Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Studio Fix Fluid

Al een hele tijd wou ik een goede foundation. Maar de perfecte foundation vind je niet zomaar. De ene geeft een verschrikkelijke plamuur laag. De andere heeft wel de perfecte structuur maar de verkeerde kleur en zo kan ik wel eventjes door gaan. Na al die miskopen bij de gewone drogisterijen wou ik nu een échte goede. En ik dacht dat ze me bij MAC wel een aardig eind op weg konden helpen, dus daar heb ik deze foundation uitgezocht.

Nouja, ik heb hem niet uigezocht maar de MUA van MAC. Ik legde mijn problemen uit en zei dat ik nogal last had van velletjes etc. En toen kwam hij met deze foundation naar me toe. Hij heeft hem gelijk bij me aangebracht en het zag er echt prachtig uit. Hij liet geen verschrikkelijke laag achter en het was precies de goede kleur!

Het is dus de Studio Fix Fluid geworden. Een foundation in een mooie glazen flesje met 30 ml erin. Maar laat je niet voor de gek houden, de foundation heeft een mooie dop maar daaronder zit geen pompje, die moet je er dus nog apart bijkopen! Dit wist ik dus niet, dus ging mooi naar huis met de foundation zonder pompje. Eenmaal thuis wou ik hem proberen, draaide de dop eraf en toen keek ik in een groot gat. Je krijgt er onmogelijk iets uit dus een pompje is echt een must. Het pompje moet je er los bijkopen voor € 4,50

Ik heb de kleur NC15, volgens mij heb ik bijna de lichte kleur die er is. Geen wonder dat ik nooit een goede kleur kan vinden want in de drogisterijen zijn de lichtste kleuren als nog te donker voor mij.

Close-up van het pompje. Als je hem draait zit hij vergrendeld en er zit ook nog een kapje op waarmee je hem extra kan beschermen. Alleen de originele dop past er niet meer op.

Maar nu het belangrijkste hoe bevalt hij mij. Heel erg goed. Hij maakt mijn rode huid mooi egaal doordat deze foundation behoorlijk gelig is. Als ik mijn gezicht met foundation heb bedekt voelt hij echt heerlijk zacht aan. Maar over de foundation gebruik ik ook nog de MSF Natural om het af te poederen voor het mooiste effect. Hieronder kan je de foundation zien op mijn hand. Foto’s op mijn gezicht werden heel raar, ik weet niet waarom dus laat hem maar zo zien.

De MAC Studio Fix Liqued is te koop bij de MAC Counters en Stores voor € 27,50 en het pompje moet je er los bij kopen voor € 4,50

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Ziet er heel fijn ook! Ik heb ook last van velletjes die je heel erg accentueert met andere foundations. Eind van de maand ga ik denk ik ook naar de MAC store om de juiste foundation bij mijn huid(skleur) te zoeken, want ik heb in april een gala en wil er daar wel top voor uitzien haha!

  2. Hmm ik heb oo wel eens zitten denken om om dezelfde reden naar een MAC counter te gaan (velletjes, lichte kleur). In de tussentijd heb ik wel een goede vervanger gevonden, maar toch blijft een MAC bezoekje kriebelen. Ik heb trouwens ook wel foundations met een groot gat er in, maar dan zat er een spateltje in de dop.

    Gefeliciteerd met je aankoop, een goede foundation is heel wat waard!

  3. Ik heb deze foundation ook! Ik vind hem erg fijn, maar na een lange dag zie ik mijn rode plekjes er gewoon doorheen. Dus het lijkt wel alsof de dekking dan weg is, en de kleur er nog wel zit. Dit los ik op door overtollig poeder/vet etc er vanaf te vegen, en een laagje dekkender foundation er overheen te doen. Maar ik vind het verder echt een goede aankoop. Ik heb geloof ik dezelfde kleur als jou. Wat ik vooral een pluspunt vind, want het lukt mij inderdaad ook niet om een goede kleur bij mijn lichte huid te vinden.

  4. probeer eens de foundations van Vichy, ivory clair is vrij licht. Ik ken 2 varianten: een wat dikkere, meer dekkende en vettige (voor droge huid) en eentje die wat lichter en meer mat is (gebruik ik altijd voor mijn gecombineerde huid. Je kunt ze bij de apotheek kopen, ze hebben meestal proefzakjes liggen die je gratis mee mag nemen om uit te proberen. Zijn niet zo duur: rond de 18 euro (stukken goedkoper dan Mac).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *