MAC The Simpsons Marge’s Extra Ingredients Quad

 photo MAC-The-Simpsons1_zps5a157252.png

Vroeger had ik helemaal niets met The Simpsons en stiekem nu ook nog niet. Maar de nieuwe MAC The Simpsons collectie met Marge in de hoofdrol vind ik wel heel erg tof. Het een vrij kleine collectie met prachtige producten. Ik laat jullie vandaag het prachtige oogschaduw quad zien in Marge’s Extra Ingredients, kijken jullie mee?

De collectie ligt pas vanaf 4 september in de MAC stores Amsterdam en Den Haag en online al vanaf 28 augustus. Maar toch laat ik jullie alvast dit super gave oogschaduw quad zien!

 photo MAC-The-Simpsons_zps25e313f1.png

In de collectie zitten twee prachtige quad’s. Eentje met mooie paarse tinten en de andere met groene tinten, ideaal voor de herfst. Ik ben de gelukkige eigenaar geworden van het paarse palette met de leuke naam Marge’s Extra Ingredients Quad! En zeg nou zelf, de verpakking is toch super leuk?

 photo MAC-The-Simpsons2_zps0e3a50f9.png

De verpakking is lang, smal en vooral heel stevig. Je hebt echt het idee dat je een luxe product in handen hebt! Hij is heel gemakkelijk met een druk knopje open te maken en weer te sluiten. Omdat hij met een drukknop dicht gaat, gaat hij ook niet zo gemakkelijk per ongeluk weer open.

 photo MAC-The-Simpsons3_zps2a9fc9ea.png

En als we hem dan open doen zien we vier prachtige kleuren waar ik heel erg blij van word! De pans zijn net zo groot als een normaal MAC palette dus je hebt zeker waar voor je geld!

 photo MAC-The-Simpsons4_zps91d991a5.png

Marge kijkt ons een beetje wantrouwend aan, maar de kleuren van links naar rechts: Harpooned Heart, Sexy PB & J, Beehive Blue en Vivacious Vacuum Cleaner Bag. Ja een hele mond vol maar de kleuren mogen er zeker zijn vinden jullie niet?

 photo MAC-The-Simpsons5_zpsd05b9be9.png

Maar waar heeft The Simpsons deze unieke samenwerking eigenlijk aan te danken, nou The Simpsons bestaan 25 jaar! Tijd voor een feestje dus, met deze feestelijke producten gaat dat zeker lukken! Laten we naar de swatches gaan kijken!

 photo MAC-The-Simpsons8_zps546aaa51.png

Swatches van de kleuren: Harpooned Heart, Sexy PB & J, Beehive Blue en Vivacious Vacuum Cleaner Bag. Ik vind ze goed gepigmenteerd, maar ik ben niet blown away, ik heb wel eens beter van MAC gezien, maar toch zijn het erg mooie kleuren. Sorry voor de wat gelige foto’s ik had mijn camera per ongeluk op de verkeerde stand staan, dat had ik met deze achtergrond niet door, maar op mijn huid wel.

 photo MAC-The-Simpsons9_zpsc777f741.png

Look met de kleuren.  Harpooned Heart heb ik over het ooglid gebruikt, Beehive Blue in de binnenste ooghoeken,  Sexy PB & J in de crease en Vivacious Vacuum Cleaner Bag onder mijn onderste wimperrand. De kwaliteit is zoals we gewend zijn van MAC. Op het ooglid zijn de kleuren goed gepigmenteerd, blenden fijn uit en zien er gewoon erg mooi uit!

 photo MAC-The-Simpsons7_zps7a7464dd.png

Ik vind het MAC The Simpsons Marge’s Extra Ingredients Quad zeker een mooie toevoeging in mijn stash, maar het heeft voor mij niet de wauw-factor. De MAC The Simpsons collectie ligt pas vanaf 4 september in de MAC stores Amsterdam en Den Haag en online al vanaf 28 augustus. Het palette kost € 42,- net zoals het andere oogschaduw palette.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Anneloes
  24 augustus 2014 at 08:11

  Hmm, dit lijkt inderdaad meer op een collectorsitem voor Simpsons fans dan een knallend palette voor ‘iedereen’. Ik vond ‘m leuk uitzien, maar zou ‘m zelf niet kopen :).

 • Reply
  Eline
  24 augustus 2014 at 08:13

  Ik vind hem wel leuk, maar inderdaad meer een collecters item!

