Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MAC #VIVAGLAM Taraji P. Henson

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Eens in de zoveel tijd brengt MAC een nieuwe VIVA GLAM lipstick en lipglass uit. Je kunt deze verpakkingen herkennen aan hun opvallende rode, of in dit geval roze, verpakking. Dit keer is MAC de samenwerking aangegaan met Taraji P. Henson. Waarschijnlijk leef ik ergens onder een steen, want ik ken deze naam helemaal niet. Het internet wijst me er al snel op dat het een beroemde Amerikaanse actrice is!

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De verpakkingen van deze VIVA GLAM collectie zien er meteen lekker knallend en opvallend uit, met hun roze kleur. De verpakkingen hebben de normale MAC vormen, maar dan in een ander ‘roze’ jasje. Natuurlijk vind je ook op de lipglass een handtekening van Taraji in rode glanzende letters. Wisten jullie trouwens dat alle opbrengst van de VIVA GLAM producten sinds 1994 al naar het goede doel gaat, wat tegen HIV en AIDS strijdt? Een extra goede reden dus om deze prachtige producten te kopen!

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De semi matte lipstick en de prachtige glanzende lipglass dragen beide de naam van Taraji P Henson. Jammer dat dit de persstickers zijn en ik niet precies kan zien welke lipstick het is. Voor nu maakt dat ook niet uit, hij is echt prachtig kan ik je wel vertellen.

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De lipstick en de lipglass hebben een fuchsia roze kleur met een goede dekking en een mooie parelglans zoals het merk het mooi noemt. Als je ook goed in de lipstick kijkt, zie je allemaal kleine glanzende deeltjes, die een hele mooie glow geven. De lipglass heeft natuurlijk wat meer shimmer en ziet er ook erg mooi uit!

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Als ik dit zie, raak ik toch wel heel erg verliefd op deze collectie, al is het alleen maar om de verpakking. Elke vrouw wil toch zo’n lekkere knallende roze lipstick verpakking?
Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De lipstick ziet er echt prachtig uit en heeft dus een semi matte finish, met een hele kleine shimmer, wat het heel bijzonder maakt. En de fuchsia kleur is natuurlijk helemaal perfect voor de komende lente en zomer!

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De lipglass heeft dezelfde kleur als de lipstick, maar dan met een flinke dosis glans en veel meer shimmers. De applicator van de MAC lipgloss vind ik altijd erg prettig. De structuur is wel heel erg plakkerig en daar moet je van houden.

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Swatches! Links de lipglass en rechts de lipstick, ziet het er niet prachtig uit?

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

MAC VIVAGLAM Taraji P. Henson Lipglass

De lipglass heeft echt een knallende fuchsia roze kleur met een mooie glans. Zoals ik al zei is de substantie wel plakkerig, daar moet je van houden. Voor de rest ziet hij er echt prachtig uit!

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

MAC VIVAGLAM Taraji P. Henson Lipstick

De lipstick heeft een prachtige dekking en is zoals ik al zei semi matte. Ik vind de kleur er echt prachtig uitzien en het staat me verrassend goed, vind ik! Dit gaat een favoriet worden.

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

MAC VIVAGLAM Taraji P. Henson Lipstick & Lipglass

En om de look helemaal knallend te maken, heb ik hier de lipglass over de lipstick heen aangebracht. Je hebt dan een intens roze kleur met een prachtige glans!

Preview: Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Het is duidelijk, ik ben groot fan van deze nieuwe MAC VIVAGLAM collectie in samenwerking met Taraji P. Henson. De collectie ligt vanaf nu in de winkels bij onder andere Douglas en de Bijenkorf en de lipstick gaat € 20,00 kosten en de lipglass € 19,00. En zoals altijd bij de VIVAGLAM producten, gaat de hele opbrengst naar het goede doel! Wat vinden jullie van deze samenwerking?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Geen idee wie deze actrice is, maar de kleur vind ik echt fantastisch! Perfect voor de zomer :). De lipstick zou ik zelf ook wel willen hebben. De lipgloss hoeft van mij niet zo.

  2. Yaaaas! The queen of Empire! ? Ik schrik toch wel een beetje aan de reacties dat sommige Taraji niet kennen. Zij speelt in de serie van Empire. Komt op Fox, maar ik volg ’t online. Dikke aanrader!

    En ja. Deze ga ik gewoon lekker aanschaffen. Ik draag altijd alleen maar donkere lipsticks, maar nooit zo’n roze kleur. De verpakking is wauw, de kleur is wauw en Taraji is WAUW. En Aranka, hij staat je superleuk! ?

  3. Ik vind het zo goed dat MAC deze opbrengst aan een goed doel schenkt! Ik vind de kleur heel erg gaaf. Dit soort fel roze kleuren staan jou ook gewoon echt heel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *