Search
Close this search box.

MAC The Simpsons Marge’s Extra Ingredients Quad

 photo MAC-The-Simpsons1_zps5a157252.png

Vroeger had ik helemaal niets met The Simpsons en stiekem nu ook nog niet. Maar de nieuwe MAC The Simpsons collectie met Marge in de hoofdrol vind ik wel heel erg tof. Het een vrij kleine collectie met prachtige producten. Ik laat jullie vandaag het prachtige oogschaduw quad zien in Marge’s Extra Ingredients, kijken jullie mee?

De collectie ligt pas vanaf 4 september in de MAC stores Amsterdam en Den Haag en online al vanaf 28 augustus. Maar toch laat ik jullie alvast dit super gave oogschaduw quad zien!

 photo MAC-The-Simpsons_zps25e313f1.png

In de collectie zitten twee prachtige quad’s. Eentje met mooie paarse tinten en de andere met groene tinten, ideaal voor de herfst. Ik ben de gelukkige eigenaar geworden van het paarse palette met de leuke naam Marge’s Extra Ingredients Quad! En zeg nou zelf, de verpakking is toch super leuk?

 photo MAC-The-Simpsons2_zps0e3a50f9.png

De verpakking is lang, smal en vooral heel stevig. Je hebt echt het idee dat je een luxe product in handen hebt! Hij is heel gemakkelijk met een druk knopje open te maken en weer te sluiten. Omdat hij met een drukknop dicht gaat, gaat hij ook niet zo gemakkelijk per ongeluk weer open.

 photo MAC-The-Simpsons3_zps2a9fc9ea.png

En als we hem dan open doen zien we vier prachtige kleuren waar ik heel erg blij van word! De pans zijn net zo groot als een normaal MAC palette dus je hebt zeker waar voor je geld!

 photo MAC-The-Simpsons4_zps91d991a5.png

Marge kijkt ons een beetje wantrouwend aan, maar de kleuren van links naar rechts: Harpooned Heart, Sexy PB & J, Beehive Blue en Vivacious Vacuum Cleaner Bag. Ja een hele mond vol maar de kleuren mogen er zeker zijn vinden jullie niet?

 photo MAC-The-Simpsons5_zpsd05b9be9.png

Maar waar heeft The Simpsons deze unieke samenwerking eigenlijk aan te danken, nou The Simpsons bestaan 25 jaar! Tijd voor een feestje dus, met deze feestelijke producten gaat dat zeker lukken! Laten we naar de swatches gaan kijken!

 photo MAC-The-Simpsons8_zps546aaa51.png

Swatches van de kleuren: Harpooned Heart, Sexy PB & J, Beehive Blue en Vivacious Vacuum Cleaner Bag. Ik vind ze goed gepigmenteerd, maar ik ben niet blown away, ik heb wel eens beter van MAC gezien, maar toch zijn het erg mooie kleuren. Sorry voor de wat gelige foto’s ik had mijn camera per ongeluk op de verkeerde stand staan, dat had ik met deze achtergrond niet door, maar op mijn huid wel.

 photo MAC-The-Simpsons9_zpsc777f741.png

Look met de kleuren.  Harpooned Heart heb ik over het ooglid gebruikt, Beehive Blue in de binnenste ooghoeken,  Sexy PB & J in de crease en Vivacious Vacuum Cleaner Bag onder mijn onderste wimperrand. De kwaliteit is zoals we gewend zijn van MAC. Op het ooglid zijn de kleuren goed gepigmenteerd, blenden fijn uit en zien er gewoon erg mooi uit!

 photo MAC-The-Simpsons7_zps7a7464dd.png

Ik vind het MAC The Simpsons Marge’s Extra Ingredients Quad zeker een mooie toevoeging in mijn stash, maar het heeft voor mij niet de wauw-factor. De MAC The Simpsons collectie ligt pas vanaf 4 september in de MAC stores Amsterdam en Den Haag en online al vanaf 28 augustus. Het palette kost € 42,- net zoals het andere oogschaduw palette.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. Hmm, dit lijkt inderdaad meer op een collectorsitem voor Simpsons fans dan een knallend palette voor ‘iedereen’. Ik vond ‘m leuk uitzien, maar zou ‘m zelf niet kopen :).

  2. De collectie trekt niet echt mijn aandacht, maar ik snap dat The Simpsons fans hier wel erg blij van worden! De kleuren vind ik persoonlijk iets te kinderlijk, ik hou meer van wat diepere kleuren.

  3. Ik heb helemaal niks met the Simpsons. Nooit gehad ook:) dit lijkt me meer een collectorsitem voor de fans, ik zou het niet zo snel kopen:) ben ook niet echt onder de indruk van de kleurtjes:)

  4. Nu twijfel ik. Ik had hem op Temptalia gezien en daar zag het pigment er veel beter uit. Nu weet ik niet meer of ik hem ga halen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *