Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Studio Fix Plus

Met moeite heb ik het dan gedaan, mijn geliefde MAC Mineralize Skin Finish Natural opgemaakt. Toen ik vorige week toch in Amsterdam in de pro store was van MAC vroeg ik meteen om advies, ik wou eigenlijk dezelfde poeder weer kopen, maar hij mocht eigenlijk wel iets dekkender zijn dan de vorige. De verkoper kwam daarom meteen met Studio Fix aan, een dekkende poeder foundation.

Ik heb echt een hekel aan vloeibare foundation, het wordt niet mooi bij mij en gaat onder de velletjes zitten. En dat probleem heb ik niet met een poeder foundation vandaar dat ik altijd een foundation in poeder vorm gebruik.

De poeder zit weer in een prachtig standaard doosje van MAC. In het doosje zit een spiegeltje voor als je de poeder met je mee neemt je makkelijk kan opmaken, handig! Ook onder de poeder zelf zit een sponsje zodat je het makkelijk kan aanbrengen. Alleen ik verkies toch liever een kwast boven een sponsje.

De poeder is in totaal 15 gram wat behoorlijk wat is, maar ik heb het idee dat hij niet echt zuinig in gebruik is. Als je met je kwast over het product heen gaat neemt het veel op en na 2 keer over de poeder heen gaan was het hele opdrukje al weg.

De poeder is heerlijk zacht op de huid en voelt ook erg prettig aan, de poeder zelf ruikt helemaal nergens naar dus ook geen vervelende geurtjes die eraan zitten.  De poeder blijft ontzettend goed zitten en pakt je glimmende huid goed aan, wat je hieronder wel kan zien op de foto’s. Maar in de loop van de dag moet je wel weer een beetje bijwerken als het om het glimmende effect gaat. Maar misschien kwam dat ook wel extra door het mooie weer de afgelopen tijd. De dekking blijft trouwens wel erg goed.

Hier draag ik helemaal niks

En hier de foundation, je kan zien dat mijn huid mooi en natuurlijk egaal is. Ook glimt mijn huid niet meer. Ik ben dus erg tevreden over dit product. Ik kan nu met een gerust hart afscheid nemen van mijn MAC Mineralize Skin Finish Natural.

De Studio Fix Plus foundation is koop bij de MAC counters en stores voor € 28,00

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Wat een verschil! Dank je wel voor de review Aranka! Ik gebruik zelf ook de Mineralize Skin Finish Natural , maar door jouw review denk ik dat ik de volgende keer toch ga voor de studio fix!

  2. De poeder lijkt me echt geweldig! Ik ben nog op zoek naar een goede poeder, dus misschien kan dit wat zijn! :D

  3. Ik vind je huid eigenlijk zo al best mooi en egaal :) Maar je ziet wel een goed resultaat met deze poeder, mooi dekkend!

  4. ik heb deze poeder ook en hij is idd erg fijn. Voor de plekjes waar ik wat meer dekking nodig heb gebruik ik meestal wel het sponsje dat erbij zit. Even met een stukje van het sponsje over de poeder en dan op het plekje drukken/deppen en tadaaa weg zijn de rode plekjes! Ik ben in ieder geval fan van deze poeder. Nadeel is idd wel dat hij niet heel zuinig in gebruik is, maja je hoeft daarentegen niet nog 6 andere gezichtsproducten als foundation en concealer te gebruiken om een mooi resultaat te krijgen ^_^

  5. Ik vind dit echt een geweldig poeder en heb er al 3 versleten. Ik gebruik hem vaak in combinatie met een spray als MAC Fix+ om hem minder poederig te laten ogen en nog wat meer dekking mee te geven : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *