MAC Studio Fix Plus

Met moeite heb ik het dan gedaan, mijn geliefde MAC Mineralize Skin Finish Natural opgemaakt. Toen ik vorige week toch in Amsterdam in de pro store was van MAC vroeg ik meteen om advies, ik wou eigenlijk dezelfde poeder weer kopen, maar hij mocht eigenlijk wel iets dekkender zijn dan de vorige. De verkoper kwam daarom meteen met Studio Fix aan, een dekkende poeder foundation.

Ik heb echt een hekel aan vloeibare foundation, het wordt niet mooi bij mij en gaat onder de velletjes zitten. En dat probleem heb ik niet met een poeder foundation vandaar dat ik altijd een foundation in poeder vorm gebruik.

De poeder zit weer in een prachtig standaard doosje van MAC. In het doosje zit een spiegeltje voor als je de poeder met je mee neemt je makkelijk kan opmaken, handig! Ook onder de poeder zelf zit een sponsje zodat je het makkelijk kan aanbrengen. Alleen ik verkies toch liever een kwast boven een sponsje.

De poeder is in totaal 15 gram wat behoorlijk wat is, maar ik heb het idee dat hij niet echt zuinig in gebruik is. Als je met je kwast over het product heen gaat neemt het veel op en na 2 keer over de poeder heen gaan was het hele opdrukje al weg.

De poeder is heerlijk zacht op de huid en voelt ook erg prettig aan, de poeder zelf ruikt helemaal nergens naar dus ook geen vervelende geurtjes die eraan zitten.  De poeder blijft ontzettend goed zitten en pakt je glimmende huid goed aan, wat je hieronder wel kan zien op de foto’s. Maar in de loop van de dag moet je wel weer een beetje bijwerken als het om het glimmende effect gaat. Maar misschien kwam dat ook wel extra door het mooie weer de afgelopen tijd. De dekking blijft trouwens wel erg goed.

Hier draag ik helemaal niks

En hier de foundation, je kan zien dat mijn huid mooi en natuurlijk egaal is. Ook glimt mijn huid niet meer. Ik ben dus erg tevreden over dit product. Ik kan nu met een gerust hart afscheid nemen van mijn MAC Mineralize Skin Finish Natural.

De Studio Fix Plus foundation is koop bij de MAC counters en stores voor € 28,00

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  AnnaSophia
  3 juni 2012 at 17:27

  Inderdaad een goed verschil te zien

 • Reply
  Charlotte
  3 juni 2012 at 17:27

  Wauw prachtig product!
  Ik wil deze ook erg graag hebben!xxx

 • Reply
  Miranda
  3 juni 2012 at 17:38

  Oh wat een mooi resultaat fijn dat hij ook goed werkt;D

 • Reply
  Charile
  3 juni 2012 at 17:41

  Wat een mooi product!

 • Reply
  Lifesplash
  3 juni 2012 at 17:46

  Wat een prachtig product, word er jaloers van hahaha! :$

 • Reply
  Jana R.
  3 juni 2012 at 17:54

  Mooi resultaat :D x

 • Reply
  Sharissa
  3 juni 2012 at 18:08

  Wauw, heel mooi resultaat!

 • Reply
  Lady L
  3 juni 2012 at 18:45

  Het is inderdaad een verschil! Je huid lijkt veel egaler.

 • Reply
  Kelly
  3 juni 2012 at 19:33

  Wat een verschil! Dank je wel voor de review Aranka! Ik gebruik zelf ook de Mineralize Skin Finish Natural , maar door jouw review denk ik dat ik de volgende keer toch ga voor de studio fix!

 • Reply
  gerrianne
  3 juni 2012 at 19:47

  De poeder lijkt me echt geweldig! Ik ben nog op zoek naar een goede poeder, dus misschien kan dit wat zijn! :D

 • Reply
  Nicole
  3 juni 2012 at 20:15

  hij lijkt me echt heel fijn!

 • Reply
  Myrthe
  3 juni 2012 at 20:18

  Wow, dat klinkt fijn! Ik ben juist niet zo van de poeder foundation, maar het ziet er toch erg goed uit :D

 • Reply
  Kim
  3 juni 2012 at 20:31

  Ik vind je huid eigenlijk zo al best mooi en egaal :) Maar je ziet wel een goed resultaat met deze poeder, mooi dekkend!

 • Reply
  Pauline
  3 juni 2012 at 22:45

  Wow, echt een mooi product :)

 • Reply
  Esther -Blosh Time
  4 juni 2012 at 10:43

  Ik heb nog nooit een poeder foundation gebruikt, maar het effect is wel mooi!

 • Reply
  Chantal
  4 juni 2012 at 13:02

  mooi product :-)

 • Reply
  xx.Yvonne
  4 juni 2012 at 22:15

  ik heb deze poeder ook en hij is idd erg fijn. Voor de plekjes waar ik wat meer dekking nodig heb gebruik ik meestal wel het sponsje dat erbij zit. Even met een stukje van het sponsje over de poeder en dan op het plekje drukken/deppen en tadaaa weg zijn de rode plekjes! Ik ben in ieder geval fan van deze poeder. Nadeel is idd wel dat hij niet heel zuinig in gebruik is, maja je hoeft daarentegen niet nog 6 andere gezichtsproducten als foundation en concealer te gebruiken om een mooi resultaat te krijgen ^_^

 • Reply
  Desirée
  5 juni 2012 at 09:21

  Ik vind dit echt een geweldig poeder en heb er al 3 versleten. Ik gebruik hem vaak in combinatie met een spray als MAC Fix+ om hem minder poederig te laten ogen en nog wat meer dekking mee te geven : )

 • Reply
  Annelien
  5 juni 2012 at 21:44

  hey aranka,
  ik heb die t-shirt ook :)
  het roze achtige kleur past goed bij je!
  x

 • Reply
  luna
  2 december 2012 at 15:05

  Iel jou neus echt raar! met heel veel bobbels enzo…zou je er niet aan willen doen? Het is zo lelijk!

 • Laat een reactie achter