017 at 16:31

  Yaaaas! The queen of Empire! ? Ik schrik toch wel een beetje aan de reacties dat sommige Taraji niet kennen. Zij speelt in de serie van Empire. Komt op Fox, maar ik volg ’t online. Dikke aanrader!

  En ja. Deze ga ik gewoon lekker aanschaffen. Ik draag altijd alleen maar donkere lipsticks, maar nooit zo’n roze kleur. De verpakking is wauw, de kleur is wauw en Taraji is WAUW. En Aranka, hij staat je superleuk! ?

 • Reply
  femketje
  9 februari 2017 at 19:08

  wauw, dat is nog eens een mooie roze tint :D

 • Reply
  nicolished
  9 februari 2017 at 19:51

  Ik vind het zo goed dat MAC deze opbrengst aan een goed doel schenkt! Ik vind de kleur heel erg gaaf. Dit soort fel roze kleuren staan jou ook gewoon echt heel goed.

 • Reply
  Natalie
  9 februari 2017 at 21:58

  Haha ik ken haar ook niet! Maar prachtige kleuren, en die kleur staat je echt super goed!

 • Reply
  Linda
  10 februari 2017 at 11:26

  Jeeeetje, wat een kleur. Erg mooi, staat je ook goed.

 • Reply
  Annika
  10 februari 2017 at 12:04

  Wat een prachtige kleur!

 • Reply
  Nicole Sczasny
  11 februari 2017 at 19:27

  De lipstick vind ik echt mooi! Staat je ook goed. De actrice ken ik ook niet haha

 • Reply
  Mariska
  12 februari 2017 at 13:41

  De lipstick vind ik wel heel erg mooi!

 • Laat een reactie achter