Search
Close this search box.

MAC Viva Glam Rihanna Lipglass

 photo Rihanna7_zps095ec61d.png

Volgens wij was dit het dan, de laatste samenwerking met Rihanna voor MAC. Maar ze sluiten de samenwerking fantastisch af met een prachtige Viva Glam collectie! De populaire rode kleur die voor Rihanna komt terug maar dan in een net iets ander jasje en met een prachtige lipglass die ik jullie laat zien!

 photo Rihanna1_zpsf22cf5d7.png

De Viva Glam collectie is zijn speciale producten waar beroemdheden graag mee samenwerken en dit keer is Rihanna aan de beurt! De opbrengst van alle Viva Glam producten gaat namelijk rechtstreeks naar het MAC AIDS fund, waar ze al jaren geld voor sparen en met succes! In samenwerking met Rihanna brengen ze een prachtige rode lipstick – check hier de swatch – uit en deze prachtige lipglass.

 photo Rihanna3_zpsd236e0af.png

De kwaliteit is wat we gewend zijn van MAC, de lipglass is wat dikkig en stroperig van structuur. Persoonlijk niet mijn favoriet maar het blijft wel goed en lang zitten. De verpakking ziet er prachtig chique uit met de matte rode dop en in combinatie met de prachtige shimmerende rode substantie word het een parel in je make-up collectie. Wel vind ik het jammer dat de handtekening van Rihanna een beetje in het niet valt met de rode kleur.

 photo Rihanna2_zps0cd40898.png

De applicator is ook precies hetzelfde als allen anderen en brengt prima aan. Het is dus de kwaliteit van MAC die we gewend zijn.

 photo Rihanna4_zps0d21b399.png

De swatch ziet er goed uit! De lipgloss is wat transparanter op de lippen omdat je hem natuurlijk niet zo dik aanbrengt – tenminste ik niet -. Maar de prachtige rode glitters komen fantastisch tot hun recht. In combinatie met de lipstick is het helemaal geweldig zag ik op andere blogs.

 photo Rihanna5_zpsfd61729d.png

De lipglass ziet er op de lippen een beetje roze achtig uit met prachtige rode glitters, me like!

 photo Rihanna6_zps16eeb50e.png

Van dichtbij zie je hem prachtig glanzen en de rode glitters zie je goed zitten!

 photo Rihanna7_zpsb7e0e610.png

Ik vind het zeker een geslaagde en prachtige lipglass. Alleen jammer dat ik zelf niet echt fan van ben lipgloss, maar toch denk ik dat ik hem veel ga dragen! De Viva Glam Rihanna collectie is vanaf februari te koop en de lipgloss kost € 19,-.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Prachtige kleur! Had verwacht dat ‘ie heel fel en gepigmenteerd zou zijn, wat ik zelf eigenlijk nooit draag, maar vind ‘m erg mooi!

  2. Ik ben ook meer van lipstick, maar kan deze lipglass wel waarderen! Frisse tint met genoeg kleur en lekker veel shimmer. Staat je goed.

  3. Het is een sheer rode gloss met prachtige shimmer! Ik heb op Instagram foto ‘s gezien waar dames de gloss over de Viva Glam Rihanna lipstick dragen en dat effect is G O R G E O U S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *