MAC Vamplify Lipgloss

 photo MAC Vamplify Lipgloss1_zps2fxnrzlp.png

Het lijkt net of MAC steeds met limited editions tegelijk uitbrengt, ik kan het namelijk maar amper bijhouden. E’n van die limited edition producten zijn de Vamplify lipglossen. Ze zijn er in 18 verschillende kleuren en ik laat jullie er vandaag 2 zien. De lipgloss beloofd een knallende dekking te hebben en het zijn ook nog eens twee bijzondere kleuren. Ik test ze uit!

 photo MAC Vamplify Lipgloss_zpssvhaifz8.png

Mijn liefde voor lipsticks groeit nog steeds, maar dan wel de natuurlijke tinten. Ik vind het nog steeds spannend een knallende kleur te dragen. Dit keer heb ik dus pech, want deze twee prachtige Vamplify lipglossen zijn alles behalve subtiel of natuurlijk. Het zijn twee knallende kleuren die ook nog eens van de lippen af moeten knallen. Volgens MAC is dit zelfs de meest dramatische lipgloss ooit, ik houd me vast.

 photo MAC Vamplify Lipgloss2_zpskvzgoddh.png

De formule is doordrenkt met een nieuwe colour-boosting technologie van MAC en zit boordevol krachtige pigmenten die een prachtige glans afgeven. Eén laag creëert een prachtig kleureffect op je lippen door de combinatie van rijke, natuurlijke olieën – zoals kokosnoot, zoete amandel , avocado en sesamolie – die je lippen glad maken en hydrateren. De glossy kleuren blijven urenlang comfortabel zitten en laten je niet meer los. Aldus MAC over deze lipgloss. Zoals ik al zei zijn er 18 verschillende kleuren. Ik heb er twee ontvangen, How Chic Is This? (paars) en What’s Going On? (roze).

 photo MAC Vamplify Lipgloss4_zpssficl4uc.png

De Vamplify lipgloss heeft een lange en smalle verpakking waardoor de applicator natuurlijk automatisch ook aan de lange kant is. Persoonlijk vind ik dit wat minder, want ik vind het dat lastiger om netjes te werken. Ik heb er al moeite mee, maar zo een lange applicator maakt het niet makkelijker. De applicator heeft een langere schuine kant dan normaal en bevat genoeg product voor één lip. Om beide lippen goed te bedekken moet je echt twee tot drie keer de lipgloss aanbrengen.

 photo MAC Vamplify Lipgloss3_zpsv8qidmof.png

De kleuren zien er echt onwijs tof uit, helemaal van nu. Paars is een echte knallende kleur die tegenwoordig niet meer weggedacht kan worden. Zelf moet ik nog een beetje aan die trend wennen, maar ik snap hem wel. En What’s Going On? is natuurlijk een prachtig knallende fuchsia roze kleur.

 photo MAC Vamplify Lipgloss6_zpsd3cf9wsb.png

Swatches, wauw die zien er goed uit, prachtige glans ook. Links zie je What’s Going On? en rechts How Chic Is This? De lipgloss voelt dik en vol aan, het is zeker geen waterig glossje. Daardoor vind ik hem ook wat stroef en lastig aanbrengen. In combinatie met de lange applicator is dit voor mij niet de beste combinatie en zul je zien dat het niet echt netjes is.

 photo MAC Vamplify Lipgloss9_zpsf2zdmhgd.png

 photo MAC Vamplify Lipgloss7_zpsvb9rdir0.png

What’s Going On?

Een prachtig knallende fuchsia roze kleur die altijd en overal terug komt. Ik vind hem heel erg mooi, maar wel erg heftig. Ik vind hem plakkerig op de lippen, maar daardoor blijft hij wel weer beter zitten. Hij heeft trouwens ook een mooie shimmer.

 photo MAC Vamplify Lipgloss10_zpshkdkwf8u.png

 photo MAC Vamplify Lipgloss8_zpsohadeait.png

How Chic Is This?

Paars, het is echt helemaal de kleur van nu. Ik denk dat we paars dit najaar meer zien dan ooit. Ik moet het nog echt even durven dragen, maar eigenlijk staat de kleur niet eens zo verkeerd. Ook deze kleur heeft een prachtige dekking en een mooie glans.

 photo MAC Vamplify Lipgloss5_zps4aumbvah.png

DeMAC Vamplify Lipglossen zien er echt fantastisch uit en hebben prachtige kleuren. Maar omdat ze zo gepigmenteerd zijn met een stroeve stubstantie en lange applicator vind ik ze erg lastig aanbrengen. Voor iemand zoals mij die hier niet zo handig mee is moet echt even oefenen. Het plakkerige en dikke gevoel op mijn lippen vind ik ook wat minder, maar je moet er natuurlijk wat voor over hebben als je je lipgloss lang wilt laten zitten. Hij blijft trouwens rond de 3 uur zitten. De kleur trekt wel iets in de lippen, maar de glans moet je wel even bijwerken. De MAC Vamplify Lipgloss is nu te koop in 18 verschillende kleuren voor € 22,00 bij alle MAC verkooppunten en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

38 reacties

 • Reply
  Paola
  24 september 2015 at 07:39

  Jammer dat ze zo lastig aanbrengen! De kleuren zien er wel heel gaaf uit. Lekker fel!

 • Reply
  Femke
  24 september 2015 at 08:14

  Oh wauw, wat een knallende kleuren! Voor mij net iets te knal om als everyday kleur te dragen, maar wel erg tof.

 • Reply
  jeapiebel
  24 september 2015 at 08:17

  Krachtige pigmenten die een prachtige glans geven dat is echt te zien! De kleur is te gek. Hij valt echt op. Ik weet alleen niet of het me goed zal staan.

