Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Tropical Taboo: Lust, Rio en Simmer

 photo Tropical1_zps40dbf200.png

Ik was meteen enthousiast over deze collectie van MAC toen ik het persbericht een tijdje geleden binnen kregen. Helaas toen bekend was dat de collectie online te koop was, wat hij meteen zo goed als uitverkocht. Bummer! Toevallig moest ik woensdag naar Amsterdam en waagde nog een kansje bij de Bijenkorf, maar ging er al vanuit dat ze niks meer hadden. Maar tot mijn grote verbazing hadden ze alles nog op voorraad, score!

 photo Tropical_zpsbf76a668.png

Ik ging met de volgende producten naar huis. Twee mineralize skinfinishes in Lust en Rio en een mineralize blush in Simmer. Allemaal prachtige zwoele rose achtige tinten voor de zomer op je wangen. Rio is trouwens niet voor van mij, maar die heb ik meegenomen voor een vriendinnetje. Jammer, want met het swatchen thuis werd ik er stiekem wel een beetje verliefd op!

 photo Tropical2_zps193d3338.png

Dit zijn ze dan de prachtige producten uit de MAC Tropical Taboo collectie. Er zijn nog veel meer prachtige producten, maar ik vond het zo wel genoeg. Misschien vragen jullie je af wat het verschil is tussen een blush en mineralize skinfinish. Want ja, je gebruikt ze beide voor je wangen. Een blush is echt voor de kleur en een mineralize skinfinish is een beetje een mix tussen een blush en highlighter en vaak een stuk subtieler qua kleur. Maar voor de meesten is hij uitermate geschikt als een blush.

 photo Tropical4_zps01a987e6.png

Rio is een prachtige bronzen kleur met fel roze daarin vermengd met natuurlijk lekker veel glitters. Je kan Rio als blush maar ook zeker als een subtiele bronzer gebruiken. Hij geeft een prachtig kleurtje aan mijn wangen maar niet te, eigenlijk is hij gewoon perfect.

 photo Tropical7_zps1f96b623.png

Rio: bruin – roze – mixed

 photo Tropical3_zpsc5d9d555.png

Lust is ook echt een lust voor het oog, de prachtige roze en rode gloed glimt je tegemoet. Lust heeft een prachtige rode finish en is echt volstrekt uniek als je het mij vraagt. Hij word ook niet voor niets vergeleken met de cranberry kleur, die natuurlijk perfect is voor een warme zwoele zomeravond. De swatches zijn geweldig en heel subtiel, maar wel boordevol pigment! Wel jammer vind ik dat de poeder heel poederig is als je er met je kwast in gaat, je moet dus heel voorzichtig zijn.

Lust: roze – rood – mixed

 photo Tropical10_zps7cd44f75.png

Zie je het prachtige subtiele resultaat? I love mineralize skinfinishes van MAC!

 photo Tropical5_zpsf7c5f4ea.png

Dan nog de blush, die echt wel een stuk gepigmenteerder is dan de mineralize skinfinishes. Ik kocht de blush in de kleur Simmer een prachtige kleur dat me meteen aan een vulkaan laat denken in een tropisch paradijs. Het is een prachtige diep rode kleur met gouden shimmers. De rode pigmentatie is super, maar de gouden vind ik echt een beetje een losse glitter. In combinatie is hij helemaal geweldig, maar los raad ik het wel af om de gouden te gebruiken, omdat die niet zo goed pakt.

 photo Tropical9_zpscd332f38.png

Simmer: rood – goud – mixed

 photo Tropical6_zpsa648e54f.png

Ik ben helemaal verliefd op mijn MAC Tropical Taboo aankoopjes. Helaas zijn de producten niet goedkoop, maar ik vind ze wel dubbel en dwars het geld waard. Voor de mineralize skinfinish betaal je € 28,- per stuk en de blush € 24,-. Helaas is de helft niet meer online te koop, maar misschien heb je in de winkels meer geluk. Ik in ieder geval wel.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Online was ik ook te laat. Zaterdag stond ik dan ook ruim voor openingstijd bij de Douglas in Amstelveen.
    Ik kwam thuis met Adored en Tropica. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *