MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

Ik liet jullie al heel wat uit de MAC kerstcollectie van dit jaar zien zoals de MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose en de MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes. MAC was blijkbaar zo enthousiast over mijn reviews dat ik nog een aantal dingen thuis gestuurd kreeg zoals dit prachtige MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink! Ik besloot er meteen mee aan de slag te gaan want weg is pech natuurlijk met zo een limited edition kerstcollectie.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

MAC heeft de kerstcollectie die jaar in glanzende, kleurrijke en opvallende verpakkingen verpakt. Ik vind het stiekem wel heel erg leuk en het past ook goed bij de feestdagen. Dit leuke setje heeft een knallende roze glanzende verpakking en in het plastic vind je vier lipglosses. Nu geeft de verpakking aan dat het mini verpakkingen zijn en bij de lipsticks is dat ook echt zo, maar bij de lipgloss vraag ik mij dat af, volgens mij zijn het gewoon full size producten. Zo ogen ze tenminste wel en hebben ook geen kleinere applicator of iets dergelijks. Je hebt de lipgloss setjes in twee varianten: nude en pink.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

En dit zijn de vier lipglosses die in de verpakking zitten. Je kunt het op de foto natuurlijk niet helemaal goed zien, maar naar mijn idee zijn dit gewoon full size producten, maar corrigeer mij als dat niet zo is. Ik vind deze pink set heel erg mooi, maar je toch hebben niet al mijn kleuren mijn voorkeur en dat vind ik soms jammer aan van die setjes. Er zitten altijd kleuren tussen die je heel erg mooi vind, maar ook zit er wel eens iets tussen wat je minder vind. Dat heb ik met deze knalroze glitter lipgloss, leuk, maar ik denk niet dat ik het ga dragen en je betaald er toch voor.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

De kleuren lipgloss in deze giftset zijn trouwens niet allemaal limited edition, de meeste kleuren kun je ook gewoon vast in het assortiment kopen. Van links naar rechts zie je de kleuren: Snow Petal, Soar, Prezi en Mingling, allemaal mooie roze tinten die heel erg draagbaar zijn.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

Nu ik de applicator uit de verpakking haal begin ik toch te twijfelen, volgen mij zijn ze iets kleiner dan de gewone Lipglass van MAC, maar het scheelt niet veel. De lipgloss heeft dezelfde plakkerige substantie die we gewend zijn van MAC, met dezelfde geur en applicator.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

Van links naar recht zie je hier: Snow Petal, Soar, Prezi en Mingling. Mooie kleuren met een mooie dekking of finish. Ben heel erg benieuwd hoe dit uit gaat pakken op de lippen!

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

Snow Petal

Kleur heeft deze lipgloss niet echt, maar wel een hele mooie shimmer finish. Het is een hele mooie basic kleur die je look net even wat extra’s geeft.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

Soar

Volgens mij is dit een van dé kleuren van MAC wat betreft lipproducten. En ik snap het ook wel, want ik vind het echt een prachtige kleur die heel erg mooi staat. Deze ga ik er zeker vaker bij pakken.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

Mingling

Deze dieprode kleur heeft ook nog een subtiele paarse shimmer. Ik vind het een hele mooie en unieke kleur die heel erg warm staat, perfect voor de winter.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

Prezi

Dan hebben we nog deze roze discobal waar ik persoonlijk niet heel erg fan van ben. Maar hou je van glitters en van roze? Dan zit je zeker goed met deze lipgloss.

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink

Ik vind het MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink setje heel erg mooi, alleen persoonlijk ben ik meer een lipstick mens dan een lipgloss mens. Maar hou je van roze kleuren en draag je graag een lipgloss, dan is dit zeker een heel mooi cadeau om te kopen of natuurlijk te krijgen. De MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lip Glosses Pink kost € 29,50 en is onder andere te koop bij de Hudson’s Bay, Douglas en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Beautyjuf
  24 november 2018 at 17:16

  Ik ben smoorverliefd op de kerstcollectie van MAC. Wat een prachtige items! Zo ook dit setje! Mooie variatie aan kleuren (met en zonder glitter).

 • Reply
  Tessa
  24 november 2018 at 19:50

  prachtige kleuren en ook erg herkenbaar dat er altijd wel eentje bij zit die minderbij je past.

 • Reply
  alexa
  24 november 2018 at 20:34

  2 van de 2 vnd ik heel leuk. Eerste en laatste zijn niet mijn ding!

 • Reply
  Kelly
  24 november 2018 at 21:08

  Ik vind ze alle vier heel gaaf! :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  25 november 2018 at 16:37

  Ah wel toffe kleuren maar ik ben wel ook echt meer een lipstick mens!

 • Reply
  Vera
  25 november 2018 at 20:02

  Ook ik ben meer van de lipsticks als de lipgloss. Vind de kleur dan gewoon sprekender!

 • Reply
  Evelien
  25 november 2018 at 21:33

  Ik ben niet zo dol op glitters in lipproducten, maar de kleuren zijn erg mooi. Soar vooral. Maar geef mij maar een lipstick dan!

  • Reply
   Evelien
   25 november 2018 at 21:33

   Huh dat linkje in m’n bericht? ?

 • Reply
  chucky1012
  26 november 2018 at 08:56

  Prachtige teinten ?
  Mooie giftsets.

  Xoxo

 • Reply
  Mariska
  26 november 2018 at 19:55

  Dit setje ziet er ook wel leuk uit ja! Had hem ook gezien op de preview night.

 • Laat een reactie achter