 • Reply
  Elize | girlonthewhitebike
  24 september 2015 at 08:22

  Wauw! Wat een knallen kleurtjes, like it!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  24 september 2015 at 08:29

  Wauw, gaaf! Ik vind ze je beide goed staan!

 • Reply
  manon
  24 september 2015 at 08:47

  Wat zijn ze gaaf! Vooral de roze vind ik mooi!

 • Reply
  Kelly
  24 september 2015 at 09:26

  Wat een toffe kleuren! Wel irritant dat ze lastig aanbrengen!

 • Reply
  Danielle
  24 september 2015 at 09:30

  Heel gaaf! Ik heb ze gisteren ook geswatched en ze zijn zo mooi!!

 • Reply
  Dionne
  24 september 2015 at 09:33

  Ik vind ze een beetje te fel voor mij, maar wel best oké!

 • Reply
  naomi
  24 september 2015 at 09:34

  Als ze mat waren had ik ze een stuk mooier gevonden.

  x

 • Reply
  Margot
  24 september 2015 at 10:35

  Wat een gave en opvallende kleuren!

 • Reply
  Lilly - lillyshuid
  24 september 2015 at 10:58

  Wat een felle kleuren! Leuk voor een feestje!

 • Reply
  Rilana
  24 september 2015 at 11:23

  Wat een mooie kleuren, ik wil ze ook nog gaan aanschaffen!

 • Reply
  Shaz
  24 september 2015 at 11:26

  Dat zijn echt knallende kleuren. De eerste lijkt een beetje op mac show orchid.

 • Reply
  chucky1012
  24 september 2015 at 11:28

  Wauw, de kleuren zijn prachtig en spatten echt goed op mijn beeldscherm ;-)

 • Reply
  femketje
  24 september 2015 at 11:28

  oh my sweet lord, die kleuren zijn epic :D

 • Reply
  kelly
  24 september 2015 at 11:54

  Ze zijn echt geweldig! Wauw…

 • Reply
  Willemse
  24 september 2015 at 12:34

  Het zijn misschien je kleurtjes niet helemaal, maar het staat je wel goed.
  Maar inderdaad geen Aranka look.
  Maar vind het persoonlijk wel hele mooie kleuren, meer voor de zomer dat wel en hou niet zo van lipgloss.
  Lipstick voelt toch wat prettiger aan.

 • Reply
  daantje loves to read
  24 september 2015 at 14:13

  Wowww, wat een kleuren. Voor mij veel te fel maar het staat je prachtig. Vrolijke kleurtjes kan ik altijd wel waarderen. Fijne dag iedereen.

 • Reply
  emma
  24 september 2015 at 14:29

  Deze komen toch in het vaste assortiment?

 • Reply
  Eline
  24 september 2015 at 14:54

  De kleuren zijn echt zo gaaf. Jammer van het aanbrengen, maar als ze er een maal opzitten zijn ze echt heel erg tof!

 • Reply
  Manon
  24 september 2015 at 15:11

  Wow wat een knalkleuren!

 • Reply
  Kirsty
  24 september 2015 at 15:26

  How Chic Is This? vind ik wel een hele gave kleur zeg! Toch weet ik niet of ik het fijn zou vinden qua substantie op de lippen!

 • Reply
  Danielleeee
  24 september 2015 at 18:13

  Oeh wauw, lekker knal ! Ze zien er heel gaaf uit, ik had ze meer geschikt gevonden voor het zomerseizoen.

 • Reply
  Lotje
  24 september 2015 at 18:22

  Wat een knalkleuren! Ik vind ze heel mooi! X

 • Reply
  Yvet
  24 september 2015 at 19:53

  Echt hele mooie kleuren!

 • Reply
  Denise
  24 september 2015 at 19:55

  Ben zelf niet echt van de lipglosses, maar vind de knalroze kleur erg leuk!

 • Reply
  Jana
  24 september 2015 at 20:03

  Erg jammer van de nadelen, toch vind ik het een bijzonder product :D Ik vind vooral de roze kleur erg speciaal :-)

 • Reply
  Sara
  24 september 2015 at 20:29

  Alleen het woordje “plakkerig” weerhoudt me er al van om zoiets aan te schaffen. De kleuren zijn prachtig: heel intens en erg bijzonder. Je kunt ze prima hebben. Maar plakkerige lipproducten? Nee, dankje!

 • Reply
  Vera
  24 september 2015 at 20:44

  Oh Wauw, Beide kleuren staan je echt heel goed. Ik hou alleen niet echt van plakkerige lipgloss.

 • Reply
  justjaxelle
  24 september 2015 at 22:39

  wauw beiden erg opvallende maar wel echt supermooie kleurtjes!

 • Reply
  alexa
  24 september 2015 at 23:40

  o wauw heel erg mooi en wat een pigment!

 • Reply
  Nicole
  25 september 2015 at 12:37

  Wat een super gave kleuren!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  25 september 2015 at 16:26

  Wauw, ik vind de kleurtjes erg gaaf!

 • Reply
  Amelie
  25 september 2015 at 20:42

  Wat een mooie felle rakkers!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  25 september 2015 at 23:08

  Wauw, dat zijn echt toppe, felle en prachtige kleuren

 • Reply
  Andréa
  28 september 2015 at 21:14

  Wauw, ik vind de kleurtjes echt heel mooi! Ik zou ze lekker gaan dragen als ik jou was, ze staan je goed!
  x

 • Reply
  Nicole
  29 september 2015 at 21:11

  Ik heb zelf peer pressure gekocht en ik vind hem totaal niet plakken! Daarnaast brengt hij ook fijn aan vind ik. Misschien verschilt het per lipgloss. De paarse staat je trouwens erg mooi!

 • Laat een reactie achter