 • Reply
  Tessa
  24 augustus 2014 at 09:28

  Ik vind de blush er mooi uitzien! En weer een grappige collectie van mac!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Danielle Springer
  24 augustus 2014 at 09:38

  Vind het palette er qua uiterlijk een beetje goedkoop eruit zien eigenlijk. Vind de Blush uit deze collectie wel mooi, maar ik denk dat ik niks uit de collectie ga kopen.

 • Reply
  MySimplySpecial
  24 augustus 2014 at 09:46

  Mooie kleuren, maar niet iets wat ik echt zou dragen.

 • Reply
  Beautydagboek
  24 augustus 2014 at 09:46

  De collectie trekt niet echt mijn aandacht, maar ik snap dat The Simpsons fans hier wel erg blij van worden! De kleuren vind ik persoonlijk iets te kinderlijk, ik hou meer van wat diepere kleuren.

 • Reply
  Beau
  24 augustus 2014 at 09:58

  Wat gaaf! Ik heb nog helemaal geen review gezien van dit palette. Het is niet iets wat ik zelf snel zou kopen, maar vind de kleuren wel erg mooi!

 • Reply
  Denise
  24 augustus 2014 at 10:40

  Jammer dat het er een beetje kinderachtig uit ziet, ik vind de producten wel heel mooi!

 • Reply
  bymirandaa
  24 augustus 2014 at 10:54

  Ik heb helemaal niks met the Simpsons. Nooit gehad ook:) dit lijkt me meer een collectorsitem voor de fans, ik zou het niet zo snel kopen:) ben ook niet echt onder de indruk van de kleurtjes:)

 • Reply
  Ceetje
  24 augustus 2014 at 11:09

  Dit is een van de weinige LE van MAC waar ik niet warm van word. Geef mij maar vrouwelijke LE’s :)

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  24 augustus 2014 at 11:47

  Ik ben geen fan van deze collectie, ik bewaar mijn spaargeld voor de aankomende paar le’s. Wel toffe kleuren, weer eens wat anders!

 • Reply
  charile
  24 augustus 2014 at 12:00

  Hmm, ik vind het niet zo bijzonder! Beetje kinderlijk ofzo hihi

 • Reply
  Eva Realitijd
  24 augustus 2014 at 12:52

  Deze vind ik minder, maar de blush en lipgloss wil ik wel..

 • Reply
  Kiss & Make-up
  24 augustus 2014 at 13:04

  Het thema spreekt me echt niet aan. Dus tenzij ik producten uit de collectie krijg, zal ik ze zelf niet in huis halen.

 • Reply
  chucky1012
  24 augustus 2014 at 14:46

  Super mooie make-up en prachtige look ;-)

 • Reply
  femketje
  24 augustus 2014 at 16:16

  mooie look heb je er mee gemaakt :D

 • Reply
  Tessa
  24 augustus 2014 at 17:07

  Nu twijfel ik. Ik had hem op Temptalia gezien en daar zag het pigment er veel beter uit. Nu weet ik niet meer of ik hem ga halen haha!

 • Reply
  Pamela Janssens
  24 augustus 2014 at 17:16

  yes eindelijk een review van het oogschaduwpalette van deze collectie! ik vind de verpakking vooral amazingg!!

 • Reply
  Miranda
  24 augustus 2014 at 17:40

  Precies, geen wauw factor. Hij is mooi , maar mwah nee, ik ben niet om.

 • Reply
  anne1beautylover
  24 augustus 2014 at 18:21

  i likeee

 • Reply
  Shaz
  24 augustus 2014 at 20:05

  Bijzondere collectie, maar ik besteed liever mijn geld uit aan iets anders.

 • Reply
  Alexandra (ILUMUOTI)
  24 augustus 2014 at 22:35

  Waaauw, heel nice! Alleen een beetje duur, haha ;)

  xx

 • Reply
  Jana
  24 augustus 2014 at 22:58

  Het is inderdaad niet zo wow, maar wel een mooie ooglook :-) x

 • Reply
  Fien
  25 augustus 2014 at 17:20

  Mooie look!

 • Reply
  Ines
  25 augustus 2014 at 20:50

  Die blush ziet er zo erg leuk uit maar ik bloos van nature al zo snel dus ik denk dat ik hem niet veel zou gebruiken :(

 • Laat een reactie achter