Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

Donderdag liep ik even door de stad heen en zag de nieuwe kerstcollectie van MAC bij de Douglas liggen. Ik wipte even naar binnen om te kijken, want dat doe je als beauty liefhebber. Ik raakte gezellig aan de klets met de meiden en vroeg wat nou leuk was om te reviewen. Al snel kwamen we bij deze super toffe set met nude lipsticks uit. Hij schijnt ontzettend populair te zijn want hij is bij de Bijenkorf al helemaal uitverkocht. Gelukkig kun je een week later de collectie nog kopen bij Douglas en Hudson’s Bay, dus daar scoorde ik dit prachtige setje.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

In de MAC kerstcollectie vind je vaak mini lipsticks van MAC. Toen ik zo de verpakking zag dacht ik dat ze niet eens zo mini waren, want ze zien er best groot uit. Alleen de lipstick zelf is wel echt veel kleiner dan een normale lipstick. De cadeauverpakking vind ik trouwens ook erg leuk, lekker catchy. Je kunt er alleen niet zo veel mee voor de rest, ja in de plastic container gooien.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

En dit zijn ze dan de nude mini lipsticks van MAC, zoals ik al zei zien ze er op het eerste gezicht uit als gewone lipsticks, de huls is echt maar iets kleiner dan een normale. Alleen ze zijn een stuk minder zwaar en de binnenkant bevat echt een heel schattig lipstickje. Ik vind de oranje/nude kleur ook wel erg tof staan, past echt goed bij de hele collectie.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

In het kitje zitten vier lipsticks met allemaal limited edition kleuren die je niet in het gewone assortiment vind. De kleuren zijn:

  • Hark! – cremesheen
  • Nutmegged – matte
  • Half-Caff – satin
  • Fam Only – matte

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

En zo ziet de lipstick eruit. Hij is hij helemaal uitgedraaid en als je dat dan vergelijkt met mijn nagel zijn het inderdaad niet echt hele grote lipsticks. Ik vind het er trouwens echt heel schattig uit zien. De lipsticks brengen trouwens wel heel prettig aan, net zoals de andere lipsticks van MAC. Misschien vind ik deze nog wel fijner omdat ze kleiner zijn, dus je er preciezer mee kan werken. Je moet trouwens wel voorzichtig zijn met aanbrengen en de lipstick niet helemaal uit draaien. Ze zijn dunner en daarom ook kwetsbaarder om te breken.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

Swatches van de mini lipsticks, ziet het er niet prachtig uit? Van links naar rechts zie je de kleuren: Fam Only, Hark!, Nutmegged en Half-Caff. Zoals we gewend zijn van MAC hebben de lipsticks een prachtige pigmentatie en brengen ze heel soepel en fijn aan.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

Fam Only

Ik vind dit echt de perfecte nude tint met een beetje roze. Heel erg mooi voor iedere dag maar ook zeker voor een feestje.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

Hark!

Als je voor echt nude wilt gaan met een subtiel glansje dan is Hark! jouw match! Ondanks dat hij niet zo bijzonder is vind ik hem wel mooi en verzorgd staan.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

Nutmegged

Deze nude tint heeft meer een oranje ondertoon en zelf moet ik daar altijd even aan wennen, maar toch misstaat het zeker niet.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

Half-Caff

Ook deze kleur vind ik echt fantastisch. Het is een mooie warme nude tint met een subtiel glansje. Hij is het meest heftige van allemaal maar wel heel chique. Deze ga ik zeker vaak dragen!

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes

Ik snap waarom dit setje zo ontzettend populair is, de kleuren zien er echt fantastisch uit, de kwaliteit is goed en je kunt het altijd gebruiken. Ik kan dan ook niet meer dan enthousiast over deze MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes set zijn. De set is onder andere te koop bij de Bijenkorf, Douglas en Hudson’s Bay voor € 29,50 wees er wel snel bij want ze zijn snel uitverkocht.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Ik heb ze ook gekocht, ze zijn inderdaad klein, maar vind het ook wel weer schattig :). Mooie kleuren en voelt goed aan op de lippen, niet vettig ofzo.

  2. heel erg mooie set! heb ze naar aanleiding van je review gisteren ook besteld, douglas en bijenkorf zijn ze al uitverkocht! ik heb ze maar direct via mac gekocht :). Overigens je bent tot nu toe de enige review uit NL die ik kon vinden voor deze lipsticks.. en naast deze alleen 2 reviews in video vorm, dus chapeaux! :):)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *