Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose

MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose

Een paar dagen geleden schreef ik al over de MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nudes en vandaag is het oogschaduw palette uit deze collectie aan de beurt. Ik vind de kerstcollectie van MAC dit jaar echt heel erg mooi en ik kon dit oogschaduw palette ook niet echt weerstaan dus hij ging met mij mee naar huis. Alles voor de blog en de reviews toch?

MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose

MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose

Zoals de naam je al doet verwachten zit alles van deze MAC Shiny Pretty Things Holiday Collection in glanzende verpakkingen. In het begin moest ik er een beetje aan wennen omdat het best wel opvallende verpakkingen en kleuren zijn. Maar als je er eenmaal aan gewend bent zijn het toch wel hele mooie verpakkingen. De MAC producten zitten zoals gewoonlijk ook weer verpakt in een mooi doosje die ook perfect bij de collectie past. Op de voorkant vind je niet echt wat, maar de achterkant vertelt je meer over het product en laat je de kleuren oogschaduw zien.

MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose

MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose

Je kunt zien dat de verpakking er lekker opvallend uitziet. Het doosje is bekleed met groen glanzend stof. Het ziet er echt pakkend uit en voelt ook lekker zacht aan door het stof. Het doosje sluit door middel van een magnetische sluiting en in de verpakking vind je negen prachtige kleuren oogschaduw, een dubbele kwast en een spiegeltje in de deksel.

MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose

Er zijn in totaal twee verschillende oogschaduw paletten en ik heb de Rose variant maar je hebt ook nog de Smokey variant met bruine en blauwe kleuren, ook erg mooi! De kleuren van dit palette vind ik heel erg mooi gekozen. Je kunt je look opbouwen van een subtiele dagelijkse look tot een heftigere look voor een feestje (of overdag natuurlijk als je daar van houdt). De oogschaduws zijn heerlijk zacht van structuur, hebben een goede pigmentatie en brengen gemakkelijk aan op de huid.

MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose

Wat je niet vaak ziet bij MAC is dat ze er een oogschaduw kwast in stoppen, dit keer doet MAC dat dus wel. Er zit een dubbele kwast in met de kwasten 542SES en 543SES. Ik moet er wel even bij zeggen dat ik deze kwast niet echt met een fullsize MAC kan vergelijken. Ik vind deze kwastjes heel dun en flexibel, waardoor hij niet echt geweldig in gebruik is als je het mij vraagt.

MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose

Laten we naar de swatches gaan kijken, die zien er heel erg goed uit! De kleuren zijn super romig, geven veel kleur af en het pigment op de huid is goed! Ook tijdens het blenden blijven de kleuren goed zitten en intens. Ik vind het een goede kwaliteit!

MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose

MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose

En dit is de look met het oogschaduw palette. Ik heb de rode kleur over het hele ooglid aangebracht, de bruin/paarsige kleur daarnaast in de crease en de lichte shimmer kleur in de binnenste ooghoeken. Onder mijn wenkbrauwen heb ik nog de witte matte kleur gebruikt om het wat op te lichten.

MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose

Ik ben erg blij met het MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose oogschaduw palette. De kleuren zijn erg mooi, zijn van goede kwaliteit en het palette is natuurlijk een feestje om in je stash te hebben. Het MAC Shiny Pretty Things Eye Party Rose is te koop voor € 33,50 bij de Douglas, de Bijenkorf en Hudson’s Bay.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Mooi hoor! Als ik zelf iets andere kleuren gebruik dan Nude/bruin tinten voel ik me net n clown..? terwijl ik t bij andere altijd mooi vind staan!! Mooi palette maar niet mijn kleuren…?

  2. Wat heerlijk dat jij producten ook koopt om te reviewen. Blijf dit ook svp doen, zolang dat in je budget past uiteraard. Verfrissend om eens een review te lezen van een product dat nog niet op andere blogs heeft gestaan. (wat vaak gebeurt bij producten die door bedrijven worden toegezonden)
    Heb dit palette onlangs geswatcht. En was verbaasd over de goede pigmentatie, eindelijk weer zoals MAC paletten horen te zijn. Laatste jaren was ik niet te spreken over de kwaliteit. Heb het er nog over gehad met een medewerker van MAC. Hopelijk blijven ze deze goede kwaliteit maken, dan overweeg ik wellicht om weer eens wat te kopen.

  3. Dat zijn inderdaad wel hele mooie kleuren in het palette. Zag dit palette al bij de preview night in de Bijenkorf en het is allemaal idd heel mooi. Die verpakkingen ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *