Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up

MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up

MAC heeft weer een hele toffe limited edition als je het mij vraagt, de Tendertalk Lip Balm. Dat is niet zomaar een lippenbalsem, nee het is een hele bijzondere lippenbalsem. Het is een verzorgende lippenbalsem met kleur die zich aanpast aan jouw type en kleur huid. Bij niemand is deze lippenbalsem dus hetzelfde. Ik heb de kleur Pretty Me Up gekregen en ik vind hem echt heel erg mooi!

MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up

Awaken to a sweet new sensation: Tendertalk Lip Balm, a smart lip conditioner that creates a personalized tint based on your chemistry. Combining nourishing skincare and technology, this perfect lip transformer helps keep lips soft and moisturized while intuitively offering the right hint of colour.

MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up

Candy Wrapped – Pretty Me Up – Play With Me – Teddy Pink – Side Dish

MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up

In totaal zijn er dus vijf verschillende kleuren Tendertalk Lip Balm die je hierboven kan zien. Alle kleuren zijn een basiskleur, maar die past zich dus nog aan naar je eigen kleur van lippen of huid. De huls ziet er in ieder geval super tof uit en heeft alle kleuren van de regenboog. Een echte eye catcher tussen al je andere lipsticks.

MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up

De huls is gemaakt van stevig plastic en voelt erg luxe aan. De dop sluit stevig en je kunt de lipstick dus met een gerust hart in je tas stoppen. Leuk is dat de lipstick elke keer weer anders kleurt als je hem vast houdt. Hij is wel een stukje langer en smaller dan een normale MAC lipstick huls, maar dat maakt hem ook weer erg elegant.

MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up

Als we de dop van de verpakking af halen zien we een prachtige perzik kleurige lippenbalsem. Het woord lippenbalsem zegt het natuurlijk al, het is dus geen lipstick met een heftige dekking. De lippenbalsem heeft een soort van sheer dekking die zich aanpast naar de kleur van jouw lippen. Hier kunnen we swatches er dus heel anders uitzien dat het uitpakt op jouw eigen lippen.

MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up

De vorm van de lippenbalsem vind ik heel handig, het is gewoon een platte applicator waardoor je hem heel gemakkelijk kan aanbrengen. Omdat hij niet al te veel dekking en kleur heeft hoef je er ook niet heel precies mee te werken en gaat dit echt prima. De lipstick heeft trouwens de bekende en vertrouwde MAC vanille geur en is zo zacht als boter en glijdt zonder enige problemen over de huid heen.

MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up

De swatch ziet er meteen anders uit dan de lippenbalsem zelf qua kleur. De lippenbalsem zelf heeft een perzik kleur en hier op de huid wordt hij toch echt roze. Niet heel itens, maar je ziet het wel. Hij glijdt trouwens met het grootste gemak over de huid en geeft meteen deze hoeveelheid kleur af.

MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up

Op mijn lippen wordt de kleur meteen een stuk intenser roze, van het perzik kleurtje is al niets meer te zien. Maar ook deze kleur vind ik heel erg mooi en de glans maakt het lippenbalsem idee helemaal af.

MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up

De Tendertalk Lip Balm voelt echt super prettig en comfortabel aan op mijn lippen, net alsof je een basic lippenbalsem draagt. Omdat het deze structuur heeft, heeft het geen lange houdbaarheid. Na een hapje eten moet je hem wel echt even bijwerken, maar dat vind ik zeker geen straf met zo een prettig en fijn product.

MAC Tendertalk Lip Balm Pretty Me Up

Ik vind de MAC Tendertalk Lip Balm in de kleur Pretty Me Up echt een aanwinst voor mijn stash en ik vind het heerlijk dit product te dragen met die warme dagen. Hij geeft een mooie subtiele kleur en dat is ideaal voor de warme dagen als je niet zoveel zin hebt in dekkende lipstick. De MAC Tendertalk Lip Balms zijn vanaf 18 juni te koop bij alle MAC verkooppunten voor € 22,00. Gaan jullie er eentje of meerdere scoren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Ik vind de kleuren in de verpakking wel erg mooi, maar vind het wel vreemd dat het perzik-achtige helemaal niet terug te zien is op je lippen. Ik ben er wel erg benieuwd naar, maar dan wil ik wel eerst even proberen :-). Prachtige foto’s trouwens weer!!

  2. De verpakking vind ik in ieder geval onwijs leuk, het kleurtje overigens ook. Of ik het zelf zou kopen weet ik niet. Dan draag ik toch liever een lipstick.

  3. Het kleurtje vind ik leuk, maar persoonlijk zou ik niet zo snel zoveel geld betalen voor een lipbalsem :) Dan heb ik liever een goed dekkende lipstick. Al vind ik de verpakking wel écht prachtig!

  4. De verpakking is zo mooi! Hopelijk komt die er ook nog voor gewone lipsticks. 22 euro voor een (getinte) lipbalsem vind ik helaas net wat te duur, al klinkt de kwaliteit wel goed.

  5. Oh my wat een ge-wel-di-ge verpakking, super super mooi! zoiets wil je toch al meteen zonder dat het misschien mooi is haha. Ik vind de kleur op de lippen wel wat tegen vallen vooral voor het geld. Ik denk dat ik dan liever een ‘gewone’ mac lipstick zou kopen of een LE. Ik houd toch meer van de aanwezige kleuren. Mooie foto’s ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *